xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Canbilişim Şikayet

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan zizou10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kendileriyleiletişim kopukluğu yaşandığı içim problemler oluşmuş ben kendileriyle anlaşma sağladım sistematik olarak yardımcı olup tedarik ediyorlar iletişime geçmenizi rica ediyorum iyi forumlar..

Öncelikle Merhaba,

Son 1 haftada, yeni files ve sistemlere geçiş yaptığımız için bazı sistemler de sorun çıktığı için bir kaç müşterimiz mağdur olmuş.
Öncelikle mağdur olan kişilerden özür diliyoruz.
Can Bilişim olarak mağdur olan kişilerin 0850 304 5388 nolu numarayı arayıp, sorunlarını dile getirsinler. Buna dayalı olarak mağduriyetlerini gidereceğimize söz veriyoruz.
Eğer müşteri hizmet istemez ise para iadesi yapılacaktır.

24.01.2016 Tarihinden itibaren fileslerimiz, işletim sistemleri tamamen sorunsuz hale getirilmiştir.

Can Bilişim ve İnternet Hizmetleri, Kolay karanabilenecek bir firma değildir. Her zaman sözümüzün arkasındayız. Kim mağdur oldu ise 0850 304 53 88 arasın mağduruyetini bildirsinler. Buna dayalı olarak iade - yeni sunucu (ek süre verilecektir).

Saygılarımızla, Can Bilişim ve İnternet Hizmetleri.
 
Kardeşim Merhaba,
20TL muhabbetlerini biliyorum. Bu bilişimde yeni çalışmaya başladım ve onlara belirttiğim gibi her müşterinin artık 1 Format hakkı bulunuyor. Format işlemi dediğimiz puttydeki format değildir. putty'deki format Files ve Mysql dosyalarının silinip tekrar yüklenmesidir. Fakat bizim dediğim ve ücret isteyip yaptığımız format VPS'yi komple silip tekrar FreeBSD işletim sistemi kurup tekrar başlatmaktır.

Sorunun hala devam ediyorsa sitemiz şuan host taşımasından dolayı kapalı ama Teknik Destek'den bana ticket atarsan yardımcı olabilirim.

Kurulumda herhangi bir sıkıntı yoksa neden VPS'yi sıfırlamalarını istesin ki?
 
Kurulumda herhangi bir sıkıntı yoksa neden VPS'yi sıfırlamalarını istesin ki?

Yeni başlayanlar oluyor genellikle, forumlardan bulduğu filesi kuruyor lib atıyor bazılarını siliyor. Buda sistemin çökmesine sebebiyet veriyor. Bunun bizimle hiçbir ilgisi yoktur
 
geçmiş olsn kardeşim
 
geçmiş bitmiş ypacak bişey yok bilgi sahibi olalım
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst