Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Skill Over P // Sage Master Skill 1

indirmek için izniniz yok

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sistemi Daha Önce Deneme Fırsatım Oldu Savaşçı Zihinsellerle Ws Atacaklara Allah Sabır Versin Ruh Vuruşu Zaten Allah'a Emanet :D

Kullanacak Kişiler Damage İle Uğraşması Lazım Ayriyetten Efektlerdede Pek Bi Değişik Olmuyor Biraz Oynanması Lazım ;)

zihinselle ws atcaklar saten bikere olsun ızdırabını ******* diyodur bn skill protoları biraz düzenli hale sokmuştum bulabilirsem protoyu paylaşırım

RFQ envanter yerin az olmuş ekle bi kaç yüz tane daha :D sıgmamış adam yana kaydırmış :D
KNT;
bryzQb.jpg

BUDA CREDİTİMİZ:vDGFHG

RFQ envanter yerin az olmuş ekle bi kaç yüz tane daha :D sıgmamış adam yana kaydırmış :D

şuan mevcut quick slot sayısı 2500 envanteri çoğaltırımda eski postların birinde yazmıştım dahada çoğaltırsam millet küfür eder yana kaydırdığım 2 envanter genişletilebilir diye orayı uygun gördüm

Skill protodan anlıyorsun sanırım elimde artemisia yani namı değer elf karekterinin skill protosu mevcut yanlız bunu daha dogrusu skillproto.sql mevcut yabancıdan aldım bunu sourceye ve skilldesc gibi yerlere uyarlıyamıyorum yardımcı olurmusun şu şekilde oluyor skillproto.sqlsi elimde var yardımcı olurmusun
zihinselle ws atcaklar saten bikere olsun ızdırabını ******* diyodur bn skill protoları biraz düzenli hale sokmuştum bulabilirsem protoyu paylaşırım

Skill protodan anlıyorsun sanırım elimde artemisia yani namı değer elf karekterinin skill protosu mevcut yanlız bunu daha dogrusu skillproto.sql mevcut yabancıdan aldım bunu sourceye ve skilldesc gibi yerlere uyarlıyamıyorum yardımcı olurmusun şu şekilde oluyor skillproto.sqlsi elimde var yardımcı olurmusun

benimgi tam olarak sıfırdan oluşturmak sayılmaz benim demek istediğim sadece var olan bi protonun damagesini ayarlamaktı ama bakarım bu sivri kulaklı şeye hiç ilgim olmadığı için bakmamıştım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri