HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle Merhaba
Bir kaç öneri söylemek istiyorum detaylar;
[Öneri] Ruh taşı + genel depocu helen npcsinde 200'erli şekilde satılması gerek diye düşünüyorum.
[Öneri]Savaşırken karşı oyuncunun üstüne sağ tıklayarak SP ve HP'yi görüntülememize yarayan bir gösterge gelmeli diye düşünüyorum böylelikle oyuncunun toplamda kaç k canı olduğunu savaş esnasında (yada 1-1 vs esnasında) oyuncunun yaşam kutsaması yada herhangi bir şebnem bastığını bu sistem ile birlikte görebiliriz.
[Öneri]Genel depocu helende bulunan kutsama küresi , ruh taşı , büyülü metal , 200'lü kırmızı ginseng , beyaz inci , mavi inci , kırmızı inci bu nesneler 200'erli şekilde satılması gerekmekte diye düşünüyorum nedeni envanterimizde çok fazla yer kaplamakta ve oyunculara kolaylık sağlayabilir.
[Öneri] Oyuna kısa süreli giriş yapmak istemeyenler ve oyunu tamamen bırakan oyuncular için özel bir kategori açılabilir forumu gezdiğimde evvel zamandan zaten böyle bir sistemin olduğunu http://www.turkmmo.com/oyuna-veda/ buradan gördüm bu bölüm elym2nin bölümünede eklenmeli diye düşünüyorum çünkü markete dahi kısa bir süreli veda vb yazanlar olabiliyor hem düzen açısından hemde görsellik açısından daha hoş olabilir.
[Öneri] Cesaret pelerininin sınırsız halde satılması gerekmekte diye düşünüyorum (tanrıçanın taş bebeği gibi aç kapa şeklinde)
[Öneri] Güvenli giriş sistemi aktif edilmeli
[Öneri] Tanrıçanın taş bebeğinin isminin ve simgesinin değişmesi lazım diye düşünüyorum nedeni exp koruma yüzüğü olduğunu bilmeyen oyuncular mevcut buna örnek verecek olursak ( İsminin Tecrübe koruma yüzüğü olarak yada farklı bir isim olarak değiştirilmesi gerekmekte.)
[Öneri] Altın şans parası 200'erli şekilde belirli T karşılığı genel depocu helende satılabilir , böylelikle oyunculara kolaylık sağlanmış olur. Bu durumu örnek verecek olursak 200 adet altın şans parası 15 T yada 20 T olabilir.
[Öneri] Simya görevi sunucudan tamamen kaldırılmalı nedeni ise ejderha taşı parçası düşüyor ve görev olmadığı için gereksiz.
[Öneri] Sunucuya yeni eklenen 7. ve 8. skilleri p yapmaya yarayan ruh taşı+ birleşmemekte bununda birlşemesi lazım envanterimizde çok yer kaplamakta bununla ilgili açtığım konu:
Ruh Taşı +
[Öneri] Bağlama ve Ayırma parşömeni birleşmesi gerekmekte yine envanterimizde yer kaplayan bir item. Bununla ilgili açtığım konu:
Bağlama ve Ayırma Parşömeni Önerisi
Not: Hatalar yada öneriler araştırılıp bu konuya eklenecektir. (Ek olarak bazı öneriler daha öncedende yönetimin bilgisine sunulmuştu hatırlatma amaçlı eklenmiştir.)
Son düzenleme:
Öncelikle Merhaba
Bir kaç hata ve öneri söylemek istiyorum detaylar;
[Hata]: Ticaret yaparken 3 ve 4'üncü envanterimiz dolu olmasa dahi ticaret yapamıyoruz yer yok hatası veriyor. Hata ile ilgili detaylı video;
[Hata]: Bilgelik mücevheri , Kemgöz mücevheri ve diğer görevlerin geçme yüzdesi çok az bununla ilgili bir iyileştirme çalışması yapılmalı diye düşünüyorum ( biyolog görevleri elbetteki zor olacak fakat buna örnek verecek olursak geçme yüzdesi %5 desek bunun %8 yada %10 a çıkarılması gibi)
[Öneri] Savaşırken karşı oyuncunun üstüne sağ tıklayarak SP ve HP'yi görüntülememize yarayan bir gösterge gelmeli diye düşünüyorum böylelikle oyuncunun toplamda kaç k canı olduğunu savaş esnasında (yada 1-1 vs esnasında) oyuncunun yaşam kutsaması yada herhangi bir şebnem bastığını bu sistem ile birlikte görebiliriz.
[Öneri] Genel depocu helende bulunan kutsama küresi , ruh taşı , büyülü metal , 200'lü kırmızı ginseng , beyaz inci , mavi inci , kırmızı inci bu nesneler 200'erli şekilde satılması gerekmekte diye düşünüyorum nedeni envanterimizde çok fazla yer kaplamakta ve oyunculara kolaylık sağlayabilir.
[Öneri] Cesaret pelerininin sınırsız halde satılması gerekmekte diye düşünüyorum (tanrıçanın taş bebeği gibi aç kapa şeklinde)
[Öneri] Tanrıçanın taş bebeğinin isminin ve simgesinin değişmesi lazım diye düşünüyorum nedeni exp koruma yüzüğü olduğunu bilmeyen oyuncular mevcut buna örnek verecek olursak ( İsminin Tecrübe koruma yüzüğü olarak yada farklı bir isim olarak değiştirilmesi gerekmekte.)
[Öneri] Sunucuya yeni eklenen 7. ve 8. skilleri p yapmaya yarayan ruh taşı+ birleşmemekte bununda birlşemesi lazım envanterimizde çok yer kaplamakta bununla ilgili açtığım konu:
Ruh Taşı +
[Öneri] Bağlama ve Ayırma parşömeni birleşmesi gerekmekte yine envanterimizde yer kaplayan bir item. Bununla ilgili açtığım konu: Bağlama ve Ayırma Parşömeni Önerisi
Not: Hatalar yada öneriler araştırılıp bu konuya eklenecektir. (Ek olarak bazı öneriler daha öncedende yönetimin bilgisine sunulmuştu hatırlatma amaçlı eklenmiştir.)
@Shorty; @admin; @WarCode;
7-8 skilleri ben göremedim benim 112 level çarda neden sadece 6.skile kadar var ?
Genel depocu helenden ders kitabı güçlendirme ve ders kitabı misilleme alarak yeni skillerinizi seçebilirsiniz.
ninjadaki zehirli bulut skill olabilir mi peki seçme imkanımız var mı?Genel depocu helenden ders kitabı güçlendirme ve ders kitabı misilleme alarak yeni skillerinizi seçebilirsiniz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)