Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Teşekkürler şimdi anladım mantığını
Tools işte dump_proto'ya eklenmesi gerekenler için verilmiş. ItemCSVReader.cpp dumpProto klasörü içinde var. Dump proto kullanımını bi arkadaş paylaşmıştı ordan bakabilirsin

Ö.M bakar mısın acaba ?
Tools işte dump_proto'ya eklenmesi gerekenler için verilmiş. ItemCSVReader.cpp dumpProto klasörü içinde var. Dump proto kullanımını bi arkadaş paylaşmıştı ordan bakabilirsin
ya çocuk yanımda takılıyordun 2-3 şey öğrenmişsin onu da yarım yamalak öğrenmişsin daha berke kim desem onu bile söyleyemeyeceksin bana berke kaç aydır bilgisayara geçmiyor bu sistem elime geçince kendim ekledim ben sen miyim de özelden insanlara b*kunu yiyim diyip sistem eklettireyim ? bakınız: @ZarakiKenpachi31; ve ben. ayrıca bir sistem paylaştım diye herkese destek vermek zorunda değilim ekleyen ekler eklemeyen de senin gibi çamur atar durur hahahaBu sistem ile bir gram alakan yok eğer alakan olsa yoruma yazanlara daha kesin ve net cevap verirdin tabi sen ekleyemeyince berkeye yaptırdığın için herhangi bir problem olacağını sanmıyorum![]()
Moderatör tarafında düzenlendi:
Daha biç bi b*ku bilmeden konuşma ben kimseye sistem eklettirmedim bir serverin unpack etmesini istedim o kadar diğer sözler öğeyi denetle canım benim birde her sistemin altından berkenin nicki çıkması bilgisayarın geçmeme manasınamı sebeb oluyor ?ya çocuk yanımda takılıyordun 2-3 şey öğrenmişsin onu da yarım yamalak öğrenmişsin daha berke kim desem onu bile söyleyemeyeceksin bana berke kaç aydır bilgisayara geçmiyor bu sistem elime geçince kendim ekledim ben sen miyim de özelden insanlara b*kunu yiyim diyip sistem eklettireyim ? bakınız: @ZarakiKenpachi31; ve ben. ayrıca bir sistem paylaştım diye herkese destek vermek zorunda değilim ekleyen ekler eklemeyen de senin gibi çamur atar durur hahaha
ya çocuk yanımda takılıyordun 2-3 şey öğrenmişsin onu da yarım yamalak öğrenmişsin daha berke kim desem onu bile söyleyemeyeceksin bana berke kaç aydır bilgisayara geçmiyor bu sistem elime geçince kendim ekledim ben sen miyim de özelden insanlara b*kunu yiyim diyip sistem eklettireyim ? bakınız: @ZarakiKenpachi31; ve ben. ayrıca bir sistem paylaştım diye herkese destek vermek zorunda değilim ekleyen ekler eklemeyen de senin gibi çamur atar durur hahaha
olurmu adamlardan dosyalarını alacan tek tek ekliyecen bug varsa fixliyecen ondan sonra güzel upload edicen teslim edicen

Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)