umut paran olunca terde kokmuyorsun sen gerçi nereden biliceksinİğne basarak oldun kanks o yüzden şimdi davul gibi geziyorsun ortada paytak paytak yürüyorsun
Sen bu kafada oldugun sürece max 2 sene veriyorum sana ya obeziteden yada karaciğer yağlanmasından ölüp gidicen
Şişko git ne ter kokarsın sen şimdi varya öğ
canım istemiyor canım kardeşim paran olunca 5 ayda eski haline geliyorsun paran olunca herşeyi yapıyorsun sen sabaha kadar pc başında çalış
bugün kimi koparsam sabaha kadar otur 100 oyunculu oyununu oyna hayal kur arada TR giriyorum bilirsin sağlam hesap vardır sanki senin hesabı satsak 1bin tl bile etmeez tr deki hesap diyor ondan sonra giriyorum kendi metin2 sunucuma şükür var 520 tekil kullanıcı gün içinde 600-750 görüyor keyfi giriyorum oynuyorum paran olunca uzun soluklu oynunda oluyor paran olunca yurtdışından en sağlam adamlar ile çalışıyorsun biliyorsun fileste affetmem gömerim neyse vallahi işim var daha bildirimde gelse bakmam yoruma boş muyuz umut senin gibi her dakika para projeKonu dışında birbirinizle dalaşmak yerine Forum kurallarına uyarak ilerlemeyi tercih etmeniz gerekmektedir. Yazdıklarınız Bir olgun göstergesi olmayıp tamamen bir çocukta ithamlarda bulunmaktan başka hiçbirşey değildir. Konu altına yazdığınız yorumların Forum kuralları çerçevesinde olması gerektiğini bilmelisiniz. Birbirinizi sevmiyor yada nefret ediyor olabilirsiniz ama Turkmmo çatısı altında saygılı bir şekilde ithamlarda bulunmalısınız. Forum kurallarına uymadan yaptığınız her işlem yönetim tarafından takip edilerek işlem sağlanacaktır. Bu hususlara özen gösteriniz. İyi Forumlar...
Son düzenleme:
bana bu dolandırıcının neden banı acıldıgı hakkında bilgi verebilicek varmı ?Konu dışında birbirinizle dalaşmak yerine Forum kurallarına uyarak ilerlemeyi tercih etmeniz gerekmektedir. Yazdıklarınız Bir olgun göstergesi olmayıp tamamen bir çocukta ithamlarda bulunmaktan başka hiçbirşey değildir. Konu altına yazdığınız yorumların Forum kuralları çerçevesinde olması gerektiğini bilmelisiniz. Birbirinizi sevmiyor yada nefret ediyor olabilirsiniz ama Turkmmo çatısı altında saygılı bir şekilde ithamlarda bulunmalısınız. Forum kurallarına uymadan yaptığınız her işlem yönetim tarafından takip edilerek işlem sağlanacaktır. Bu hususlara özen gösteriniz. İyi Forumlar...
Forum dahil olmak üzere evini arabasını milleti dolandırarak satın aldı x kişilerde var aynı şekilde bunu acıklarmısınız ek olarak şikayette olan konuları gözükmüyor sebep nedir ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)