Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Böyle Hileler Görülmedi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turkmmo

Level 1
Gold Üye
Konular
31,034
Online süresi
5m 10s
Reaksiyon Skoru
208
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 8 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
719
MmoLira
40
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

M2 Multi Hack 2.7 Download
Bu program M2 Multi Hack'in son sürümüdür... Yeni patcha uyumludur... Speed hack, teleport hack vb. bir çok hileyi yapabilirsiniz...

İndirmek İçin İstediğiniz Linki Kullanabilirsiniz...

DOSYAYI RAPIDSHARE DEN İNDİRMEK İÇİN [TIKLAYIN]

DOSYAYI DOSYA.TC DEN İNDİRMEK İÇİN [TIKLAYIN]

DOSYAYI UPLOAD.GEN.TR DEN İNDİRMEK İÇİN [TIKLAYIN]

DOSYAYI SPEEDYSHARE DEN İNDİRMEK İÇİN [TIKLAYIN]

Hepsinin Rar Şifresi:

Alıntı:

Tarama Sonuçları İçin [TIKLAYIN]

Hilelerle İlgili 15 Altın Öğüt...

1)Speed hack yapmamaya özen göster, onun yerine teleport yap çünkü hem yakalanma riskin azalır,hemde speed hackden daha iyidir.

2)Şehirde speed hack yapman gerekiyorsa hızını az bir şekilde arttırki başkaları senin mor pot bastığını sanıp şüphelenmesinler.

3)Saldırı hızı hilesini yaparken gece 12 ile öğle 12 arasındaki 12 saatlik zaman diliminde yapmaya çalış, çünkü oyundaki serverlar boş olur yakalanma riskin büyük bir şekilde azalır.

4)Biri hile yaptığını fark ettiğinde eğer sana "o hileyi kapa" ya da "çok güzel hile yapıyorsun" dediğinde asla cevap verme.

5)Tenha yerlerde hile yaparken kalabalık partiler oluştuğunu görürsen partilere girme ve mümkünse başka bir yere/ch ye git.

6)Biri sana hile yaptığın için video aldığını söylerse yine ona cevap verme, gm ye videoyu atmaması için yalvarma, böylece hile yaptığın ortaya çıkar.

7)Düelloda hile yapacaksan şehir dışında yap çünkü şehir ortasında hile yaparsan video alan olabilir.

8)Başkalarının yayınladığı hilelerle kalma, kendinde araştır, kimbilir belki hepimizin düşlediği para hilesini sen bulursun!

9)İnternette gördüğün para hilelerinde,ölümsüzlük,exp hilesi gibi çok uçuk hilelerde dikkatli ol virüs taşıyabilir.

10)Id ve şifreni isteyen bir hile gördüğünde onun gerçekleşmesi milyonda 1 ihtimaldir, hesap çalmaya yönelik bir programdır. Ama egonu tatmin etmek istiyorsan kullanmadığın bir hesapta deniyebilirsin...

11)Hile yaparken şüpheli kişiler/partiler görürsen hileni hemen kapa.

12)Kalabalık yerlerde oto çekme hilesi yapacaksan pelerinmiş gibi kullanmaya özen göster, yani sürekli çekme, biraz ara vererek canavarları çek.

13)Eğer auto pick açıksa,özellikle de şehirde çok dikkatli ol kazara enter tuşuna basman seni ele verebilir!

14)Eğer bir gün banlanırsan, sakın üzülme. Çünkü gm senin değil sen gmnin bariz kabusu olmalısın!

15)Şunu asla unutma bu bir oyun, ama oyun bile olsa tadını kaçırma, bugün oyunda hesap çalan yarın bi bakmışızki...

Bu verdiğim öğütlere dikkat edin lütfen, özellikle son maddeye...

İyi forumlar...

Metin2 30 Adet ÇALIŞAN Hile Programı !

Evet arkadaşlar herkes hilelerin bittigini söylüyor ama ben simdi 30 luk set koydum Tıkır tıkır calısıyor kullanımları hakkında bilgi vermiyorum bilen biliyor

İndirmek İçin TIKLAYIN:

Rar Pass:

Alıntı:

Not:Hileler kapandı diyorsanız buraya bakınız...

M2 multihack’i anlamayanlar için 9 ders içinde video topladım…
Güle güle kullanın

M2 multihack'i buradan indirebilirsiniz...
Rar şifresi:

Video içindeki konular ve süreleri:

Hazırlık:M2 multihack'i çalışır hale getirmek
Ders1:Canavar çekme hilesi (00:01:12)
Ders2:Öldüğünde exp gitmeme hilesi (00:02:28)
Ders3:ışınlanma (00:03:13)
Ders4:Attack speed & Move speed (00:04:13)
Ders5:Hit attack & Attack range (00:05:19)
Ders6:Auto attack (00:05:19)
Ders7:Vurma tipi (00:06:45)
Ders8:Sınırsız skill vurmak (00:07:32)
Ders9:Combo (00:08:36)

Alıntı:
İzlemek İçin Buraya Tıklayın

İnşallah işinize yarar arkadaşlar

Metin2 Hile Seti "50 ADET" Hile Programı..!
Programın rar şifresi:

Kimse görememiş rar şifresini o yüzden en başa yazdım xD

Yine ben 26lık hile setimi bilirsiniz hile aleminde çok ünlüydü her sitede vardı Şimdi ise "50 LİK HİLE SETİ" yapmış bulunuyorum sizler için Buna gerçekten çok uğraştım sırf uploadını filan yapmak hemen hemen 2 saatimi aldı. Neyse efendim tarama sonuçlarını da koydum ama nod32 ile taradım sadece.. Ve herkes rahatlıkla indirsin diye rapide upload etmedim!!!

Not: Hile setinin içinde program listesi var ama program açıklamalarını sadece sitede yayınlıyorum...

Programın Linki:

Alıntı:
m__.rar.html

Tarama Sonuçları:
Alıntı:

Rar şifresi:
Alıntı:

Program Listesi ve Açıklamaları:
Dikkat! Bu 50 adet hile programından oluşan hile seti için hazırlanmıştır...
Sadece otomatik giriş programlarında banlanma riski çok azdır diğer tüm programlarda banlanma riski vardır.
ßy PcCaNaWaRı...
Taklitlerimizden Sakının!!!
Program Listesi:
1)M2 Multihack 1.82 (beta) (speed hack, teleport hack, canavar çekme hilesi yapabilirsiniz.)
2)M2 Multihack 1.83 (beta) (speed hack, teleport hack, canavar çekme hilesi yapabilirsiniz.)
3)M2 Multihack 1.84 (beta) (speed hack, teleport hack, canavar çekme hilesi yapabilirsiniz.)
4)Ultimate-Hack (speed hack, teleport hack yapabilirsiniz.)
5)Multi-Hack Selector 1.7 (speed hack, teleport hack yapabilirsiniz.)
6)Kitap2 (speed hack, oto kasma hilesi yapabilirsiniz)
7)Ultimate (speed hack, teleport hack yapabilirsiniz.)
8)Metinim (speed hack, teleport hack yapabilirsiniz.)
9)TurboMetin1.2_TR_ (speed hack yapabilirsiniz)
10)CustomTeleport (teleport hack yapabilirsiniz.)
11)Custom-Teleport (teleport hack yapabilirsiniz.)
12)L3GO (bunun içindeki exe yi metin2 clienti atın sonra kısayol yapıp masaüstüne alın speedhack yapar ama yaptığınız belli olmaz)
13)Cheat Engine 50 (ramdaki verileri kurcalayarak hile yapmanızı sağlar.)
14)CheatEngine511 (ramdaki verileri kurcalayarak hile yapmanızı sağlar.)
15)CheatEngine53 (ramdaki verileri kurcalayarak hile yapmanızı sağlar.)
16)CheatEngine54 (ramdaki verileri kurcalayarak hile yapmanızı sağlar.)
17)artmoney727eng (ramdaki verileri kurcalayarak hile yapmanızı sağlar.)
18)artmoney728eng (ramdaki verileri kurcalayarak hile yapmanızı sağlar.)
19)actoolinstall_540 (bu da cheat engineye biraz benzer.)
20)AntiPatch_V4 (patch yapmanızı önleyen bir program.)
21)AntiPatch_V5 (patch yapmanızı önleyen bir program.)
22)1 (sürekli 1 tuşuna basar oto kasmada kullanılabilir ama açıkken konuşamazsınız.)
23)2 (sürekli 2 tuşuna basar oto kasmada kullanılabilir ama açıkken konuşamazsınız.)
24)3 (sürekli 3 tuşuna basar oto kasmada kullanılabilir ama açıkken konuşamazsınız.)
25)4 (sürekli 4 tuşuna basar oto kasmada kullanılabilir ama açıkken konuşamazsınız.)
26)5a (5 saniyede bi 3 tuşuna basar.oto kasmada kullanılabilir. ama açıkken konuşamazsınız.)
27)10a (10 saniyede bi 3 tuşuna basar.oto kasmada kullanılabilir. ama açıkken konuşamazsınız.)
28)10b (10 saniyede bi 4 tuşuna basar. oto kasmada kullanılabilir. ama açıkken konuşamazsınız.)
29)10c (10 saniyede bi F1 tuşuna basar. oto kasmada kullanılabilir)
30)10d (10 saniyede bi F1 tuşuna basar. oto kasmada kullanılabilir)
31)Sa (sürekli 3 tuşuna basar oto kasmada kullanılabilir ama açıkken konuşamazsınız.)
32)Sb (sürekli 4 tuşuna basar oto kasmada kullanılabilir ama açıkken konuşamazsınız.)
33)Sc (sürekli F1 tuşuna basar oto kasmada kullanılabilir ama açıkken konuşamazsınız.)
34)Sd (sürekli F2 tuşuna basar oto kasmada kullanılabilir ama açıkken konuşamazsınız.)
35)Space (sürekli boşluk tuşuna basar oto kasmada kullanılabilir.)
36)Auto Pick (sürekli " tuşuna basar yerdekileri toplar oto kasmada kullanılabilir ama açıkken konuşamazsınız.)
37)Auto Balık Toplama (F3 E yemi F4 balık skilini koyuyoruz.
sonra adamımıza üstten bakıp sonuna kadar yaklaştırıyoruz.ve botu çalıştırıyoruz.)
38)fishing_beta_0.1.3i ((F3 E yemi F4 balık skilini koyuyoruz.
sonra adamımıza üstten bakıp sonuna kadar yaklaştırıyoruz.ve botu çalıştırıyoruz.)
39)metin2bot (Önce metin2 yi açın sonra hemen programı açıp hızlıca metin2yi açın
program sürekli mouseyi bi yerlere götürür o yüzden açıkken hiç bişey yapamazsınız.)
40)resourcesHP (oto hp basar)
41)resourcesPDE (oto hp basar)
42)resourcesPIT (oto hp basar)
43)resourcesA (oto hp basar)
44)İtem Ve Para (bununla daha fazla item ve para düşürürsünüz ama actool un kurulu olması lazım.)
45)zoom.nebel(Otomatik giriş yapmanızı sağlar ve oyunda zoom hack yaparsınız)
46)MultiMetinManager (Otomatik giriş yapmanızı sağlar)
47)MetinXP(Otomatik giriş yapmanızı sağlar)
48)Metin 2 Bot v1.2 (oto kasma hilesi xp için)
49)Metin_2_Bot_v2.0_-_XP_Edition (oto kasma hilesi xp için)
50)Metin_2_Bot_v2.0_-_Vista_Edition (oto kasma hilesi vista için)

Bu arada kullanıpta 1 teşekkür etmeyene haram olsun

Art Money Full + Resimli Anlatım

Herşeyden önce programı bu linkten indirebilirsiniz.Sizin için upload ettim.

Virüs vb şeyler yoktur.Güvenebilirsiniz.Bunun için virüstotal'den tarattım.Aşağıdan soncu görebilirsiniz.
Tarama sonuç linki >>>>

85

Bilmenizi isterimki bu anlatım cheat engine kullanmasını bilenler içindir.Eğer yorumlarda C.E bilmeyenler yeni konu isterlerse hazırlayabilirm.Ama dediğime bakmayın.Çok basit olarak anlattım.Cheat Engine bilmeyenler bile anlıyacaktır.

Ewt değerli metin2.biz üyeleri
Öncelikle bu programın cheat engine'den hiçbir farkı olmadığını söylemek isterim.Görevlerinin hepsi aynıdır.Kullandığınız zaman bunu anlıyacaksınızdır.Programın adından para yapılacığını felan sanmayın Cheat Engine ile neredeyse birebirdir.Cheat Engine kullanmasını bilmeyenler, bunu deniyebilir.

%100 MetalMaster yapımıdır.Alıntı felan değildir.

Rapidshere'den resimli anlatıma ulaşamayanlar için>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >> >>>>>>>
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 1024x768 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 1024x768 ve 82KB ) Buraya Tıklayın
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 1024x768 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın

Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 1024x768 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 1024x768 ve 84KB ) Buraya Tıklayın

Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 1024x768 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 1024x768 ve 106KB ) Buraya Tıklayın

Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 1024x768 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 1024x768 ve 97KB ) Buraya Tıklayın

Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 1024x768 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 1024x768 ve 142KB ) Buraya Tıklayın

Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 1024x768 ve 141KB ) Buraya Tıklayın

Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 1024x768 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 1024x768 ve 131KB ) Buraya Tıklayın

Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 1024x768 ve 153KB ) Buraya Tıklayın

Bu resimlerin tek bi klasörde toplanmış halide war.Onu indirmek için >>>>

. rar.html

Rapidshare'den indirirken karşınıza çıkacak olan sayfadan ''free''ye tıklayın.Sonra yeni açılacak olan pencerede ise download..... yazılı kutuya tıklayın.Ardından indirilme işlemi başlıyacaktır.//////Eğer şifre girmeniz isteniyorsa, yani yukarıdaki kodu aşağı yazın gibi bişi.Kodda her harfin arkasında 1 adet kedi, veya köpek resmi bulunmakta.Şikayetlerin hepsi zaten verilen kod boşluğa sığmıyor...vb...
Nyse sizin yapmanız gereken, arkasında kedi resmi bulunan harfleri boşluğa yazınız.Arkasında köpek resmi bulunanları yazmayınız.Bu kadar...

MultiHack de Hata Alanlar Buraya!

Arkadaşlar multihack teki hatalar, ve çözümlerini bu konuda verdim

MSOMCTL.OCX HATASI ALANLAR

Multi Hack 'i Çalıştırdığınızda Aşağıdaki Resimdeki Gibi Bir Hata Alıyorsanız;

Yapmanız Gereken Şey Basit;
Aşağıdaki Link 'ten MSCOMCTL.OCX Dosyasını İndiriyoruz,
MSCOMCTL.OCX

İndirdiğiniz Dosyayı Sağ Tuş Kes Diyip,
C:/Windows/System/ Klasörünün İçine Yapıştırıyoruz.

Ve Sorundan Kurtuluyoruz.

Eğer Yine olmadı Diosanız, İndirdiğiniz Dosyayı Multi Hack 2.0 'ın Olduğu Klasörün İçine Atıp Deneyin.

Rar Şifresi 'dir

(Chucky®arkadaşımıza teşekkürler...)

BÖYLE BİR HATA MI ALIYORSUNUZ ?

Bu hatanın nedeni oyunu açmamanızdır Hilenin kusursuz çalışması için:

----> ID ve Şifrenizi yazıp hesabınızı açın

----> Şimdi karakter seçme yerindeyiz. Oyunu wlogo tuşu ile (klavyenin sol alt köşesinde ctrl ve alt tuşunun ortasında) aşağı alın. M2 Multi Hacki Çalıştırın!!!

----> İyi hackler

HİÇBİR HATA ALMIYORUM, AMA OYUN AÇILMIYOR/HİLE ÇALIŞMIYOR:

Bunun nedeni yeni patch ile hile yapımımın önlenmesidir Eğer m2xp vb. programlarla oyunu açmaya çalıştıysanız oyun açılmaz Hilenin çalışnmamasının nedeni yeni patchla hilelerin önüne geçilmesidir. Sadece M2 Multi Hack 2.7 ile hile oluyor diğer sürümlerinde hile çalışmıyor

Diğer hataları ve m2 multihack ile ilgili sorularınızı bu başlık altından sorabilirsiniz

Bakın arkadaslar forumda birçok konu görüyorum char clamak bedava item almak vb. Bunlar cok cirkin seyler. Hile kullanmakla sahtekarlık arasında ince bir cizgi vardır. Benim gecenin bi vakti hack kullanarak kestigim metin taslarından hiç kimse bir hakkı oldugunu söyleyemez. Çünkü sabaha kadar oynuyorum o benim emegim uykusuz kalıyorum hack ise orda sadece bir araç. Ama forumda karakter çalmaktan adamın elindeki silahı kıçındaki donu çalmaktan bahseden arkadaslar var. Lütfen arkadaslar baskasının emegine saygınız olsun. Para kasmak isterseniz otofish kosp vb. programlar kullanın. Hileylede olsa kendiniz bişeyler kazanın. Gözünüz baskasının emeginde hakkında olmasın. Tahminimce burda cogunluk 15-25 yas arası çalmaya şimdiden baslarsak bunun sonu gelmez arkadaslar.Bunun öbür dünyasıda var. Baskasının hakkına göz dikmeyin cok ayıp ve cok günah.

Saygılar ......
İyi oyunlar......

Yeni versiyon balık botu(süper anlatım)

ARKADAŞLAR ESKİ VERSİYON BALIK BOTUNDAN ÇOK ÖNEMLİ FARKLILIĞI OLAN BALIK BOTUNU SİZLERE SUNUCAM.FARKI BALIĞI KAFAMIZIN ÜSTÜNE BALIK İŞARETİ GELDİKTEN KAÇ SANİYE SONRA ÇEKMEK İSTEDİĞİMİZ SEÇENEĞİDİR.SİZE PROGRAMI KULLANMAYI MADDE MADDE ANLATCAM.

1-İLK ÖNCE PROGRAMI İNDİRİYORUZ.
2-OYUNA GİRİYORUZ.
3-BALIK TUTACAĞIMIZ YERE GİDİYORUZ.
4-(ÇOK ÖNEMLİ)F3 E YEMİ F4 E YETENEKLERİN ALTINDAKİ BALIKÇILIK SEÇENEĞİNİ KOYUYORUZ.
5-SONRA KARAKTERİMİZE ÜSTTEN BAKTIRIP SONUNA KADAR YAKLAŞTIRIYORUZ.
6-MASAÜSTÜNE GELİP BOTU AÇIYORUZ.

7-ÖNÜMÜZE YUKARDAKİ RESİM GELİYOR.O SANİYE SEÇENEKLERİNDEN BİRİSİNİ SEÇİYORUZ.(O SANİYE SEÇENEKLERİ BALIK İŞARETİ KAFAMIZA GELDİĞİNDE KAÇ SANİYE SONRA ÇEKCEĞİMİZİ BELLİ EDİYOR.İŞTE BU ÖZELLİK ÇOK GÜZEL.)SİZE ÖNERİM 3-2 SECONDS SEÇENEĞİNİ İŞARETLEYİN.
8-SONRA OYUNA DÖNÜYORUZ.VE ''end'' TUŞUNA BASIYORUZ.VE DAHA MOUSE KLAVYEYİ HİÇ ELLEMİYOZ.YOKSA BOTU YENİDEN KURMAK ZORUNDA KALIRSINIZ.

BOTUMUZ HAZIR HALE GELMİŞTİR.

ÇİFT LİNK WERCEM.(BAZI ARKADAŞLAR RAPİDSHAREDE SORUN YAŞADIĞI İÇİN)

UPLOAD.GEN.TR LİNKİ:BURAYA TIKLA

RAPİDSHARE LİNKİ:BURAYA TIKLA

VİRÜS TARAMASI SONUÇLARI İÇİN:BURAYA TIKLA

İKİ ÜÇ KÖTÜ ANTİVİRÜS PROGRAMI WORM OLARAK ALGILAMIŞ PROGRAMI.GÜVENMİYOM DERSENİZ MODLAR DENESİN ÖNCE.AMA YEMİN EDERİM VİRÜS YOK.

TAMAMEN KENDİ UPLOADIM.KENDİ ANLATIMIMDIR.KESİNLİKLE ALINTI DEĞİLDİR.BİR TEŞEKKÜR VE KONUNUN SABİT OLMASI ÇOK GÜZEL OLUR

Online Virus Testi

Sitemize yayınlanan dosyaları genellikle kontrol ediyoruz fakat indirmeden önce bir de sizin kontrol etmenizi tavsiye ederiz. Bunun için yapmanız gerekenler çok basit. Öncelikle taramak istediğiniz dosyayı bilgisayarınıza indirin. Fakat kesinlikle dosyayı açmayın, açarsanız zaten virüs varsa yemiş olursunuz
Sonra adresine giriyoruz.

Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 649x286 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 649x286 ve 19KB ) Buraya Tıklayın
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 649x286 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın

Gözat butonuna basıp taratmak istediğimiz dosyayı seçiyoruz ve dosya gönder yazan yere tıklıyoruz. Beklemeye başlıyoruz. Bekleme süremiz dosyanın büyüklüğü ve sitenin yoğunluğuna göre değişebilir.
Dosyamız tarandıktan sonra eğer temiz ise aşağıdaki gibi bir sonuç çıkar.

Fakat dosya da virüs, trojan vb. bişey varsa sağ tarafta kırmızıyla uyarılar belirir. Resimde görüldüğü gibi.

Not: 10 mb'dan daha büyük dosyaları upload edemezsiniz, yani taramaz ve dosya(lar)ı mutlaka zip ya da rar formatına çevirmeniz lazım.

Hesabınızın, İtemlerinizin Çalınmaması İçin Mutlaka Bakın!

Arkadaşlar son zamanlarda oyun içinde çok fazla arkadaşımız hesap,item çalan kişilerin kurbanı oluyor. Bende bunun önüne geçmek için bu konuyu açmış bulunuyorum.

Hesabınızın çalınmaması için:

1)Hesap adınızla karakter adınız aynı olmasın. Örn: benim hesap adım (id) pccanawari, oyundaki adamımın adını pccanawari diye koymamam gerekir. (Bu örnekti )

2)Şifreniz rakam,harf ve özel işaretler içersin. Mesela şifreniz 123456 olursa kolaylıkla çalınır : ) Ama şöyle bişey olursa: metin2*1234 bunu çözmek çok kolay olmaz.

3)Oyuna kayıt olurken kullandığınız e-mail adresini KESİNLİKLE forumumuzda vermeyin.

4)Şifrenizde mesela doğum tarihiniz varsa oyun içinde, forumumuzda, metin2 resmi forumunda hiç kimseye doğum tarihinizi söylemeyin.

İtemlerinizin çalınmaması için:

1)Şimdi söyliycem şey çok önemlidir! Mutlaka envanterinizde en az 5 paket olsun dükkan açmak için kullanılandan. Eyer biriyle ticaret yapıyosanız örneğin +9 dolunay satcaksınız adama eyer adam sadece parayla alcaksa dükkan acın dükkandan al diyin. Böylece adam çalamaz

2)Normal ticaret yapıyosanız, mesela +0 dolunay satıyosunuz adama adam 600k koydu ya önce onu kabul ettirin sonra kendiniz kabul edin

3)Sizinle yakınlık kuran, kankanız olarak düşündüğünüz kişiler diyelim dolunayınızı bi kere takıp geri vercem dedi. ASLA vermeyin. Senle konuşmam,neden vermiyorsun derse vermiyorum diyin. Eyer bi daha konuşmam filan derse dolunayımda gözün oldugunu anlamadıgımı sanma filan diyin.

4)Biriyle diyelim ticaret yapıyosunuz. Adam size +6 kılıc satıcak diyelim. Şimdi +6 kılıcı koydu, sonra ticareti kapattı geri koydu, sonra tekrar ticareti kapatıp bi daha koyduysa o zaman cok dikkatli olmamız lazım. İteme dikkatlice bakın hala +6 mı diye. Ama bence o itemi almayın, çünkü cheat engine den öyle +0 kılıcı +6 gibi gösterebiliyolar ticaret penceresinde

5)Forumumuzda, yada başka forumlardan ticaret yapmak için biriyle görüşteyseniz (char ya da item herhangi bi konuda ticaret) KESİNLİKLE e-mail adresinizi vermeyin, ve karakter adınızı da adama özelden verin.

Bunlara dikkat ettiğinizde kesin olarak hesabınız,iteminiz çalınmaz diyemem tabiki ama çok zorlaşır calınmaları

Sizinde aklınıza gelenleri bu başlık altından bildirin bende ekliyim

Lütfen Okuyun

Arkadaşlar şimdi sizlere bir kaç şey söylemek istiyorum. Bildiğiniz gibi okullar açıldı ve online olan yetkili sayımız çok azaldı. Bu da yetmezmiş gibi hile bölümümüzün vazgeçilmez yöneticisi olan omer1476 görevinden ayrıldı. Şimdi hile bölümüyle ilgilenen heralde bi tek ben kaldım

Mesele şu ben tek başıma her yere yetişemem.. O yüzden sizlerinde bana yardımcı olmanız lazım. En basitinden şöyle yardımcı olabilirsiniz

1) Eğer soru soracaksanız öncelikle sabit konulara bakın, sonra da arama yapın sorunuza belki cevap bulabilirsiniz.. Eğer cevabı bulamadıysanız konu açın.

2) Lütfen, hile bölümüne hileler dışında konu açmayın. Eğer metin2 ile ilgili bir konuysa, ama hile değilse Metin2 Genel bölümüne konu açın. Ve hile bölümüne çok bakıldığı için buraya açtım gibi mazaretlerde söylemeyin. Çünkü Metin2 Genel bölümüde çok fazla bakılan bi bölüm.

3) Binlerce kez verilen konuları açmayın. Demirci hilesi buldum diyerek konu açmayın mesela

Bu verdiklerim herkesin yapabileceği bişey. Ama şimdiki söyliyeceğim, gözü pek, zararlı yazılımlardan korkmayanlar içindir

Eğer virüslü olduğunu düşündüğünüz bir konu varsa ve dosya 10 mb altındaysa adresine girip dosyayı upload edin ve tarama sonucunu konuya yazın. Ve banada pm atın ! Konunun, linkin ve tarama sonuçlarının linkini yazın. Ha bu arada dosya 10 mb üstündeyse kendi anti-virüs programınızla tarayıp fotoyu gönderebilirsiniz

Eğer bunları yaparsanız gerçekten metin2 hileleri bölümüne çok büyük katkı sağlamış olacaksınız...

Multi hack hilesiyle kendine çekme hilesi (kendi buluşum)

-
Oyuna Girelim ve ''LOCK MOBS'' Diyelim
-
Küçük Boyutta Görmek için Buraya Tıklayın Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 887x476 ve 18KB ) Buraya Tıklayın
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 887x476 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın

-
Size böğle bir ekran gelicektir kapkara Space tusuna (Boşluk) Tuşuna basın sizi bir dağın ucunda gibi göstericek
oyundan otomatik atılırsınız.
-
Küçük Boyutta Görmek için Buraya Tıklayın Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 1024x768 ve 116KB ) Buraya Tıklayın

-
''UNLOCK MOBS'' Diğerek tekrar oyuna girin...
-
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 1024x768 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 1024x768 ve 79KB ) Buraya Tıklayın

-
Böğle bir ekran gelecektir siz aldırmayın suan ana bölgedesiniz ve görüşü değiştirip yürün düzelir tekrar keseceğiniz bölgeye gidiniz.
Ve ''LOCK MOBS'' Değiniz Bir de bakmışsınız yaratıklar dininizde başlayın kesmeye
-
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 1024x768 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 1024x768 ve 170KB ) Buraya Tıklayın

-
İnanmayanlara olmuyo diğenlerede RESİM
Alıntı yoktur ben kendim buldum !!!!

K e y l o g g e r V e T r o j a n l a r d a n K u r t u l m a

Öncelikle Keylogger = ? Diyenler için

Keyloggerlar klavyeden basılan her tuşun loglarını tutan casus yazılımlardır. Bu yazılımlar siz internette gezinirken gireceğiniz paraloların ve kişisel bilgilerinizi bir metin dosyasına kaydedip başka bir kullanıcıya ulaştırır. Internet cafeye gidip icqyu kullandıktan sonra ertesi gün aynı icqya bağlanmak istediğinizde size yanlış parola hatası verebiliri veya kredi kartınızda para
çekilmiş olabilir.Son zamanlarda sözde kendini uyanık sanan cafe sahipleri bu yazılımları bilgisayarlarına kurup müşterilerin şifrelerini çalmaktadır.

evet arkadarşlar ilk önce pc nizde keylogger olup olmadığını nasıl anlarız bunu acıklıyorum:

ctrl+alt+delete ye basın ve oradan işlermere gelin orda services.exe wardır bunun yanında system yazması lazım
eğer system değilde yanında kullanıcı ismi yazarsa örn: admİn gibi

anlayın
ki pc dinzde keylogger war !

keylogger dan kurtulma:

1.ilk önce başlat/çalıştır/msconfig bunu yazın ordan başlangıca gelin ve bütün işlemleri devre dışı bırak de sonra pc nizi yeniden başlatın

2.bilgisayarım/c/windows/system e gelin ordaki services.exe i silin

3.sonra yine calıştır/msconfig a girin tekrar başlangıc bütün işlemleri uygulaya tıklayın ve pc nizi yeniden başlatın ve artık keylogger dan kurtuldunuz!...

İsterseniz ctrl+alt+delete ye gir işlemlere gel services.exe in yanına bakın yanında system yazar..

test edip denenmiştir.

+REP iyi olur

______________________________ _________________________

TROJANLAR

( Arkadaşlar buraya (metin2.biz ) konulan hile v.b dosyalar trojan olabilir.Bilgisayarınıza bir zarar gelmemesi için yaptım )

Trojan Nedir ?

Trojan, bilgisayarınıza sizin bilginiz olmadan yerleşen, içerdiği tehlikeli kodlar sayesinde sisteminizi herhangi bir bilgisayar aracılığı ile (ağ ya da internet) kontrol etmek isteyen kişilere açık hale getiren tehlikeli programlardır. Genellikle bilgisayarınıza yerleştiklerinde kontrol edici program bulunduran herkese açık hale getirirler. Bazı özel trojanlar ise sadece bunu sizin bilgisayarınıza bir şekilde yükleyen kişilere açıktırlar. Bu programlar sayesinde casus kişiler siteminiz üzerinde herhangi bir kontrolü yerine getirebilecek durumda olurlar. Bu, sizin bilgisayarınızdan anlık görüntüler almaktan klavye farenizi kontrol etmeye, isteğiniz dışında CD sürücüsünün veya bilgisayarınızın açılıp kapanmasına neden olmaya kadar varabilir.

Trojanlar bu işlemi sisteminize yerleştikten sonra açtıkları bir port aracılığı ile gerçekleştirdiklerinden, dial-up modem kullanıcıları değişken IP numaraları sayesinde diğer bağlantı türlerine göre daha az risk altındadırlar. Ancak yine de port taraması yapan bir kişi sisteminizdeki bu açık portu keşfettiğinde bilgisayarınızı kontrol altına alması bir an meselesidir.
Sisteminize çeşitli yollardan sızabilirler. Bu sisteminize direkt olarak saldıran bir kişi, ağdaki herhangi biri sayesinde olabileceği gibi açtığınız güvenli olmayan bir e-mail sayesinde de olabilir.
Bazı durumlarda ise bu tehlikeli programlar sizin bilgisayarınızı ele geçirmek amacı taşıyan keişilerce yazılan diğer programların içine yerleştirilerek de bulaşabilirler. Bunlara genellikle "arkakapı" lar denmektedir.
örnek olarak keyloggerleri de verebiliriz.ama aynı işlevleri görmezler.Çünkü keylogger klavye tuslarınızı mail ile belirlenen dakikalarda gönderebilirler.(Kaynak: Wikipedia)

Bilgisayarımızda Trojan Var mı ?

İlk önce şunu belirteyim ; eğer internetten dosya download etmiyorsanız , chatte herhangi birisinden dosya almıyorsanız ve bilmediğiniz disketlerden veya cdlerden bir şeyler yüklemiyorsanız bilgisayarınıza trojan kesinlikle yoktur sizde. Yani programlarınızı veya oyunlarınızı dergi cdlerinden veya güvenilir yerlerden kuruyorsanız kesinlikle yoktur. Ama eğer siz nette önünüze gelen siteden ve önünüze gelen disket/cd den program vs.. yüklüyorsanız büyük ihtimalle pc nizde trojan virüs vs.. vardır.

Kesinlikle korkulacak bir şey yok. Az sonra kurtulacağız

İlk önce makinemizde trojan var mı yok mu onu kontrol edelim;

· İlk önce şunu bir düşünün. Bilgisayarınızda sizin isteminiz dışında herhangi bir şeyler oluyor mu.(cd sürücünüz kendiliğinden açılıp kapanıyor mu,ekran koruyucunuz değişiyor mu,duvar kağıdınız kendiliğinden değişiyor mu vs.. )

· Eğer yukarıdaki olaylar oluyorsa birisi sizi oynatıyor olabilir .O zaman şimdi bakalım pc mizde trojan varmı? Başlat / Bul / Dosyalar ve Klasörler yolunu izleyin ve açılan pencerede Ad kutucuğuna *.exe yazın ve entere basın. Şimdi pcmizde ne kadar exe uzantılı dosya varsa görüyoruz. Tabi trojanda exe uzantılı olduğu için onu da göreceğiz. Peki dosyanın trojan olup olmadığını nasıl anlayacaksınız. Şöyle;Meşale resimli bir simge varsa bu NetBus denen programın simgesidir. Birde boş bir exe dosyası olabilir yani simgesiz bir exe . Buda Bo trojanının dosyasıdır.

metin2.biz forum arkadaşlarım altta yazılanları yapmak uzun geliyorsa bir AntiVirüs veya AntiTrojan programı edinin ve exe dosyalarını taratın ( önerim KasperSky yavaş bilgisayarlar için NOD32 )

Silme İşlemi :

· Şimdi pc mizde trojan olduğuna kesin kanaat ettirdik ve bunlardan kurtulmak istiyoruz tabiki. Şimdi demin yaptığımız aramada bulduğumuz trojanları ilk önce bir silelim(shift+del).

· Sonrada trojanların genelde kendilerini kopyaladıkları yer olan başlangıca bakacağız. Başlat / Ayarlar / Görev Çubuğu / Başlat Menüsü Programları / Gelişmiş bölümüne gireceğiz. Buradan Başlangıç klasörüne bakıyoruz ve burada meşale veya şüphelendiğimiz dosyaları silelim.

· Şimdi ise Başlat / Çalıştır a geliyoruz ve Regedit yazıyoruz sonra enterledikten sonra bir pencere çıkacak karşımıza. Bu pencereden Düzen menüsünden Bul u seçiyoruz ve Anahtar,Veriler,Değerler kutucuklarını işaretliyoruz. Aranan kısmına patch.exe yazıyoruz sonra enter e basıp sonucu bekliyoruz. Eğer patch.exe dosyası var ise aramada gözükecektir. Bulunan patch.exe yi silip tüm patch.exe ler bitene kadar arama işlemini sürdürüyoruz.

· Şimdide Başlat / Çalıştır a sysedit yazıyoruz ve açılan pencereciklerin hepsine bakıyoruz.Patch.exe ile alakalı olan tüm satırları siliyoruz. Yalnız dikkat edin yanlış bir şeyler silmeyin.

Şu ana kadar yaptıklarımız sayesinde bir nebze olsun güvendeyiz demektir. Ama hala tam olarak trojanlardan kurtulmuş sayılmazsınız. Onun için trojanları tanıyabilen bir anti-virüs yazılımı edinin. Ayrıca Cleaner isimli bir program vasıtası ile de trojanların kökünü kurutabilirsiniz.

BO(Back Orifice)

Şu ana kadar daha çok NetBus trojanına yönelik bilgiler verdik. Bo da NetBus kadar hatta belki daha da tehlikeli bir trojan. Kullanım açısından da oldukça yaygın olan bu trojandanda kurtulmak çok kolay. Fakat kurtulmayı anlatmadan önce bir şeyi hatırlatmak istiyorum. Internette kesinlikle kimseden ama kimseden exe ini uzantılı dosya almayın(babanızdan bile).Belki dosya aldığınız kişiden normal bir dosya alacak olabilirsiniz. Ama dosya aldığınız kişinin bilgisayarında bo veya başka bir trojan varsa size de kesinlikle bulaşacaktır. Tabi bunun yanında size trojanı kasıtlı yollayanlarda çıkabilir. Tüm bunlardan başından kurtulmak için hiç kimseden kesinlikle dosya almayın. Hem artık meşhur programların hemen hepsi dergi cd leri ile bizlere ulaşıyor. Bunun yanında programları güvenilir sitelerden de download edebilirsiniz ..

Bo trojanı ilk başta kendisini C:\Windows\System klasörüne kopyalar.(Burada şunu diyeyim C:\Windows\System bu klasörün içerisindeki Explorer.exe kesinlikle trojandır. Bu dosyayı kesinlikle silin ve şuna dikkat edin:\Windows un içindekini silmeyin asla. bir daha yazıyorum karıştırmayın C:\Windows\System bu klasörün içerisindeki Explorer.exe trojan )

Bo HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Mi crosoft\Windows\CurrentVersion \RunServices altına bir kayır anahtarı oluşturur(Birazdan bunlardan ayrıntılı olarak bahsedeceğim.)

Ayrıca 31337 diye yeni bir port açar

Temizleme

Başlat / Çalıştır ı açıyoruz ve regedit yazıyoruz. Karşımıza Windows Registery gelecek.( uyarı :Windows Registery ayarlarında yapacağınız yanlışlıklar windows unuzun çökmesine bile sebep olabilir. Kesinlikle benim diyeceklerimden başka bir şey yapmayın.)

HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft\Windows \ CurrentVersion \ RunServices bu yolu izleyin .Şimdi burada uzunluğu 124,928 olan bir dosya görüyorsanız eğer sisteminizde bo trojanı yüklüdür. Eğer kesin emin değilseniz bir dos ekranı açın ve netstat –an komutunu verin. Eğer 0.0.0.0.:31337 *:* diye bir satıra rastlarsanız bonun yüklü olduğuna kesin emin olabilirsiniz. Kesinlikle endişe etmeyin çünkü bo silinmesi çok kolay olan bir trojandır. Sadece BoDetect isimli bir programa ihtiyacımız olacak ..

Emeğe Saygı + REP

( yKpyKp metin2.biz )

Konu açmadan önce

Arkadaşlar konu açmadan önce alttaki kurallara uymaya çalışalım ;

Öncelikle konuyu açıyorsak elimizdeki konunun doğru yerdemi olduğunu bir kez daha düşünelim
Eğer hile değilde, hileyle ilgili yardım arıyorsak, ilk olarak hilelerden iyi anlıyan kişilere danışalım, yok çok fazla acilse soracağımız soruyu ve ya sorunu resimli birşekilde anlatmaya çalışalım

Eğer char satıyorsak, konuyu buraya açmayalım,

Hangi serverdeysek-Oranın pazar bölümüne açmaya özen gösterelim.

Eğer oyun hakkında bilgi veriyorsak bunu hileye değil, daha çok Metin2-Oyun klavuzu'na atmaya çalışalım

Kesinlikle açtığınız konuda sahtekarlık gibi, birinin çarını soymak gibi garip öğeler bulunmasın, Çünkü hileyle, sahtekarlık arasında ince bir çizgi vardır

Eğer demirci hilesi açıyorsak, bunun şans işi olduğunu ve hilesi olamıyacağını bir kez daha düşünelim

Hileniz için can atın ona özen gösterin, herkezin anlaması için resim koyun dahası video koyun, Herkezin cevaplarına saygılı olun, biz sizi anlarız ve onu sabitlemeye çalışırız

Benden bu kadar arkadaşlar bence; iyi bir paylaşımcının yapması gerekenler bunlardır

Metin2 Hileleri İnDEXi

Neden İndex ?

Çünkü index içindeyken ctrl + f yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz. Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuz.Aradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda. Aşağıdaki bölümlerden hangisinde konu aramak istiyorsanız o index' e tıklayın ve sayfa tamamen yüklenince klavyenizden Ctrl + F yaparak aradığınız kelimeyi yazın. Browser'ınız aradığınız kelimeyi index içinde hemen bulacak ve renkli hale getirerek sizi uyaracak. "Sonrakini bul"dersenizde o kelimenin geçtiği diğer konuları sırayla bulabileceksinİZ. II
V

demirci hilesi ştemleriniz yanmasin!
Sınırsız Skill vurmak
Sonunda Bulduk %100 Çalııyo Demircide Yakmamak.
Dolunay Böle Düşer Peh
arkadaslar bu hileyi bulana bana + rep
%100 Balık Tutma
İnterportal
Alesta Tuva Tramola Yakamoza Giremeyenler!!!(block Login)
Ltfn Bi Bakın
Güzel Loncanizin Olmasi Için !!!
1 at madalyonuyla zırhlı at yapın büyük yalan
Eziq Charlardan İtem Alma
Dupe
herkesin sorduğu sorular tam ANLATIM!
GaME Pro V2 DownLoad
Okuyunuz...
NPC ye satilamayan seyleri satma hilesi programsızzz
Hileyle 80 lvllllllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllllllllllllllll
Lvl 80 olma yöntemi Hile
ss nasıl alınır nasıl bildirilir burda
satılık char kerşeyiyle
50m YTL iLe satiLir..!!!
ChaR banLama
%99 + basma
Fake'i anlamanın en kolay yolu
Dupe Geliyorr Dupee Dupe Geliyor Dupeee
yeni bir oyun oynamanız için link
Hile Yapmayin
Exp Hack Alman Forumlarindan
Canavar cekme hılesııııııı
Ykmu Bi Babayigit Buraya Dupe Koysun
Bi Bakın N'olur Yaa
metin2 oto giriş
Char soyma programı
Multi Hack Selector 1.82 YANG TUTARSA TMM HER ŞEY +9
Gm İletisim Adresi Gercekden Denenmis
Bütün Hileler Için Yardim!
+ BaSiN ; KoRkMaYİn!!!!
char satılır
Eşya Kaybetmemek İçin
yardım lütfen atın lwline nasıl bakılır??
Müthiş Hile Beeee!
yardım edin lütfen acilllllll
4 hiLE biR aRşivDe ResimLi anLatım
Zırhçıdan, Silahçıdan, Marketten Bedava Alışveriş Yapın
eşyaları dağıtıyom
sunu bi cevaplayın..
millet manyadı
madalyon para gelin indiirin
madalyon para gelin indiirin
şok şok şok=demirci Hilesini Buldum
Dupe Dupe Dupeeeeeeeeeeee
Girmeyen Pişman Olurrrr
yang hilesi
metin2 multi hack 1.82 (slot çekme)
ticaret hilesii
Gel Yeni Bir Site Gelllll L
Multi Hack
Metin 2 şiiri
At Resmini 10 Kdan Aliyoruz
Cheat engineyi video anlatac kisileri rep manyagı yapcam
At Hilesi
metin2 19 lwl satılır
Hizli Atak Hizli Koşma Ve Daha çok Saldiri Hasari(resimli Anlatim)
Yok Böyle Bir Hileeeeeee!!!!!!!1
kombo kitabi okumadan kombo yapın
metin taşı çekme (multihack)
Custom-Teleport [Bak Bi..]
İyilikl puanı
Zalim
%90 + Basma Taktigi
%100 Balik Tutma Taktiği
multi hack selector kullanımım-nı kimse paylaşmadi paylaşırmısınız lütfen
Arkadaşlar Sizce En Iyi Karakter Hangisi?
Para kasma taktiği istediğiniz lwl olun cok kolayyyyyyyyyy
arkadaslar 20 29 arası adam kasılır
yeni hile buldum
Tecrübe Kaybetmeme(programsiz)
EVET İLK KEs deil ama yaziom Çar patlatma
Cheat Engine'yi kullanma
Oyunda Yeniyim bişi Sorucam içeri..
Bu Para Hilesini Bilen Varmi !!!
kesin tutyor bu balık tutma taktiği
+9 yapma hiylesi ama en azından hepsini bi deneyin
autofishing aotupick
metin 2 + basama yönetmi ve deirleri
Önemli Soru
chat engine yardım!
Yeni bir demirci taktiği
Evet Arkadaslar Benim derdime carebulan buraya yazsin
multihack 1.83 beta ile ilgili...
Herkez baksın.
Dier Serverlrden Alestaya Item Para Aktarma
Teleport Hack [İSTEK] + r3p
Bunu Yapan Modaratözrlüğü Hak Ediyo Bence
Yeni Para Hilesi
-_-_-_-_-_-_gelin Kardeşlerim Bitiriyorum-_-_-_-_-_-
Utanin BEE
Hizli Attack Hizli Hareket Ve Fazla Damage Wurma!!
İtem basmanın yolu %10000000000000 çalışıyo
AutoPick Bot Hilesi
+ basma (hile değil taktik)
para kazanma
önemli!!!!!
Cheatengine En Gereksiz Hile
Yok Böyle Bir Hile(programsizzz)
Demircide item basma yolları
Metin2 Teleport Hack[Jinho&Shinsoo]
onemli okuyunuz !!
agalar lvl atlama hilesini bilen yassın yazan adınıda yazsın ona 500k vericem
block_logın yok etme (serverde)
ArkadasLar Upload ( Bakın Lutfen Admınler)
metin 2 deki hilelerin %97 si sahte ıd çalmak için
Tuvada Gerçek Para Ile Yang Alinir
Parayla Adam Kasılır (Tromolada)
açıklıyorum item dupe
Buraya baqın süper HİLe
yARDIM lÜTFENDEGİŞİK Bİ HEL
Klavyeyle hızlı para toplama
Işte Metin ' De Osn Devrim Sonsuz Yang Inanmayanlar Içeri %999 Oluyo Garanti Benden
Gelsin Itemler
Her Itemi 1 Yanga Al Hilesindeki Sorun çözüldü
Sabit Para Kasma Yollari
Beyler nolur yardım!
bir gir bak rap helll
5 dakka önce banlandım bakın
Yepyenı bır promosyon
Hacker olan yada Hacker arkadaşı olan girsin...
Metin2 Multihack yardım edebilirmisniz
Metin 2 Tarihinin En Büyük Hilesii!!!!
org dişinden kolye fena fikir deil
Harika Bir Para Hilesi Girmeyen Pişman
Metin 2 Tarihinin En Büyük Hilesii!!!!
!!!Para Hilesi Programı!!!
Para Toplama Ve Balik Tutma
bilen varsa yardım etsin
biçak çevirme taktigi
İtemlerin Düştügü Yerler !!!
Metin 2 item düşürme yüzde yüz ise yarar
ARAMIZDAKI ispikçiler
programsız para hilesi buldum !!!!!
exp gidip geliyo
anket
Yardimmmmmmm
chaet endine kullanımı [resimli anlatım]
Balık Botu Sorun!
Bende +4 E Item Basdim
MODlar bi bakın
Arkadaslar Slot Cekme En Iyisi
exp gitmeme
+3'e kesin +4'ede yüzde 85 basma yöntemi.
saçma olacak ama bi bakin ltfen...
+ basma taktiği tüm denemelerimde + bastım
Salı Günleri İtem Çıkarma
bir para kazanma taktiği
metin 2 + basma hilesi
buldum demirci şeyini hilesiz bakın lütfenn!!!!
demirci hilesi
M2 MULTIHACK 1.82 (beta) [Yardım]
GM lerin ban aklı!
Game Cam V2 İndir(Oyunu Oynarken Video Çek)
Game Cam V2 İndir(Oyunu Oynarken Video Çek)
arkadaşlar m2 multi hack çalışmıyo yardım pls!!!
Arkadaşlar Kimse Kimseyi Yang KAZANMA Konusunda DinlemiyoR!!!
gm nin msnesi
5 m hilesi ama ben denedim 24 saat dolmadı
CAnavar çekme hilesi
İtemin Yüzdesini Artırma!!!![cheat engine mucizesi]
REPPP BUrda ama güzel programlar verene alın size reppp
kitap_2
Madalyon Hilesi %100000000
canavarları üstüne cekme hilesi
attan hızlı inip binmek sırrımı paylaşıyom bbakın
Balik Avlama Taktiği(%90 çalişiyor)
MultiHack 1,82 Ariyorum.!
Ya arkadaşlar Manas açılalı kaç gün oldu adamlar 30 lwl i geçmiş
5m para kazan ma
para hilesi
Char çalma(ikna Farkli)
BULDUM AUTO KASILMA PROGRAMSIZZZZ :d:d:d:
En Basit Char Çalma Yöntemi Uploder Metin2 Hilecii
Arklar Bi Konuda Yardim Edermisiniz
Bedava İtem Almak Bu Kdarda Kolay!
LV LİNE GÖRE GÖREVLER(tıkla anla)
LV LİNE GÖRE GÖREVLER(tıkla anla)
NİJA OK BECERİLERİ KILAVUZ(TIKLAMAYAN BİN PİŞMAN:d
Rapidshare(Anlamayanlar için)
####--10--lu-- HİLE SETİ--- NO RAPİD--- TEK LİNK--####
Yardım edin Cheat engine'de yapıyorum hata veriyo yardım edene !REP!
kolay kasma yolları ve oyunda kolay para kazanma yolları
+basma hile programsiz
Ayrintili Hile Rehberi-Okumadan Hile yapmayınız
res saatlerinin yazdığı bi konu vardı verene +rep
İtiraf ediyorumFeNenin resmi...
BEYLER YArdım edin
rapid shareden sınırsız download
beyler biri keylogerli dosya attı (yardım)
arkadaslar bı bakın cok onmlı( para kasma ıle ılgılı)
Yaz Geldi Metin2 Bizi Bekle!!!firtina öncesi Sessizlik!!!
atınızı üzerine tıklayıp çağırma demeden atı yollama
RapidShare'Den Sınırsız DOWNLOAD [Bilmeyenler İçin]
Pc Kapaliyken Satiş Yapin
önemLi görev itemleri dupeLeme çoook basit
pls yardım çıldıracam artık
+9dolunayı 1yanga alma ve tks ederken eşya çalma
M2_MultiHack Lock Mobs(CanavarÇekme) Olmuyo Biri AçıkLık Gtirsin..
Basit Bir Kasma Taktiği
RapidShare Yükleme Sorunu
RapidShare(Önemli okunsun lütfen!)
Multihack'de Ha Bire Oyundan Atıyor,Bunu NasıL düzeLtebiLirim?
YaRDıM Ed!n Plss
Cheat Engine Value Hac FULL ANLATİM (+resimli) (+videolu)
Dupe Hile
Arkiler metin 2 yle ilgili bi soru nolur bakın bi
Dolu Hile Doluu!!!
Metin 2 MuLtihack SeLector 1.84 iLe iLqiLi Bir Sorum oLacaktı???
Fazla Exp!!
arkadaslar acil bir konu lütfernnnnnnnn !!!
rapidshare
yardımmm
Cheat Engine ye biri yardımcı olsun lütfen
oto balık tutma ve yerdeki itemleri oto toplama
Canarvardan Cikan Parayi Daha Fazla Al
Arkadaşlar buna sizde çok şaşıracaksınız!!
Görevleri Tek Tek Okumadan Sil
+9 PALA veya İTEM yapma (programsız)
düplication hack yardım
adminler bakınn
arkadaşlar önemli esyaların hangi yartıklardan düstügünü anlatcam
cheat engine ile itemler gerçek oluyor ben buldum
cheat engine ile itemler gerçek oluyor ben buldum
arkadaşlar ölüce exp gitmesini istemiyoz dimi buna çağre buldum
Para Bugu (Programsız)
Soyuldum Şakası
Yeni hile
tuva mavi bayrak
Char Soyma Taktigi
vahsi okçu nerde cikar?
yag bug hilesini link verin
Adam kazıklama lütfen bakın
En büyük hile arsivi BurDA
Zirhcidan Potcudan ve Bütün NPC lerden bedava aLisveris!
Basma Taktigi Ama ihtimal vermiorum
arkadaşlar balık tutamıyorum diyorsunuz hileyle dimi
Yardım edene + rep vericem istediğiniz kadar + rep
arkadaşlar benimkiler hile değil ama oyunda işe yarıyor
Arkadaslar Bi Bakarmisiniz
beyler dikkat
M2 Multihack 1.83 Beta
M2 MultiHack 1.86 Çıktı
(cok zordu toparlamak +repp)

+REP LÜTFEN işinze çok yarar bu programlar

+REP vermeyi unutmayınız

Bu en önemli hack çesidi olup hızlı level almanızı sağlayacak hemde çok hızlı.

cheat engine programını aşağıdaki linkden download edebilirsiniz.

Download Direk Link :
Download Rapidsahare:
Rar Şifresi : *************.org

Bilinmesi gerekenler;
Metin2 oyunu'nu client üzerinden oynuyoruz. Oyuna girerken server bilgisayarımıza karakterimizle ilgili bilgiler yolluyor ve zaman zaman güncelliyor.
Biz bu değerleri bulup değiştireceğiz. mesela attack speed 100 iken 20000 yapabiliriz.

Peki bunu nasıl yaparız.

1-) Oyuna giriyoruz. daha sonra cheat engine'i açıyoruz. aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi bilgisayar iconuna tıklıyoruz.

2-) metin2.bin'i seçiyoruz ve attach process butonuna basıyoruz. Resimdeki gibi

3-) Burada değer arıyacağız mesela saldırı hızımız 100 ise aşağıdaki gibi ilk olarak 16256 olan değerleri arıyacağız. First scan a basıyoruz.

-) Bulduğumuz değerlerin sayısını azaltacağız. Ben burada elime ok alarak attack speed i artırıyorum başka itemlerle de yapılabilir. Next scan a basıyoruz.

5-) Değeri bulduktan sonra ilk olarak aşağıdaki listeye ekliyoruz. ( Resimde görebilirsiniz.) Bunun için değeri seçip kırmızı oka basın.
aşağıdaki listeye aldıktan sonra sağ tıklayın change recordu seçin oradan da value yi seçin.

değeri yavaş yavaş artırın belli bir sınırı geçerseniz oyundan atar. Sınıra yakın bir değer bulduktan sonra hep aynı değeri verebilirsiniz.

Son olarak cheat engine de bilmeniz gereken ayrıntılar;
1-) exact value aradığımız değer. Oraya yazdığımız değeri arar.
2-) Increased value artan değerler
3-) decreased value azalan değerler.
4-) Value Types = 2 Bytes <<-- her zaman.

Arkadaşlar ilk kez doğru değeri bulurken biraz zorlanabilirsiniz. fakat bir kere bulduktan sonra karakterinizin tüm özelliklerini hızlı bir şekilde artırabilirsiniz.

Bu yöntemle yaptığınız değişiklikler ışınlanana kadar veya ölene kadar geçerlidir. ışınlandıktan sonra ve dirildikten sonra tekrar ayar çekmeniz gerekiyor.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu program sayesinde istediğimiz kordinata ışınlanabileceğiz

Kullanımı basit : Haritada gitmek istediğiniz yere basın ve TELEPORT a tıklayın.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En Sonunda çıktı Fakat beta olduğundan dolayı otamatik space vurma çalışmıyor.Mâdur görün (:

Kullanımı çok basit ;

1-İstediğiniz yere programı atın.
2-Çalıştırın (Programı İstediğiniz Zaman Çalıştırabilirsiniz.)
3-Kullanım kılavuzuna basın orda herşey yazıyor )

Programın İçinden Kitap1 Çalıştır Diyerek, Speed Hack programını açabilirsiniz...

Download :

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nediir Attack Range ?
Attack range bizim vuruş uzaklığımızı belirtir.

Adresindeki gibi atağımızı buluyoruz. Sonra işlemlere geçiyoruz.

Atağımızdaki adresi açıp kopyalıyoruz.

NewScan diyoruz ve;
Alttaki resimdeki gibi kırmızıyla doldurduğum kutucuklara kopyaladığımız adresi yapıştırıyoruz ve sondan 3. sayisini ilk kutucukta 1 azaltarak, 2. kutucukta 1 fazlalaştırıyoruz.

Sol üstte yaklaşık 6 kadar adres çıkacaktır. Biz ilk bulduğumuz adresi ( Attack speed adresi ) ' ni siliyoruz.

Sonra, çıkan valuelerin hepsini seçerek yanında bulunan kırmızı ok yönüyle aşağıya geçiriyoruz. Baştaki Valueye istedigimiz ayarı veriyoruz.

Önerilen ; 25000, 22000, 50000

Sizler İçin Özel :
2 kutucuğada kopyaladığımız adresin ilkine ellemeyip, 2. kutudaki sondan 3. karakteri 2 rakam arttırınca görünmez oluyoruz (:
Elimizdeki Mızrağı +9 Pala Yapma
Videolu Anlatım için tıkla!

Download :

Şunları Bi Deneyin

- Spada +9 = Value 19
- Spada Lunga +9 = Value 29
- Sword Long +9 = Value 29
- Spada Luna Crescente +9 = Value 39
- Sword Crescent Moon +9 = Value 39
- Spada di Bambù +9 = Value 49
- Sword of Bamboo +9 = Value 49
- Spada Larga +9 = Value 59
- Sword Larga +9 = Value 59
- Spada d'Argento +9 = Value 69
- Sword Silver +9 = Value 69
- Spada dell'Orchidea +9 = Value 79
- Spada dell'Orchidea +9 = Value 79
- Spada Bastarda +9 = Value 89
- Spada Bastarda +9 = Value 89
- Spada Barbara +9 = Value 99
- Sword Barbara +9 = Value 99
- Spada Insanguinata +9 = Value 109
- Spada Grande +9 = Value 119
- Sword Great +9 = Value 119
- Spada del Mago +9 = Value 129
- Sword Wizard +9 = Value 129
- Spada della Mezza Luna +9 = Value 139
- Sword of Half-Moon +9 = Value 139
- Spada da Battaglia +9 = Value 149
- Sword from Battle +9 = Value 149
- Spada Zanna di Spirito +9 = Value 159
- Sword of Spirit +9 = Value 159
- Spada di Ninfa +9 = Value 169
- Sword of Ninfa +9 = Value 169
- Spada Pungolo +9 = Value 179
- Spada Pungolo +9 = Value 179
- Spada Velenosa +9 = Value 189
- Spada Velenosa +9 = Value 189
- Spada del Leone +9 = Value 199
- Sword of Lions +9 = Value 199
- Lama Tagliente +9 = Value 209
- Lama Tagliente +9 = Value 209
- Lama Mortale +9 = Value 219
- Lama Mortale +9 = Value 219
- Spada Lunare +9 = Value 229
- Sword-Lunar +9 = Value 229
- Spada Divina +9 = Value 239
- Sword-Divine +9 = Value 239
- Spada dell'Esorcismo +9 = Value 249
- Spada dell'Esorcismo +9 = Value 249
- Lama del Demone +9 = Value 259
- Lama the Demon +9 = Value 259
- Spada del Barone +9 = Value 269
- Sword of Barone +9 = Value 269
- Spada di Sirio +9 = Value 279
- Sword of Sirius +9 = Value 279
- Spada Santa +9 = Value 289
- Sword Santa +9 = Value 289
- Spada della Luna Piena +9 = Value 299
- Vollmondschwert +9 = Value 299

- Glaive +9 = Value 3009
- Glaive +9 = Value 3009
- Lancia +9 = Value 3019
- Lance +9 = Value 3019
- Lama Decapitazione +9 = Value 3029
- Lama Decapitation +9 = Value 3029
- Lancia del Ragno +9 = Value 3039
- Launch of Spider +9 = Value 3039
- Guisama +9 = Value 3049
- Guisama +9 = Value 3049
- Falce da Guerra +9 = Value 3059
- Falce War +9 = Value 3059
- Forca da Battaglia +9 = Value 3069
- Forca from Battle +9 = Value 3069
- Albarda +9 = Value 3079
- Albarda +9 = Value 3079
- Ascia Gigante +9 = Value 3089
- Ascia Giant +9 = Value 3089
- Picco Glaciale +9 = Value 3099
- Peak Ice Age +9 = Value 3099
- Spada Dodici Spiriti +9 = Value 3109
- Twelve Spada Spirits +9 = Value 3109
- Lama della Salvezza +9 = Value 3119
- Lama the Salvation +9 = Value 3119
- Uccidi Leoni +9 = Value 3129
- Uccidi Lions +9 = Value 3129
- Partigiano +9 = Value 3139
- Partigiano +9 = Value 3139
- Lama Elettromagnetica +9 = Value 3149
- Lama Electromagnetic +9 = Value 3149
- Lama Mezzouomo +9 = Value 3159
- Lama Mezzouomo +9 = Value 3159
- Spada del Rancore +9 = Value 3169
- Sword of Rancore +9 = Value 3169
- Uccidi Drago Giallo +9 = Value 3179
- Uccidi Drago Yellow +9 = Value 3179
- Uccidi Drago Blu +9 = Value 3189
- Uccidi Drago Blue +9 = Value 3189
- Spada Solare +9 = Value 3199
- Sword-Solar +9 = Value 3199
- Spada Dio del Drago +9 = Value 3209
- Sword of God Drago +9 = Value 3209
- Lama di Ferro Rosso +9 = Value 3219
- Iron-Lama Red +9 = Value 3219

*** Unutmayın ***

her oyundan çıkıp girmede,
her ölüp dirilmede,
her portaldan geçişinizde

bu olayları tekrarlamanız lazım.

+ Satamıyoruz, Sadece güzel güzel kullanıyoruz yakında diğer item kodlarını buraya yazıcam şimdilik elimde 7 tane var hemen yazayım (:
3219 yerine yazıcaz...
-----------
3209, 3139, 159, 99, 58, 3059, 3109
----------
*** Unutmayın ***

İlk başta resimdeki gibi üstümüzü full çıkarıyoruz...

Sonracıma kendimize bir tane mızrak +4 yapıyoruz, isterseniz bunu +1, +2, +3 de yapabilirsiniz ama +4 ün Value si 3014 olduğu için ben böyle yapıyorum siz +3 yaparsanız value yi 3013 yaparsınız...

