Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

( $ ) sıkıntısı !!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DEMlREZEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 49
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Pidgede biraz emek verdikten sonra bi hesap dizilmesi basit bence . eski oyuncular gibi zaten olamaz hic bi sw de boyle degil eski oyuncular her zqman bi adim onde olur ama onlarla savasabilcrk kadar bi car dizmesi 2 3 ay en fazla

Para ödüllü eventler olması şart hep itemli ödül oluyo ki satılmıyor zaten oyun parası olmayınca :)

Bundan 5 sene önce piyasanın çok kötü olmasından dolayı epilueqe serverınde tum karakterlere 1t verilmişti o zaman 1t ye zırh ve silah alabiliyordunuz şimdi iyi bi kötü zırh silah almak için 200t lazım en az yine böyle birşey yapılabilir yada günlük ox eventleri düzenlenebilir 1000t ödüllü gibi çok ciddi bi nakit sıkıntısı var serverda buna bi çözüm bulunulmalı

Bundan 5 sene önce piyasanın çok kötü olmasından dolayı epilueqe serverınde tum karakterlere 1t verilmişti o zaman 1t ye zırh ve silah alabiliyordunuz şimdi iyi bi kötü zırh silah almak için 200t lazım en az yine böyle birşey yapılabilir yada günlük ox eventleri düzenlenebilir 1000t ödüllü gibi çok ciddi bi nakit sıkıntısı var serverda buna bi çözüm bulunulmalı

heeh bakın ne güzel bir sistematik bir düşünce.

Anlamıyolar işte para yok para :D zırnık yok sv de 5+15 kolyeyi bile alacak kimse yok millet kolyeyi gördükçe azı sulanıyo bundan 1 sene önce o kolyeye 20.000 t verebilecek kişileri tanıyorum hey gidim mmo - m2-tr - elymt2

Oyuncu ve rekabet olmadığı için yaklaşık 3 aydır oyuna girmiyorum. Beni oyuna döndürmek için ne gibi düşünceleriniz var ? Bana ne vaad edebilirsiniz ? Oyunda olup olmamamın hiçbir anlamı kalmadı. Hunkta oynayan arkadaşıma verdim çarı. Bu ne böyle ne ölüyor ne öldürüyor dedi. Ego kasmak için söylemiyorum, kullandığım hesap savunma olarak oyunda sayılı hesaplardan. Atak olarak da bir savaşçıya göre ortalamanın üstünde. Ancak 3 vurup 2k yiyorum. Ben bu oyundan nasıl zevk alabilirim ? Benim 1 item almak için verdiğim emeği kıytırık bir şamana veren kişi bana 3k 3k vuracaksa benim emeğimin ne anlamı var ? 95 şaman atakla 2.5 ruh vuruyorsam ben bu oyunu neden oynayayım?

Önce elinizdeki oyuncuyu tutun. Yok teknik ekibimiz çalışıyor falan. Geçin bu işleri efendim. Var mı eskisi gibi kızıl ormanda, sürgün savaşında insanların tartışıp şunu şunu çağıracam diye başlattığı savaşlar ? Var mı her bayrakta ağırlığını koyan loncalar, var mı her gün 3 bayrağın kapıştığı tüm serverin onları izlediği savaşlar ? 1 haftalık vslik serverler daha dolu. Çok övündüğümüz destek ve teknik ekibine 2 tane çar verin savaşsınlar bari server dolu gözüksün. Destek ekibi oynayandan daha fazla çünkü.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri