Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Dostum benim kullandığım altyapıda herşeyi 1-1 ekledim ama ne bileyim normal efsun nesnesini sürüklediğinde ekliyor anlam veremedim![]()
DumpProtoda veya item_protoya subtype tanımlarken hata yapmışsındır. Bi baktım yani hata yok gibi varsada çözeriz
item proto.txt ve item_names.txt Zagre item proto kullanıyorum tanımlamıyor sanırım dump proto kullanmam gerek ?
DumpProtoda veya item_protoya subtype tanımlarken hata yapmışsındır. Bi baktım yani hata yok gibi varsada çözeriz
item proto.txt ve item_names.txt Zagre item proto kullanıyorum tanımlamıyor sanırım dump proto kullanmam gerek ?
Mecbur dump_proto kullanmalısın. Zaten zagredeki exe'de dump_proto'yu build edince oluşan exe
Hocam birde Svn içinde Tools var o dosyayı src dosyamızın içinemi atıcaz bilgilendirir misin ?
Mecbur dump_proto kullanmalısın. Zaten zagredeki exe'de dump_proto'yu build edince oluşan exe
Hocam birde Svn içinde Tools var o dosyayı src dosyamızın içinemi atıcaz bilgilendirir misin ?
Tools işte dump_proto'ya eklenmesi gerekenler için verilmiş. ItemCSVReader.cpp dumpProto klasörü içinde var. Dump proto kullanımını bi arkadaş paylaşmıştı ordan bakabilirsin
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)