HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hataları bunları yapmadan düzeltemez miydiniz. O kıvılcımın yüklenme süresi 60 sn olduktan sonra bir çözmeyi etkisiz kılmışım neye yarar 2 saniyede bir çözme yiyorsun zaten 16 16 4 kere yedik mi 64k hp yapıyor ki savunma sette 64k imkansız hele ninja veya sura gibi karakterlerde, yaptığınız özelliklerin pek bir artısı yok yani bizi avutmaktan başka. Becerinin kullanımını öldürmemek için yeni özellikler ekledik diyorsunuz ya dizen herkes 20k atayım suralara rakip olayım, eğlenelim, zevk alalım diye dizdi siz onu 4k ya düşürünce kim oynar sanıyorsunuz ki. Yine eskisi gibi heryer sura olacak azcık zevk alıyorduk o da gidecek belki. Bunu iyi düşünüp oyuncuların isteklerini dikkate alarak yapın lütfen
ya biz zaten ya allah allah niye böyle oldu yaparız ederiz keseriz demiyoruz . diyorum ya ninjanın çözmesiydi kıvılcım değilmi ben öyle görüyorum. indirilicekse bende surayım bu arkadaşımda sura sura karakterlerim de hem savunma hem vslık dizili zaten. çözmede insin 3 k atsın. adam bana saniyede bir 17 18 k atıp beni öldürüyorsa hemen ben vurdugum skılı işletemiyorsam 3 k kıvılcım dışında diğer karakterlerin ne önemi var açmayalım bile o zaman herkes sura olsun baska karakter vuramıyor sonuçta.umarım dediğiniz gibi olur memnuniyetsizlik olmaz çünki oyunda fazlasıyla ninja var ve herkes kıvılcımı için dizdi desek yeridir kimsenin madur olmaması gereken bir konu çünki diyorum ya şuan kıvılcım gitti hiç bir işe yaramıyoruz ninjaları kapadık bile yani.
Bu beceri ile dün yaptığımız denemelerde 20-21k vurabildik.
Atak Set > Kbç set
Atak Set > Karakter savunma set
gibi bir çok farklı efsun kombinasyonları ile denemelerimizi yapıyoruz dün gece yapılacak bakım çalışmasının ertelenmesinin sebebi aslında bu en ideal sonucu bulup hem yazılımsal sorunu düzelticez hem de bu konuda bir memnuniyetsizlik oluşmayacak.
1k bıle kıvılcım vurusunun dusmesı pek memnunıyet sağlamayacak admın

bu oyunu kaç yıldır oynuyorm ve size istatiksel bi veri verim :
1) kıvılcım vuruş düşdü ortalama 200 250 adet set piyasaya çıkacak edit piyasası yerle bir olacak bu.
2) nijalar bıçakcı olacak ortalama bi nija kılıç karekter setle suraya yeni eklenen 6. skil ile 20 25 30k atabiliyor.
3) atılan sura damagelerinden dolayı sura setler piyasa çıkacak 400 adet vardır sanırım piyasa düşünün 650 adet set çıktı.
4) insanları yeni yollar aricak ve buglar bulmaya başlicak çok çok çok daha kötü bi durum.
5) forumu + oyun içerisindeki sohbet satırını + gm leri bu konuyla ilgili 3 ay sürekli rahatsız edecekler.
6) tam 3 ay sonra kristal piyasası bu olaydan sonra 35 40t olacak.
Bu oyunda 1 itemin efsunu degişse bile yankı uyandırır belki degişmiceksinz bu oranları ama sizden rica ediyorm %40 gerçekden çok bunu %15 indirirseniz tüm server rahatlar.
bu benim fikrim tşkr ederim !
1) kıvılcım vuruş düşdü ortalama 200 250 adet set piyasaya çıkacak edit piyasası yerle bir olacak bu.
2) nijalar bıçakcı olacak ortalama bi nija kılıç karekter setle suraya yeni eklenen 6. skil ile 20 25 30k atabiliyor.
3) atılan sura damagelerinden dolayı sura setler piyasa çıkacak 400 adet vardır sanırım piyasa düşünün 650 adet set çıktı.
4) insanları yeni yollar aricak ve buglar bulmaya başlicak çok çok çok daha kötü bi durum.
5) forumu + oyun içerisindeki sohbet satırını + gm leri bu konuyla ilgili 3 ay sürekli rahatsız edecekler.
6) tam 3 ay sonra kristal piyasası bu olaydan sonra 35 40t olacak.
Bu oyunda 1 itemin efsunu degişse bile yankı uyandırır belki degişmiceksinz bu oranları ama sizden rica ediyorm %40 gerçekden çok bunu %15 indirirseniz tüm server rahatlar.
bu benim fikrim tşkr ederim !
Bu oyunu GM'ler değil oyuncular oynuyor.Bir değişiklik olucaksa önce oyunculara sorulmaliydi.
Ne de olsa oyuncu memnuniyeti önemli,yani bence öyle olmali.
Benim düşüncem bir anket yapilsin çoğunluk ne istiyorsa o olsun.
Zaten yorumlara bakilinca ankete bile gerek olmadığı açıkça görünüyor.
Düşürülmesi şartsa daha az düşürülmesi daha uygun olur % 15 20 gibi, zaten şimdi damegeler % 40 değil % 60 düşürülmüş kritiksiz delicisiz 10 k atanlar 3.5 4 k atiyorlar.
İyi forumlar
Ne de olsa oyuncu memnuniyeti önemli,yani bence öyle olmali.
Benim düşüncem bir anket yapilsin çoğunluk ne istiyorsa o olsun.
Zaten yorumlara bakilinca ankete bile gerek olmadığı açıkça görünüyor.
Düşürülmesi şartsa daha az düşürülmesi daha uygun olur % 15 20 gibi, zaten şimdi damegeler % 40 değil % 60 düşürülmüş kritiksiz delicisiz 10 k atanlar 3.5 4 k atiyorlar.
İyi forumlar
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)