kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

NetmarLis' Nasıl Bilirsiniz. ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sevimli271
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

son gündemde listenin ilk sıralarındav iyi tavsiye edilir

son gündemde listenin ilk sıralarındav iyi tavsiye edilir

2 gündür tickete cevap alamıyorum Bir Kaç İstek vardı Konuda burda Belirrtim deniyecegim dedi olumlu veya olumsuz hiç bir dönüş yapmadı telefon kapalı ticket bakmadı- Ümidimi Kestim yani.

2 gündür bakım onarım var serverde online oyuncu kalmdı oto pack çekmiyor oto pack çekse site açılmıyor fiyatı ekonomik eğer kesintisiz bir server alablirsen böyle bir hizmet alamadığın için ekonomik değil kazık oluyornetmarlis yetkilisi bana kıza bilir ama bu yapılan aksamaların telafisi olmuyor. para verip serveri açtırıyoruz üstüne para ile reklam yaptırıyoruz oto pack çekmiyor oyunculara açıklama yapamıyoruz sonra gelde netmarlissağlam firma olsun şuan netmarlisten server açtıran kimsenin sitesine giriş yapılmıyor. aldığım web sunucu bile kapalı firmadan bir açıklamada yok sen 2 gün böyle aksaklık yapıp kalan 28 gün sıkıntısız olsa dahi bir kere server iş yapamaz hale gelmiştir. ruh sağlığını seven netmarlisten almsın para mühim değil zaten çok bişede almıyor ama söylediğini veremiyor sıkıntı burda şuan tüm sitelerim kapalı ve oyuncuları teker teker gidiyor ilk gün 100 online idi şimdi 10 online bile kalmadı bundan sonra hergün sıkıntısız olsa ne yazar 1 aydır açıl 10 onlineli servere oyuncu gelirmi gelmez tabiki. 14 gün geçti geçmese idi uzaktan satış sözleşmesi kanununa istinaden cayma bildirimi gönderecektim sağlık olsun herkese iyi forumlar.

2 gündür bakım onarım var serverde online oyuncu kalmdı oto pack çekmiyor oto pack çekse site açılmıyor fiyatı ekonomik eğer kesintisiz bir server alablirsen böyle bir hizmet alamadığın için ekonomik değil kazık oluyornetmarlis yetkilisi bana kıza bilir ama bu yapılan aksamaların telafisi olmuyor. para verip serveri açtırıyoruz üstüne para ile reklam yaptırıyoruz oto pack çekmiyor oyunculara açıklama yapamıyoruz sonra gelde netmarlissağlam firma olsun şuan netmarlisten server açtıran kimsenin sitesine giriş yapılmıyor. aldığım web sunucu bile kapalı firmadan bir açıklamada yok sen 2 gün böyle aksaklık yapıp kalan 28 gün sıkıntısız olsa dahi bir kere server iş yapamaz hale gelmiştir. ruh sağlığını seven netmarlisten almsın para mühim değil zaten çok bişede almıyor ama söylediğini veremiyor sıkıntı burda şuan tüm sitelerim kapalı ve oyuncuları teker teker gidiyor ilk gün 100 online idi şimdi 10 online bile kalmadı bundan sonra hergün sıkıntısız olsa ne yazar 1 aydır açıl 10 onlineli servere oyuncu gelirmi gelmez tabiki. 14 gün geçti geçmese idi uzaktan satış sözleşmesi kanununa istinaden cayma bildirimi gönderecektim sağlık olsun herkese iyi forumlar.

Şimdi şunu söyleyeceğim. 1.5 yıldır herhangi bir kesinti yaşatmadık.

Ömür gibi uzun bir süre sona eriyor , lakin bu ömrü biten insanların yaptığı eşyalarında illaki bir ömrü olacak değil mi ? Son 3 günde neler yaptık neler ettik herşeyi mailledik. Ama zahmet edip bakmadınız ki çalışmalardan öncede mail gönderdik , facebook üzerinden yazdık.

Ömrünü tamamlayan site sunucuları için yeni sunucular yapıldı. Ve yedekleriniz taşındı. Ufak diye bakamayın her sunucuda +500 gblik bir veri var . Ve toplamda taşınan 12 adet centos sunucu mevcut.
Autopacklarınız için aktif olan windows sunucu yeniden yapılandırıldı. Düzenlendi ve kesinti dahi yaşamadınız .Anında yayına geçti.
Tüm sunucuları ssd disklere geçireceğiz dedik. Fiyat artışı yapmaksızın . Ve verdiğimiz sözü tuttuk. Tek bir kesinti yaşamadan taşımalarınızı sağladık. Bunları hissetmediniz bile.
Sitelerinizi korumaya almıyorduk , koruma için ekstra paket almanız gerekiyordu. Ücret alınmaması için firewall ayarları yapıldı ve donanımsal üzerinden ip yayına çıkarıldı. İnanmayan olursa layer 3 veya layer4 ataklarını dilerse layer7 bile deneyebilirken kendi sitelerine.
Yurt dışı korumalar aktif edildi. Dgn gibi bir dcde yurt dışı koruması sadece aylık 500 600 lirayken , tüm müşterilerimizin ip adreslerini yurt dışı korumalarına aldık ve tek bir fiyat farkı yaşatmaksızın.
Yurt içi korumalarda donanımsal olarak 500 mbitlik koruma aylık 150 tl iken , tüm ipleri 500 mbit olarak ayarladık ve tek bir ücret yansıtmadık. Yurt dışı atak almayan ve yurt içindede anlık olarak 500 mbiti geçecek saldırı az olacağı için ücretsiz bir koruma olarak oldukça yarar sağlayacak bir durum olduğunu göz önünde bulundurursak bence oldukça başarılı. Yinede korumanın güzelliğinden şüphe duyan olursa , 185.118.142.254 nolu ipe atak deneyebilir. Atak deneyecek olan arkadaş atak sonrası ping göndermeye çalışmasın , pingi kesecektir.
Kimsenin ruhu bile duymazken , vdslerinizin aylık bakımlarını tekrar yaptık. Tek tek sunucularınıza girerek , loglarını , tmp klasörlerinizi vs vs temizledik performanslarınızı arttık.
Diğer ödeme yöntemlerinde komisyona maruz kalmamız için çalışmalar yaptık ve komisyonları kaldırdık.
Tüm makinelerin bakımları temizlikleri yapıldı. Kolay bir işlem değil.
Oyun panelleriniz için ekstra tam kontrollü 7 adet panel daha eklendi.

Bu bizim yaptığımız bazı çalışmalar. Sadece 3 kere gece 2den sonra kesinti yaşadınız. Buda veri merkezinin hat çalışmalarıydı. Haliyle onlarında bakım zamanları. Aylarca kesinti yaşamadınız. Gece saatlerinde kesinti yaşamışsanız bırakında gece çalışmalar yapılsın. Doğal olarak insanlar gece saatlerinde uyuyor. Bizde gece yapmak zorunda kalıyoruz. Ama anormal insan sayısıda fazla olunca gecede uyumuyor. Gece yapmak yok , gündüz yapmak yok. Peki bu işlemler ne zaman yapılacak ? Varsa sihirli değneğiniz iki sallayında bizde yorulmadan bitirelim. Sizin yazdığınız saate bakıyorumda , yazdığınız saatte herhangi bir site kesintisi yaşamadınız. Diğer bir konu ise sözleşme denilmiş. Sözleşmede 14 15 gün ibaresi yok. Yer alan geri iade ile alakalı ibare ise , sanal sunucularda , oyun sunucularında , dedicated ve domain hizmetlerinde kesinlikle GERİ ÖDEME YOKTUR cümlesi yer alır. Kısacası burdaki kanunda buna dayanır . Güne dayanmaz. Bu kadar yazıyı yazdım anlamanızı beklemiyorum lakin yazdığım cümleleri anlayan veya maillerini sürekli kontrol eden sorumluluk sahibi olan müşterilerim için yazıyorum. :)

İyi forumlar.

benim yazdığım saate sitelere giriyordu ve ben girmedim sallıyorum girmiyor diye? yaklaşık 1 gün boyunca pack çekmedi oto packsız pack hazırladım torrent hatası veriyordu.ben bu yazıyı işinize su katmak için yazmadık sadece emek veriyoruz tabi sizde veriyorsunuz oyuncuya anlatamıyorsun hakaretlere maruz kalıyoruz haliyle sinirli oluyoruz . yaptıklarınız için elinize sağlık ancak bu taşıma olayları söylediğiniz kadar fakedilmeden geçmemekte. iyi forumlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri