Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Ya kodlara bakıyorum mesela Locale_inc.h Dosyasına ENABLE_HIGHLIGHT_SYSTEM ekliyoruz ama genelde __HIGHLIGHT_SYSTEM__ olarak ekliyoruz hepsini __HIGHLIGHT_SYSTEM__ olarak ayarladım bu sefer de syserr'de
IS_ACCE_ITEM ile ilgili bir hata alıyorum uiinventory'de bulunan kafam allak bullak oldu
komple baştan mı ayarlasam bilemedim
Ben bulursam bildireceğim size sizde çözebilirseniz iletin lütfen
IS_ACCE_ITEM ile ilgili bir hata alıyorum uiinventory'de bulunan kafam allak bullak oldu
komple baştan mı ayarlasam bilemedimBen bulursam bildireceğim size sizde çözebilirseniz iletin lütfen
Ben bu sistemi ekleyeli yaklaşık 2 ay oldu sorunsuz çalışan sistem bugün farkettim ki çalışmıyor aynı senin gifteki gibi yeni gelen itemlerde her hangi bir efekt yok indirip tekrardan üstünden geçti bire bir aynı neden böyle oldu acaba anlamadım eğer çözüm sağlarsanız iletilenisiniz
Kuşak acce değilsi orayı silI IS_ACCE_ITEMYa kodlara bakıyorum mesela Locale_inc.h Dosyasına ENABLE_HIGHLIGHT_SYSTEM ekliyoruz ama genelde __HIGHLIGHT_SYSTEM__ olarak ekliyoruz hepsini __HIGHLIGHT_SYSTEM__ olarak ayarladım bu sefer de syserr'de
IS_ACCE_ITEM ile ilgili bir hata alıyorum uiinventory'de bulunan kafam allak bullak oldukomple baştan mı ayarlasam bilemedim
Ben bulursam bildireceğim size sizde çözebilirseniz iletin lütfen
@ThanosIsBack
Sorun Çözüldü.
3 ve 4.Envanter Dahil Tüm Envanterlerde Sorunsuz Çalışmakta.
Verilen Kodlarda Uyuşmazlık vardı Locale_inc.h'ye eklenen kod ile diğer dosyalara eklenen kodlar bağlantılı değildi.
Sorun Çözüldü.
Verilen Kodlarda Uyuşmazlık vardı Locale_inc.h'ye eklenen kod ile diğer dosyalara eklenen kodlar bağlantılı değildi.
Nasıl yani ?@ThanosIsBack
Sorun Çözüldü.
Yani Verilen dosyada
Locale_inc.h'ye
#define ENABLE_HIGHLIGHT_SYSTEM
Ekleniyor fakat;
PythonApplicationModule.cpp ve diğerlerine
#ifdef __HIGHLIGHT_SYSTEM__ Olarak kodlanmış
Locale_inc.h'ye
#define ENABLE_HIGHLIGHT_SYSTEM
Ekleniyor fakat;
PythonApplicationModule.cpp ve diğerlerine
#ifdef __HIGHLIGHT_SYSTEM__ Olarak kodlanmış
Nasıl yani ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...