Şimdi elimizdeki Mızrağı çıkarıyoruz ( çıkarmamızdaki sebep değişen value ayarlarını saptamak )

Ve hepsini seçiyoruz alttaki resimdei gibi hepsini freeze liyoruz.

Sonra alttaki gibi value ye geliyoruz

Sonra 3219 yazıyoruz

Şimdi işin en zor kısmı, aslında zor değilde
Herşeyi yaptıktan sonra, +4 mızrağımızı takıyoruz, sonra inverntory mizdeki herhangi bir giysiyi çıkarıp takıyoruz, çıkarıp takıyoruz, ( silah elimize gelene kadar ) Ve sonra alttaki gibi oluyor

Metinim 2.5
Hepsini yapmanıza rağmen " oyun bulunamadı diyorsa " Bunu indirelim.
Sadece 1. server gözüküyorsa oyunu update ederken PC kısmını bitirmesini bekleyin.
Karakteriniz Gözükmüyorsa ( Eski Karakteriniz ) Bunu indirelim :

Videolu Anlatım İçin : [ Uzun olduğundan görüntü kalitesi iyi değil ]
Rar şifresi :
Önemli Uyarı : Warriorlar kesinlikle 17000 hızı aşmasın
İlk Başta Oyunu Full Siliyoruz, Yeniden Yüklüyoruz

Resimdeki gibi ilk Patch'leri oyun klasörüne atıyoruz

Sonra normal oyunu açıyoruz resimdeki yere kadar update ediyoruz

Oraya gelince iptal ediyoruz.Rar'ın içindeki Bin dosyasını oyun klasörüne atıyoruz

Sonra MultiMetin i çalıştırıyoruz.Resimdekiler gibi yapıyoruz.

Tamamdır İyi eğlenceler

Programın Anlatımı:

Oyundayken Programı Açıyoruz ( Yapamayanlar için ayrıntılı anlattım )
"Çalış" a Tıklıyoruz

Resimdeki gibi bastıktan sonra hemen yine aynı yerdeki " AktifEt " e tıklıyoruz

Attack Hızımızı Ayarlerken 16256 ile 17000 arasında değer girmeliyiz...
Ben 16700 yaptım ( ideal ) 16700 yazdıktan sonra ATK 'a basıyoruz ve Attack speed imiz artıyor, Hemen üstündeki Kosma Hizina " Aç " derseniz, hizli kosar.

Geeeldiik Işınlanmayaaaa Resimdeki Gibi Name kısmına istediğimiz isimi veriyoruz, üstteki kutucuğa ne yazıcağımızı resimdeki gibi sağ üstteki haritamıza bakıp, mouse'u üstümüze getiriyoruz orda sayılar yazacak. Orda Yazanı programdaki kutucuğa geçiriyoruz

Ve alttaki gibi oluyor

Bu kadar, 1 kilometre kadar ileri gittik diyelim, programdaki kaydettigimiz yeri seçip ışınlan dememiz yeterli

Anti Alwuhush
Metin2 power' ın çalışır versiyonu.
Programın adını koyarken fazla düşünmedim açıkcası xD

--Anti Alwuhush--

Buradan İndirelim

Videolu Anlatım :
Rar Şifresi :

Kurulum :

İçinden çıkanları oyun klasörüne atalım.
Anti Alwuhush dosyası ile oyuna girelim.

İyi oyunlar (:

------------arkadaşlar bu alıntıdır emege saygı-------------

ŞU FANİ DÜNYAYA TEK GELDİK TEK GİDERİZ BİZİ 3 KURUŞA SATANI BİZ BELEŞE VERİRİZ.

MAKSAT PAYLAŞIM_______

Reklam & Sponsor
03-24-2008, 09:47 PM #Array [postcount]
ZİNED
Acemi Asker

Bilgiler
Üye No: 63730
Ünvan
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 563177
Rep Derecesi :
İletişim

DEVAM :
YASAL UYARI:HİLEYI KULLANIRSANIZ VE BANA YAKALARSANIZ SIKAYET EDERIm
UNUTMAYIN ARKADASIN RICASI UZERINE BEN YAYINLADIM.
GMLERIMIZ BENI IZLEYEBILIRLER

Forumda gördüğüm bazı insanların açıklamaması üzerine ben açıklalayayım dedim.
Bazı kişiler birilerinin uzaktan yaratık kesitiğini sordu.
Buna cevap bazı itemler söylediler sallamış olabilirler veya sölemeyip kullanmış olabilirler tabikide.
Ben sizin kolay kasılmanız için paylaşayım dedim.Umarım bir mahsuru yoktur
SAnırım Extreme'in gözünden kaçmış.İnsanlık halidir doğal.
Bari fark ettim söleyeyim dedim(Daha doğrusu arakadaş fark etmiş ben kullanmadığımdan resimleri ondan aldım sen paylaş dediKendisi post atmıyor pek forumlarla alakası yoktur onada teşekkür ederseniz sevinirim)

Gelelim nasıl yapacağımıza.
Önce EXTREME'in yapmış olduğu kitap2 yi(ultimate hack)İndiriyoruz BURADAN
Sonra metin2 ye giriyoruz.
Sonra karakterimize giriyoruz.
Oyuna girdik.
2.Köye gidiyoruz ve extreme'in Yapmış olduğu Kitap2 programını açıyoruz.
Sonra üst menüden Kitap1 çalıştır [By Extreme] e tıklıyoruz.
Şekilde göründüğü gibi bir menü geliyor.
Sonra aktifleştir menüsünün üstündeki Orm Magara daki.
Baslangic a tikliyoruz.

Sonra karşımıza çıkan pencerede sol taraftaki TELEPORT bölümünden hangi bayraktaysak oranın 1.köy merkezine tıklıyoruz.Örneğin biz chunjodaysak 2.köye gittiğimizde sarı yazılı olan(chunjo bayrağının sol tarafındaki) merkeze tıklayacağız.(alttaki şekildeki gibi)

Tıkladığımızda otomatik bir yer gidiyoruz.
VEEEE O BOLGEDEKI TUM YARATIKLAR USTUMUZDE OLUYOR YANI BIR SPACE E BASSAK TUM BOLGEDEKI YARATIKLARA VURUYORUZ FAKAT HILESIZ YAPANLAR BUNU BIZ UZAKTAN VURUYORMUSUZ GIBI GORUYOR.BIZDE YANIMIZDAKI YARATIGA VURARAK COK HIZLI BIR SEKILDE KASILIYORUZ HEPSI USTUMUZDE DOGDUGU ICIN GENELLIKLE HIC BOS DURMUYORUZ
35 levelden sonra kasmak biraz zor olsa bile genede space e basarak tek tek hiç yorulmadan yaratıkları kesebilirsiniz.

Gelelim otomatik saldırmaya.
Extreme'in yapmış olduğu kitap2 yi açtığımızda karşımıza gelen pencere var.
TURUNCU renkli
1.sayfa otomatik oalrak önümüze geliyor ve oradan pot ve mana pot ayarlarını yapıyoruz.

Burası otomatik saldırmak icin onemli!
Seri pot bas ve seri mana pot basa tıklıyoruz.

2.Sayfaya geçtiğimizde
Seri şekilde 1. skili vur ve seri şekilde 2. skili vura basıyoruz.
İşte ben burada bir değişiklik yaptım.Normalde extreme'in programında potları 3. ve 4. skill kutucuğuna koyarken burada.
Potları 1 ve 2 ye koyacağız.
Vurmak istediğimiz güçlü 2 skilide 3. ve 4. kutucğa koyacağız.
Böylece skilleri seri bir şekilde vurmuş olacağız
Arada birde pot basacak böylece ölmeyeceğizde

Teleporttan başka yerelride deneyebilirsiniz ben orayı uygun gördüğüm için o bölümü anlattım.Eğer orda kasılamiyorum derseniz başka yerleride deneyebilirsiniz.

ÖNEMLİ NOT:Siz ışınlandığınızda yaratıkların yanınızda takılı kaldığı gibi sizde tkaılı kalıyorsunuz ve sadece olduğunuz eyrden ahreket ediyorsunuz.Böyle takıldım sanmayın.Bilgisayara reset attığınızda sorun düzeliyor.
NOT2:Oyunda dc olduğunuzda o hileyle gireseniz karakteriniz görünmeyebilir.Ok tuşlarıyla karakter adından bulabilirsiniz.Buda bilgisayarınıza reset attığınızda düzelir.

İyi Kasılmalar
Lütfen +replerinizi esirgemeyiniz

He bu arada sölemeden geçmeyeyim.Alwuhush a öncelikle selamlar.Bu hileyi saolsun arkadaşım buldu ve banada yardımcı oldu.Onada bir teşekkür ederseniz sevinirim.Bizi izliyordur şuanda
Saolsun onun sayesinde size tanıtıyorum.Ayrıca bende hile kullanmıyorum
Haydi geçmiş olsun alwuhush

link yokki :( link koy şuna

link koy lan

kardes eline koluna saglık...

vawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri