HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Dostum At isim değiştirme sorunu atlamışsın :smile:
Başarıyla değiştirildi demesine rağmen ardından 1-2 gün geçtik sonra aynı isme takılı kalması
Bide doyumda ateş diyarındaki yeni yer kısma gidenlere geçiş bileti verip silinmeme durumuda var
ne atılıyo ne satılıyo ne depoya konuluyo sinir bozucu bi durum
Başarıyla değiştirildi demesine rağmen ardından 1-2 gün geçtik sonra aynı isme takılı kalması
Bide doyumda ateş diyarındaki yeni yer kısma gidenlere geçiş bileti verip silinmeme durumuda var
Son düzenleme:
Dostum At isim değiştirme sorunu atlamışsın :smile:
Aynen öyle o sorun benim 2 karakterimde mevcut depoyada koyamıyorum atamıyorumda , hataları ekliyorum konuya teşekkür ederim bilgi için :smile:
Rica ederimAynen öyle o sorun benim 2 karakterimde mevcut depoyada koyamıyorum atamıyorumda , hataları ekliyorum konuya teşekkür ederim bilgi için :smile:

Ayretten elye İtemine Ws Eklenilmesini İstiyoruz Editine ws istiyorlar Yenildikden Sonra Wınnn 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)