bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Gokmen Design Şikayet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan karaca425
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
kendisi açıklama yapmadımı ?? nerde o

basarilar. senin hakkinda kotu birsey duymadim, fakat diger arkadasin 2-3 tane şikayet konusu var.

bedirhan samet veya tanıdığım arkadaşlar için demiyorum bu lafları çünkü bu saydığım insanlar hep arkamda durdu.

Ben bu gökmen denen elemana salladığımda herkez şuna bak heronun filesini yapana çamur atıyor dedi az önce gördüm bir konu daha açılmış satışı falan kapatılmış vs. vs.'de bunlara hiç gerek duymadan alışveriş yapacağınız adamı bir araştırın hero filesini yapacak bir kapasitesi yok o elemanın osmanın sürekli files yaptırdığı iki üç isim var zaten neyin kafasını yaşıyon dedikçe üstüme oynadınız sonuç ortada ne diyeyim ki bir if atanı kadır diye el üstünde tutarsanız olacağı sonuç budur şimdi hasımlar atlıyacaktır dolandırıcısın senide biliyoz diye bu forum veya r10 üzerinden hakkımda açılan bir en küçük konu gösterin daha sonra yazın aklınızı aldırtmayın :)

Kardeş @karaca425 ; Sana Gelince Bu Millet Konuşur Bu İnsanları Benden Daha İyi Biliyon Kimler Konuşmadıki :)

Yalnız diğer arkadaşta kötülememişki bana böyle söylediler demiş. Adam sormuş buda bana boyle soyledı kardesım ben konusmayım kendın sor demıs iki arkadaşlada herhangi bir ilişiğim yok fakat bayağı gereksiz muhabbet olmuş :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri