Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

CrazyAlkan'ın ağlaması . .

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Banazzi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

anladım kardeş sendede kuyruk acısı var anlasıldı iyi oyunlar sana
Ya yeter hileyi kullan, sonra ah șu lanet ticket'a cevap gelse herșey açıklığa kavușacak tarzı konuș. Hesabını soymaya gelen adam hilemi kullanacak ? O adamın hesapları için ne kadar riskli bir durum farkındasın dimi ? Senaryo yazma yeteneğin Flash Tv nin filmlerinden kötü. Olmamıș beğenmedim.

Saygı meselesine gelince birinin slotuna ks atmamak her zaman oyun içinde bir saygının olduğunun göstergesidir. Sen bugün bunu kırarak ve de devamında bu konuyu açma gereği duyarak nasıl bir oyuncu olduğunu göstermiș oldun.

Ne kadar çocukça bir davranış. Bunun bir oyun olduğunu belirtip, hakarete giden bir başlık açılması üzücü. Anlatılmak istenilenleri anlamaya çalışmadan bu kadar kişinin bütün uyarılarına ve tepkilerine karşı bir cevabın var. Ancak, her cümlende bir önce ki cümleni sorguluyorsun. Konunun yalnızca oyun olmadığını anlatıyorlar konu oyun diyorsun. Sonra sonuçta bu bir oyun diyorsun. Garip bir kişiliğin var.

La madem öyle tüm booslarda beni de goruceksiniz alayiniza benden ks sonra vay efendim niye ks attin falan şekil yapmayin oyun oynuyosam boss kesme zevkini de sonuna kadar cikaricam hadi eyv

La madem öyle tüm booslarda beni de goruceksiniz alayiniza benden ks sonra vay efendim niye ks attin falan şekil yapmayin oyun oynuyosam boss kesme zevkini de sonuna kadar cikaricam hadi eyv
Herkes kendine yakışanı yapar dostum, sen kendine bunu yakıştırabiliyorsan zaten kimsenin bunu yapamazsın dediği yok. Biz doğrusunu, usulünü gösterdik isteyen uygular istemeyen uygulamaz.

Yaa geçin bu forum ağızlarını bırakın millete yaranmayı oynayın oyununuzu

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri