- Konular
- 226
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 7d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 534
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 231
- MmoLira
- 2,884
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar
Bu tarz bir konuyla karşınıza gelmek istemezdim.Fakat arkamdan atan tutan bu karaktersiz şahış için bu konuyu açıyorum.Arkadaş kendisi files satmak için arkamdan bir güzel olur olmadık şekilde yalan dolan iftira içeren bir sürü şey yazmış.Hepiniz bu şahsın para için neler yapabileceğini görmeniz açısından bu konuyu açıyorum 3 5 kuruş için bu denli alçabilecek kadar niteliksiz birisidir.
Benden files satın almak için gelen bir arkadaş benden sonra bu sahışa gitmiş daha sonra bana gelip tekrar sordu ve bende gösterdim ve ss'leri rica ettim kırmadı verdi.Buyrun bu karaktersiz şahsın konuşmaları;
Buda bu olayı öğrenince müşterilerime yazdım o konuşmalar;
Bir insan bu kadar küçülmemeli şahsiyeti onuru gururu olmalı diye düşünüyorum.
Müşterilerimide bu konuya çağırıyorum.
Bu tarz bir konuyla karşınıza gelmek istemezdim.Fakat arkamdan atan tutan bu karaktersiz şahış için bu konuyu açıyorum.Arkadaş kendisi files satmak için arkamdan bir güzel olur olmadık şekilde yalan dolan iftira içeren bir sürü şey yazmış.Hepiniz bu şahsın para için neler yapabileceğini görmeniz açısından bu konuyu açıyorum 3 5 kuruş için bu denli alçabilecek kadar niteliksiz birisidir.
Benden files satın almak için gelen bir arkadaş benden sonra bu sahışa gitmiş daha sonra bana gelip tekrar sordu ve bende gösterdim ve ss'leri rica ettim kırmadı verdi.Buyrun bu karaktersiz şahsın konuşmaları;
Buda bu olayı öğrenince müşterilerime yazdım o konuşmalar;
Bir insan bu kadar küçülmemeli şahsiyeti onuru gururu olmalı diye düşünüyorum.
Müşterilerimide bu konuya çağırıyorum.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay
- Başarım Puanı
- 26
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Her daim iyiler kötulenir. Senle çalıştım filesini kullandım bir tane sorunla karşılaşmadım herşey ortada . Zaten herkes senin ne olduğunu yaptığın isleri biliyor. Böyle kişiliksiz insanlara itibar etmeye gerek yok. Kanıtı olmayan boş laf geveler. Doğru yoldasın dostum devam et.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay
- Başarım Puanı
- 4
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bedirhan Karaca, Satış yaptığı files tanıtımdaki ile bire bir aynıdır. Ve satışdan sonra gece olsun gündüz olsun istediğimiz zaman ulaşıp müşteriyle ilgilenen biridir. Bu tür çıkan konuşmalara lütfen dikkate almayınız.
http://dupemetin2.net/
http://dupemetin2.net/
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 2 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 29
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Gökmen ile görüşürdük ara sıra şaşırdım doğrusu, böyle bir olaydan sonra sohbetimi keserim. Bedirhan ile yıllardır iş yaparız, konusundaki filesi de şahsım adına temin ettim 2 haftadır test ediyoruz birebir aynısıdır. Takma kafana kardeşim, tam gaz devam.
- Konular
- 36
- Online süresi
- 1h 50m
- Reaksiyon Skoru
- 171
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
Piyasada işini iyi yapan kişiler çekilmiyor genelde, senide çekemeyip böyle konuşan varsa demekki birşeyleri başarmışsın demektir. Ne mutlu sana kardeşim 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)