O senin bilgisizliğinden olabilir mi acaba ? sistem tamamen makro definelarla yazıldı yazıldı ve yeni subtype oluşuturularak kendine has göndergesel işlevi var. Normal efsun nesnesiyle çakışması imkansız insanları kendi hatan yüzünden kışkırtma !
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bu sistem ile bir gram alakan yok eğer alakan olsa yoruma yazanlara daha kesin ve net cevap verirdin tabi sen ekleyemeyince berkeye yaptırdığın için herhangi bir problem olacağını sanmıyorumO senin bilgisizliğinden olabilir mi acaba ? sistem tamamen makro definelarla yazıldı yazıldı ve yeni subtype oluşuturularak kendine has göndergesel işlevi var. Normal efsun nesnesiyle çakışması imkansız insanları kendi hatan yüzünden kışkırtma !

Bu sistem ile bir gram alakan yok eğer alakan olsa yoruma yazanlara daha kesin ve net cevap verirdin tabi sen ekleyemeyince berkeye yaptırdığın için herhangi bir problem olacağını sanmıyorum![]()
Bugün ekleyecem sistemi bakalım varmı dediğin gibi bişeyler
Bu sistem ile bir gram alakan yok eğer alakan olsa yoruma yazanlara daha kesin ve net cevap verirdin tabi sen ekleyemeyince berkeye yaptırdığın için herhangi bir problem olacağını sanmıyorum![]()
Hiçbir sorun yok gayet güzel çalışıyor, kusura bakmayın ama yapamadığınız şeyler için çamur atmayın
Dostum benim kullandığım altyapıda herşeyi 1-1 ekledim ama ne bileyim normal efsun nesnesini sürüklediğinde ekliyor anlam veremedim
Hiçbir sorun yok gayet güzel çalışıyor, kusura bakmayın ama yapamadığınız şeyler için çamur atmayın
![]()

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)