- Konular
- 58
- Online süresi
- 2mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 857
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 198
- MmoLira
- 923
- DevLira
- 6
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sistemi Daha Önce Deneme Fırsatım Oldu Savaşçı Zihinsellerle Ws Atacaklara Allah Sabır Versin Ruh Vuruşu Zaten Allah'a Emanet
Kullanacak Kişiler Damage İle Uğraşması Lazım Ayriyetten Efektlerdede Pek Bi Değişik Olmuyor Biraz Oynanması Lazım![]()
zihinselle ws atcaklar saten bikere olsun ızdırabını ******* diyodur bn skill protoları biraz düzenli hale sokmuştum bulabilirsem protoyu paylaşırım
- Konular
- 87
- Reaksiyon Skoru
- 108
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- -17
- DevLira
- 0
RFQ envanter yerin az olmuş ekle bi kaç yüz tane daha
sıgmamış adam yana kaydırmış
sıgmamış adam yana kaydırmış
KNT;
![]()
BUDA CREDİTİMİZ:vDGFHG
- Konular
- 58
- Online süresi
- 2mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 857
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 198
- MmoLira
- 923
- DevLira
- 6
RFQ envanter yerin az olmuş ekle bi kaç yüz tane dahasıgmamış adam yana kaydırmış
![]()
şuan mevcut quick slot sayısı 2500 envanteri çoğaltırımda eski postların birinde yazmıştım dahada çoğaltırsam millet küfür eder yana kaydırdığım 2 envanter genişletilebilir diye orayı uygun gördüm
- Konular
- 87
- Reaksiyon Skoru
- 108
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- -17
- DevLira
- 0
Skill protodan anlıyorsun sanırım elimde artemisia yani namı değer elf karekterinin skill protosu mevcut yanlız bunu daha dogrusu skillproto.sql mevcut yabancıdan aldım bunu sourceye ve skilldesc gibi yerlere uyarlıyamıyorum yardımcı olurmusun
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
şu şekilde oluyor skillproto.sqlsi elimde var yardımcı olurmusun
zihinselle ws atcaklar saten bikere olsun ızdırabını ******* diyodur bn skill protoları biraz düzenli hale sokmuştum bulabilirsem protoyu paylaşırım
- Konular
- 58
- Online süresi
- 2mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 857
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 198
- MmoLira
- 923
- DevLira
- 6
Skill protodan anlıyorsun sanırım elimde artemisia yani namı değer elf karekterinin skill protosu mevcut yanlız bunu daha dogrusu skillproto.sql mevcut yabancıdan aldım bunu sourceye ve skilldesc gibi yerlere uyarlıyamıyorum yardımcı olurmusunLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.şu şekilde oluyor skillproto.sqlsi elimde var yardımcı olurmusun
benimgi tam olarak sıfırdan oluşturmak sayılmaz benim demek istediğim sadece var olan bi protonun damagesini ayarlamaktı ama bakarım bu sivri kulaklı şeye hiç ilgim olmadığı için bakmamıştım
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)