dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
Hikaye Ekle

Genel Hatalar Ve Öneriler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Carissa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1 ayı geçkin süredir ejderha kükremesi skili bugta.Bence en öncelikle olarak bu düzeltilmeli.

Önerilere gelince.
Balıktan tutulan ve gautamada ki metinlerden düşürülen kırmızı otlar birleşmiyor.
Aynı şey sürgünden düşen levi sembol metinden düşen ve balıktan tutulan levi sembol içinde geçerli.
Envanterimde 3 çeşit levi sembol var.:)
Petler kesinlikle içinden geçilebilir yapılmalı.
Silahlara zeka büyü hızı gelmeli.Zaten svnin yarısında olan birşey.
Bi oyuncu yeni başlayacak ve ne yaparsa yapsın çok extrem paraları toplamadığı sürece o silahtan alamayacak.
İnanılmaz saçma.
Buraya kadar ki olan kısımda olan önerileri tekrar ettim.
şimdi kendi önerilerime geçeyim.
Şamanların 105 levellik silahlarına ort bec gelmiyor.Sura ninjanın kine gelipte şamanın kine gelmemesi çok saçma.
Bide şamanların 105 levellik silahlarının büyülü ve normal saldırı değeri ve saldırı hızları çok tutarsız.
İki silahı yanyana koyup bakan bir kişi ne demek istediğimi anlayacaktır.
Mesela yelpazenin saldırı hızı yüzde 50 çanın ki yüzde 15.
yada 90 level yelpazesinden 105 e dönüşümde hiç bi + değer gelmiyor sadece saldırı hızı artıyor.
90 levellik çanda yüzde 30 saldırı hızı var 105 e dönüştürdüğünde yüzde 15 e düşüyor.Dönüşünce daha güçlü olması gerekiyordu benim bildiğim güçsüzleşmesi değil.
Her ne kadar 1 aydır sadece yere düşüren kükremeyi bile düzeltmeyen yönetimden bu önerileri gerçekleştirmesini beklemek çok ütopik olur.
Ginede yazayım dedim.
İyi forumlar.
@Shorty

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri