romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

NetmarLis' Nasıl Bilirsiniz. ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sevimli271
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

2 gündür bakım onarım var serverde online oyuncu kalmdı oto pack çekmiyor oto pack çekse site açılmıyor fiyatı ekonomik eğer kesintisiz bir server alablirsen böyle bir hizmet alamadığın için ekonomik değil kazık oluyornetmarlis yetkilisi bana kıza bilir ama bu yapılan aksamaların telafisi olmuyor. para verip serveri açtırıyoruz üstüne para ile reklam yaptırıyoruz oto pack çekmiyor oyunculara açıklama yapamıyoruz sonra gelde netmarlissağlam firma olsun şuan netmarlisten server açtıran kimsenin sitesine giriş yapılmıyor. aldığım web sunucu bile kapalı firmadan bir açıklamada yok sen 2 gün böyle aksaklık yapıp kalan 28 gün sıkıntısız olsa dahi bir kere server iş yapamaz hale gelmiştir. ruh sağlığını seven netmarlisten almsın para mühim değil zaten çok bişede almıyor ama söylediğini veremiyor sıkıntı burda şuan tüm sitelerim kapalı ve oyuncuları teker teker gidiyor ilk gün 100 online idi şimdi 10 online bile kalmadı bundan sonra hergün sıkıntısız olsa ne yazar 1 aydır açıl 10 onlineli servere oyuncu gelirmi gelmez tabiki. 14 gün geçti geçmese idi uzaktan satış sözleşmesi kanununa istinaden cayma bildirimi gönderecektim sağlık olsun herkese iyi forumlar.

Bu sorunlar netmarlisin genel yaşanan sorunları tek sizin siteniz degil kendi siteleri bile saatlerce kapalı oluyor.filesleri dogru piyasadaki en özellikli güncel fileslerinden onun önüne hiçbi files geçemez fakat serverlerinde lag bug site kapanması otopack sorunları düzenli olarak allahın emri gibi yaşarsınız.ticketlere olabildigince geç cevaplar alırsınız.server almadan once tek netmarlis icin demiyorum tüm bilişimleri iyice araştırın hakkında açılmış şikayerlere bakın,çözülen şikayetlere bakın. deneyin ticket sürelerini ondan sonra alın yoksa aldıktan sonra çok sorun yaşarsınız :)

Merhaba Arkadaşlar , Netmarlis' Suncusu alıcagım oyuncu sayım biraz var +300 gibi bir Filesleri Nasıl yenilik getirmelere izin veriyormu destek konusunda iyilermi ? Ch DÜşmeleri Vs Gibi Sunucusunda filesin'de sorun varmı ?

Yorum'u gecen tüm yardımcı olan kişilere şimdiden teşekkür ederim.

Netmarlis'ten sunucu aldın mı ? düşünüyorum bende almayı araştırma yapıyorum kararsız kaldım bilgi verir misin ?

Netmarlis'ten sunucu aldın mı ? düşünüyorum bende almayı araştırma yapıyorum kararsız kaldım bilgi verir misin ?

Açıkcası son gündemde netmarlis sorunu var ' şikayet konusu açılmasada Forumdan alan arkadaşlarımız Memnun Degil. Classtekno 'dahil.

açmadım netmarlisden nasıl bir bilişim birşey diyemem o kadar alıcısı var iyidir diye düşünüyorum
ama classtekno'dan sunucu aldık suan acık bir sorun ile karsılasmadık

Açıkcası son gündemde netmarlis sorunu var ' şikayet konusu açılmasada Forumdan alan arkadaşlarımız Memnun Degil. Classtekno 'dahil.

Class Tekno dahil derken?
Orayı bi açar mısın? Hangi müşterim metin2'den şikayetci? Kulaktan doğma laflar ile hareket etmeyelim lütfen..
Ben Şikayet konusunda Netmarlis içinde dahil olmak üzere halen aktif çözülemeyen şikayet konusu göremedim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri