StackTrace 1
StackTrace
R 1
Roksam
TuZaKK 1
TuZaKK
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Skill Over P // Sage Master Skill 1

indirmek için izniniz yok
şuan mevcut quick slot sayısı 2500 envanteri çoğaltırımda eski postların birinde yazmıştım dahada çoğaltırsam millet küfür eder yana kaydırdığım 2 envanter genişletilebilir diye orayı uygun gördüm

Kaydırarak envanter değiştirmeyi kullansaydın sınırsız istediğin kadar yapabilirdin(long long :D)

Bu arada,zırhı bulmuşun :D

Kaydırarak envanter değiştirmeyi kullansaydın sınırsız istediğin kadar yapabilirdin(long long :D)

Bu arada,zırhı bulmuşun :D

ayn zırh baya güzel bide diğerine gelcek olursak 100-200 gibi envanter testlerinde bulunduydum ama ama b** çıkarmıya grk yok sınırsız yerine taş çatlasın 15 yeterli olur şimdilik 12 de sabit son 2 tanesinede test olarak genişletmeyi ekledim ilerde çoğaltabilirim millet 12 yi abartı görüyo ama sw de öle dönüşüm sistemleri yaparsınki 12 envanter bile zar zor yeter kimse işin ilerisini görmüyo :D

12,000 QUICK SLOT FATAL ERROR VERİR GFEWGFEG

Son düzenleme:
ayn zırh baya güzel bide diğerine gelcek olursak 100-200 gibi envanter testlerinde bulunduydum ama ama b** çıkarmıya grk yok sınırsız yerine taş çatlasın 15 yeterli olur şimdilik 12 de sabit son 2 tanesinede test olarak genişletmeyi ekledim ilerde çoğaltabilirim millet 12 yi abartı görüyo ama sw de öle dönüşüm sistemleri yaparsınki 12 envanter bile zar zor yeter kimse işin ilerisini görmüyo :D

12,000 QUICK SLOT FATAL ERROR VERİR GFEWGFEG

:D uiinventroy.py yi düşünemiyorum :D aslında bi yolu varda uğraşmak lazım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri