Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Canım derken yaşının ve yaşımın kaç olduğunu unutuyorsun, lokal sunucumda berkenin çarına giriyorum bu seni ve senin gibi herşeye maydonoz olan cahilleri ilgilendirmez Berke bile sesini çıkarmıyorken sen nerenin uşağı oluyorsun da benimle böyle konuşuyorsun yeni yetme.Daha biç bi b*ku bilmeden konuşma ben kimseye sistem eklettirmedim bir serverin unpack etmesini istedim o kadar diğer sözler öğeyi denetle canım benim birde her sistemin altından berkenin nicki çıkması bilgisayarın geçmeme manasınamı sebeb oluyor ?
Turkmmo Flood Engelleme
Şu offline shop için en az 1000 tane mesaj gelmiştir bana; "Bugsuzunu versene ?" "Buglarını fixler misin benim sorçemde" "Bana ekler misin kardeşim ben ekleyemedim de" "Kardeş oyun açılmıyor yardım etsene" "Kardeş nasıl ekleyecez anlatım yok içinde" gibiolurmu adamlardan dosyalarını alacan tek tek ekliyecen bug varsa fixliyecen ondan sonra güzel upload edicen teslim edicen![]()
![]()
![]()

Anlatım içerisindedir hata almanız mümkün değildir. @DarkKnights; @l3erke;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Benim sunucumdan görüntü;
![]()
paylaşım için teşekkürler
denedim fakat efsun nesnesini+ yı iteme sürüklediğimde itemlere konulmuyor çalışmıyor bilginiz var mı bu konuda acaba ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)