C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Canbilişim Şikayet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zizou10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

zizou10

Level 4
TM Üye
Konular
36
Online süresi
4h 33m
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 5 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
106
MmoLira
288
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Şikayet konusunu açıklamak gerekirse konuya gireyim ;
Canbilişim adlı oyun sunucusu satan firmadan metin 2 sunucu aldık tanıtımlardaki filesler vs gerçekten bizi mest etmişti.Neyse gecikmelide olsa bize teslim edildi sunucu gecikmeli dediğim ödemeyim yaptıktan sonraki 10dk teslim olayı oldu bize 5 6 saat.Tabi olabilir o anlık bi problem vs olabilir bu normaldir kanaatimce.Fakat oyunu teslim aldık ayarlamalara koyulacağız artık ilk basta zaten oyunun teması faul envanter simsiyah nerdeyse itemler gözükmüyecek , etcler değiştirilmiş anlıyacağınız bi tr tipi görünüm olarak aldığımız files baktık ki alakası yok tanıtım resimleriyle.Biter mi dersiniz hayır dediğinizi duyar gibiyim , tabi ki bitmedi tanıtımda belirttikleri özellikler var mı yok mu ben çözememiş durumdayım.Neden derseniz bi harita deniyosunuz çoğunlukla tanıtım konusuyla alakası yok eksikler hatta eksiği geçtim maplarda tanıtımla alakasız seyler ve zaten abuk subuk seyler genelde denerseniz benden fazlasını bile görme ihtimaliniz var fakat hiç bulaşmayın boşverin.Aslında o kadar çok sey varki aklımda yazacak açıklardan tut buglara ama asıl konu bunlar değil ben bunların genelini bilip ayarladığım için benden yana bunlarda bi sıkıntı yok ama ilk defa server açıcak ve bunun hevesi içinde olan arkadaslar nasıl kalkar bunların altından tanıtımda diyorsunuz ya buglar kaldırıldı su hatalar vs giderildi insanları kandırmaya lüksünüz yok sonuçta ücret karşılığında bi iş yapıyorsunuz yanlış yoldasınız.

Asıl konuya gelicek olursak files kurulumu yaptım fakat sonrasında mysql hatası almaya başladım.Direk format atıcaktımki arkadasların putty e eklemiş oldukları format atma özelliği çalışmıyor ve sonrasında kendilerine belirttim ticket yoluyla durum böyle yardımcı olurmusunuz , ne cevap aldım dersiniz benden 20 tl format ücreti talep ettiler bu son noktaydı , forumda tanıtım konusunda da belirtmiş oldukları seyleri hiçe sayıp böyle bi duruma düşmek çok yanlıştı bana sorarsanız.Alta bikaç resim atmayı uygun gördüm zaten şikayet konularında bu tarz resim vs. şeyler gerekli boşa karalamak istemem sizde görünki ona göre kafanızda bi şeyler oluşsun.

Burda belirtildiği gibi putty sayesinde istediğimiz gibi format atma hakkına sahibiz fakat çalışıyormu diye sorarsanız büyük bi 'HAYIR' cevabıyla karşı karşıyayız.

vnvqor.jpg

Ve işte olayın bu anı en can alıcı kısmı konuda da belirtmiş oldukları format olayını bizim için sorunsuzca yapabileceğimizi belirtmişken bize attıkları ticket hiç olmadı doğrusu , bide avını gören ac kurt misali aynı mesaj 2 defa yollanıyor takdire şayan bi durum...

3YndDr.jpg

TURKMMO Ekibi , bu konuyu açmamdaki sebeb gerçekten ücret karşılığı bu işleri yapan sahışların kendilerine çeki düzen vermeler insanları dolandırmanın kendileri açısından hiç bir kazanç sağlamayacağını anlamaları ve müşterilerin kendileri için bi veli nimet olduklarını anlamalarını sağlamaktır.Ve biz müşterilerinde bu tarz durumlara düşmemesi adına açtım , sizde duyarlı olun ve bu tarz durumlarla karşılaşırsanız lütfen bu konuları açmaya ihtiyaç duyun bugün bana yarın sana durumuna düşmeyelim.

Not:Bu konuyu açmaktaki sebeb kimseyi karalama gibi bi durumum olmaz olamaz , kimse kimsenin ekmeğiyle oynama lüksü yoktur , ancak ücret karşılığı bi iş yapıyorsanızda ne vaad ettiysen onu teslim etmekle yükümlüsündür...

İyi Forumlar.

Son düzenleme:
Firma verilen süre içinde cevap vermedi

demekki canbilşimden fazla alan olmamımış olsaydı olsaydı ne olurdu bilmem artık.

OO canım kardeşim çok geçmiş olsun bu can bilişim o kadar karaktersiz ki inanamazsın. Ben 1500TL mi kaptırdım bu şerefsizlere bunların üyelik sözleşmesinde para iade garantisi vardı kendi aksaklıkları yüzünden iade etmeleri gerekiyordu. Yok iade edemeyiz felan dedi çıkarttım üyelik sözleşmesini gösterdim hemen üyelik sözleşmesini değiştirdiler. Dava açıcağımı belirttim istediğinizi yapabilirsiniz diye artist artist tavır sergilediler. Filesleri 5 para etmez filesde bilerek birşeyleri eksik yapıyor ondan sonra filesi düzenleme parası 60 70 tl istiyor o kadar karaktersiz bir firmadır kendisi sakın alış veriş yapmayın.!!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri