- Konular
- 44
- Reaksiyon Skoru
- 43
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 68
- MmoLira
- 63
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Oyuncu ve rekabet olmadığı için yaklaşık 3 aydır oyuna girmiyorum. Beni oyuna döndürmek için ne gibi düşünceleriniz var ? Bana ne vaad edebilirsiniz ? Oyunda olup olmamamın hiçbir anlamı kalmadı. Hunkta oynayan arkadaşıma verdim çarı. Bu ne böyle ne ölüyor ne öldürüyor dedi. Ego kasmak için söylemiyorum, kullandığım hesap savunma olarak oyunda sayılı hesaplardan. Atak olarak da bir savaşçıya göre ortalamanın üstünde. Ancak 3 vurup 2k yiyorum. Ben bu oyundan nasıl zevk alabilirim ? Benim 1 item almak için verdiğim emeği kıytırık bir şamana veren kişi bana 3k 3k vuracaksa benim emeğimin ne anlamı var ? 95 şaman atakla 2.5 ruh vuruyorsam ben bu oyunu neden oynayayım?
Önce elinizdeki oyuncuyu tutun. Yok teknik ekibimiz çalışıyor falan. Geçin bu işleri efendim. Var mı eskisi gibi kızıl ormanda, sürgün savaşında insanların tartışıp şunu şunu çağıracam diye başlattığı savaşlar ? Var mı her bayrakta ağırlığını koyan loncalar, var mı her gün 3 bayrağın kapıştığı tüm serverin onları izlediği savaşlar ? 1 haftalık vslik serverler daha dolu. Çok övündüğümüz destek ve teknik ekibine 2 tane çar verin savaşsınlar bari server dolu gözüksün. Destek ekibi oynayandan daha fazla çünkü.
buranında diğer pvp'ler gibi kapatılıp yeni sistemli bir pvp açılması daha mantıklı çünkü gün gectikçe güçlü daha güçlü ezik daha çok ezik kalıyor yeni başlayan bir oyuncu olmak istemem açıkcası şuanki sistemli bir oyunda ama orta dereceli bir karakterim var ne sağlam ne ezik

- Konular
- 60
- Online süresi
- 10h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 86
- MmoLira
- 70
- DevLira
- 0
Baba sv de para yok ticaret yürümüyor hep takasla olmuyo
- Konular
- 44
- Reaksiyon Skoru
- 43
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 68
- MmoLira
- 63
- DevLira
- 0
Heh bu birleşme çok iyi oldu oyuncu acısından ve ticaretin hareketlenicek olmasından bişiler yapılması gerekiyodu zaten hadi bakalım hayırlısı 

- Konular
- 31
- Reaksiyon Skoru
- 63
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 60
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
birleşme derken de öyle ahim wahim birsey bekleme 30-50 arasi user war hunkta zaten hepsinin iki cari olsa alin size 100 car doya doya sawasin.
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hunk da zaten para yok. savunma lari denedim ful savunma bi karakteri 200 300 vuruyor . Bnm car biyo bitik zihinsel ve 200 300 vuruyor yarım saat ws atılır potsuz oda. potlu olursa bitmez. Bana göre oyuncular çabuk sıkılır oyunu bırakır. Bi geçelim hayırlısı ile bi bakalım nasıl vuracak .
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)