mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Bazı Hatalar Ve Öneriler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Carrissa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle Merhaba

Bir kaç öneri söylemek istiyorum detaylar;

[Öneri]
Ruh taşı + genel depocu helen npcsinde 200'erli şekilde satılması gerek diye düşünüyorum.

[Öneri]
Savaşırken karşı oyuncunun üstüne sağ tıklayarak SP ve HP'yi görüntülememize yarayan bir gösterge gelmeli diye düşünüyorum böylelikle oyuncunun toplamda kaç k canı olduğunu savaş esnasında (yada 1-1 vs esnasında) oyuncunun yaşam kutsaması yada herhangi bir şebnem bastığını bu sistem ile birlikte görebiliriz.

[Öneri]
Genel depocu helende bulunan kutsama küresi , ruh taşı , büyülü metal , 200'lü kırmızı ginseng , beyaz inci , mavi inci , kırmızı inci bu nesneler 200'erli şekilde satılması gerekmekte diye düşünüyorum nedeni envanterimizde çok fazla yer kaplamakta ve oyunculara kolaylık sağlayabilir.

[Öneri] Oyuna kısa süreli giriş yapmak istemeyenler ve oyunu tamamen bırakan oyuncular için özel bir kategori açılabilir forumu gezdiğimde evvel zamandan zaten böyle bir sistemin olduğunu http://www.turkmmo.com/oyuna-veda/ buradan gördüm bu bölüm elym2nin bölümünede eklenmeli diye düşünüyorum çünkü markete dahi kısa bir süreli veda vb yazanlar olabiliyor hem düzen açısından hemde görsellik açısından daha hoş olabilir.

[Öneri]
Cesaret pelerininin sınırsız halde satılması gerekmekte diye düşünüyorum (tanrıçanın taş bebeği gibi aç kapa şeklinde)

[Öneri] Güvenli giriş sistemi aktif edilmeli

[Öneri]
Tanrıçanın taş bebeğinin isminin ve simgesinin değişmesi lazım diye düşünüyorum nedeni exp koruma yüzüğü olduğunu bilmeyen oyuncular mevcut buna örnek verecek olursak ( İsminin Tecrübe koruma yüzüğü olarak yada farklı bir isim olarak değiştirilmesi gerekmekte.)

[Öneri] Altın şans parası 200'erli şekilde belirli T karşılığı genel depocu helende satılabilir , böylelikle oyunculara kolaylık sağlanmış olur. Bu durumu örnek verecek olursak 200 adet altın şans parası 15 T yada 20 T olabilir.

[Öneri] Simya görevi sunucudan tamamen kaldırılmalı nedeni ise ejderha taşı parçası düşüyor ve görev olmadığı için gereksiz.

[Öneri]
Sunucuya yeni eklenen 7. ve 8. skilleri p yapmaya yarayan ruh taşı+ birleşmemekte bununda birlşemesi lazım envanterimizde çok yer kaplamakta bununla ilgili açtığım konu:

Ruh Taşı +

[Öneri] Bağlama ve Ayırma parşömeni birleşmesi gerekmekte yine envanterimizde yer kaplayan bir item. Bununla ilgili açtığım konu:

Bağlama ve Ayırma Parşömeni Önerisi

Not: Hatalar yada öneriler araştırılıp bu konuya eklenecektir. (Ek olarak bazı öneriler daha öncedende yönetimin bilgisine sunulmuştu hatırlatma amaçlı eklenmiştir.)

Son düzenleme:

Öncelikle Merhaba

Bir kaç hata ve öneri söylemek istiyorum detaylar;

[Hata]:
Ticaret yaparken 3 ve 4'üncü envanterimiz dolu olmasa dahi ticaret yapamıyoruz yer yok hatası veriyor. Hata ile ilgili detaylı video;

[Hata]: Bilgelik mücevheri , Kemgöz mücevheri ve diğer görevlerin geçme yüzdesi çok az bununla ilgili bir iyileştirme çalışması yapılmalı diye düşünüyorum ( biyolog görevleri elbetteki zor olacak fakat buna örnek verecek olursak geçme yüzdesi %5 desek bunun %8 yada %10 a çıkarılması gibi)

[Öneri]
Savaşırken karşı oyuncunun üstüne sağ tıklayarak SP ve HP'yi görüntülememize yarayan bir gösterge gelmeli diye düşünüyorum böylelikle oyuncunun toplamda kaç k canı olduğunu savaş esnasında (yada 1-1 vs esnasında) oyuncunun yaşam kutsaması yada herhangi bir şebnem bastığını bu sistem ile birlikte görebiliriz.

[Öneri]
Genel depocu helende bulunan kutsama küresi , ruh taşı , büyülü metal , 200'lü kırmızı ginseng , beyaz inci , mavi inci , kırmızı inci bu nesneler 200'erli şekilde satılması gerekmekte diye düşünüyorum nedeni envanterimizde çok fazla yer kaplamakta ve oyunculara kolaylık sağlayabilir.

[Öneri]
Cesaret pelerininin sınırsız halde satılması gerekmekte diye düşünüyorum (tanrıçanın taş bebeği gibi aç kapa şeklinde)

[Öneri]
Tanrıçanın taş bebeğinin isminin ve simgesinin değişmesi lazım diye düşünüyorum nedeni exp koruma yüzüğü olduğunu bilmeyen oyuncular mevcut buna örnek verecek olursak ( İsminin Tecrübe koruma yüzüğü olarak yada farklı bir isim olarak değiştirilmesi gerekmekte.)

[Öneri]
Sunucuya yeni eklenen 7. ve 8. skilleri p yapmaya yarayan ruh taşı+ birleşmemekte bununda birlşemesi lazım envanterimizde çok yer kaplamakta bununla ilgili açtığım konu:
Ruh Taşı +

[Öneri] Bağlama ve Ayırma parşömeni birleşmesi gerekmekte yine envanterimizde yer kaplayan bir item. Bununla ilgili açtığım konu: Bağlama ve Ayırma Parşömeni Önerisi

Not: Hatalar yada öneriler araştırılıp bu konuya eklenecektir. (Ek olarak bazı öneriler daha öncedende yönetimin bilgisine sunulmuştu hatırlatma amaçlı eklenmiştir.)

@Shorty; @admin; @WarCode;

7-8 skilleri ben göremedim benim 112 level çarda neden sadece 6.skile kadar var ?

Genel depocu helenden ders kitabı güçlendirme ve ders kitabı misilleme alarak yeni skillerinizi seçebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri