- Konular
- 23
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bende oraya geçiş yapicaktim piyasa yüzünden gecmedim
- Konular
- 60
- Online süresi
- 10h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 86
- MmoLira
- 70
- DevLira
- 0
hep oyuncu kaybediyo yeni başlayanlar nerdeyse yok gibi
- Konular
- 44
- Reaksiyon Skoru
- 43
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 68
- MmoLira
- 63
- DevLira
- 0
Merhaba,
Pidge serverinde yang dropları %1000 değerinde.İç itemlerinize %20 Yang Düşme Şansı getirirseniz kolayca para kasabilirsiniz.
Yang oranları gayet normal.
Kimse örümcekte para kasmıyorki uğraşan yok
belki oyuna oto pelerin gelirse para kasmada baya bir değişiklik olur- Katılım
- 1 May 2014
- Konular
- 78
- Reaksiyon Skoru
- 35
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Para elde etme yolları arttırılması gerek dropla falan olacak şey değil
- Konular
- 32
- Reaksiyon Skoru
- 152
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 83
- MmoLira
- 11
- DevLira
- 0
Zaten yeni başlayan birinin bu devirde para yatırmadan yapabileceği hesap seçeneği yok denecek kadar az. Adamlar sabah akşam balık tutsa dahi bu devirde kendini tatmin edebileceği bir hesap oluşturamaz. Hepsini geçtim adamlarda eski oyuncular gibi canavar setli itemler yok. Para kasmaya çalışılsa dahi çabucak yatıp, kişi bundan sıkılıp gitmeyi tercih ediyor.
Bunların ötesinde bir çözüm bulunmalı. Yeni oyuncular açısından düşünürsek.. Tabi bu yolda bir yenilik söz konusu olacaksa eski (fırsatçı) oyuncuların işine gelecektir ki piyasa daha da ayaklanacaktır. Bana kalırsa bu server daha düzelmez. Zamanında gelen efsunlu kostümler gereksiz ve saçma setlerin ortaya çıkmasına yol açtı ki millet birbirine 1k 2k zor atmaya başladı. Yapılacak şey bu serverın düzelmesini beklemek değil. Ya Pidge serverını sıfırlayın ya da 2 ay öncesinden reklam yapmaya başlayıp Destan tarzı bir server için hazırlık yapın. Yaz dönemine fazlasıyla oyuncu geleceğini söyleyebilirim. Tabi bu Hunk serverına yapılan gereksiz değişmeler sonucunda neredeyse bütün serverın oyunu bırakmasına sonuç olduğu gibi orayı da bozmasın. Ki Pidge de yavaştan buna doğru ilerliyor.
Bunların ötesinde bir çözüm bulunmalı. Yeni oyuncular açısından düşünürsek.. Tabi bu yolda bir yenilik söz konusu olacaksa eski (fırsatçı) oyuncuların işine gelecektir ki piyasa daha da ayaklanacaktır. Bana kalırsa bu server daha düzelmez. Zamanında gelen efsunlu kostümler gereksiz ve saçma setlerin ortaya çıkmasına yol açtı ki millet birbirine 1k 2k zor atmaya başladı. Yapılacak şey bu serverın düzelmesini beklemek değil. Ya Pidge serverını sıfırlayın ya da 2 ay öncesinden reklam yapmaya başlayıp Destan tarzı bir server için hazırlık yapın. Yaz dönemine fazlasıyla oyuncu geleceğini söyleyebilirim. Tabi bu Hunk serverına yapılan gereksiz değişmeler sonucunda neredeyse bütün serverın oyunu bırakmasına sonuç olduğu gibi orayı da bozmasın. Ki Pidge de yavaştan buna doğru ilerliyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)