HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Konunun amaciyla hic alakasi olmayan postlar kasmazsaniz sevinirim
Eğer tekrar bir düzenlemeye gidilecekse çiftleme olayı tamamen kaldırılıp %40 olan damage düşüşü %20 lere çekilebilir çünkü bu şekilde setler gerçekten çöp oldu 7-8 k atarak adam kesemez ninjalar. Düzenlemeye gitmeyi düşünmüyorsanız da bütün ninjalara geçmiş olsun, birde 5-6 ay öncesine kadar kıvılcım ne ya bug bu diyip şimdi burda kıvılcımı düşürmeyin set dizdik diye ağlayanlar çekilsin kenara madem bugdu dizmeseydiniz okçu ninja.
Şamanların nası yolunu bulduğunu söylermisin ?
Ne düz vuruş var ne skil damagei var.
100 blok 90 büyü tamam.
dostum valla ben şaman oynuyorum gayette mutluyum sıkıntı sizde :ka19:
Ben ninja oynamıyorum fakat ninja oynayan birden çok arkadaşım varken onların görüşlerine katılıyorum.Böyle bişey olacağı zaman genelde anket yapılırdı en basit örnek oyuna neden Lycan gelmedi çünkü anket sonucu veya deneyimlerin başarısız olması sonucu karar kabul edilmedi diye düşünüyorum.Dediğiniz gibi dün denedik karakter sete 3 k kıvılcım atarken kbç sete 15 k kıvılcım atılıyor ee bunun ne anlamı kaldı ki şuan herkes zaten setlerde daha çok efsundan yararlanabilmek için hemen hemen karakter savunma dizdi.Karşılarına çıkan bir sura karakter savunma setinde 400 bhızı,350-400 zekası ile karşısındaki ninjaya 2 saniyede bir 20 20 çözme atıcaksa ve bu ninja 3 k kıvılcım atacaksa bide diyorsunuz ya çözme ile aynı anda basarsa çözme yemiycek diye adam bir kere kıvılcıma aynı anda basıp 20 k yemese bile kıvılcım skili tekrar aktif olana kadar en kötü 20 20 k adet kritik bir adet kritiksiz çözme yer tahmin ediyorum ki ninjalarda da hp olayını en fazla 50 k ya çıkaranlar olacağına göre bu pek adaletli bir durum sayılmayacak memnuniyetsizlik olmaması söz konusu bile değil yani fazlasıyla sıkıntılı bir durum.
Oyun içerisinde savaşçı karakterinin zaten tamamen hiç bir şekilde özel olarak atak dizilmediği sürece işleyen skili bulunmuyor.
Şaman karakteri gene bi şekilde yolunu buluyor zaten
Geriye kalan bir suraya rakip olarak ninja çıkmışken bu da öldürülmemeli bence bu skilin düşürülmesi bir yana benim düşünceme göre savaşçılara bile yeni bir işleyen beceri konulsa daha çok zevkli olmaya başlaya bilir oyun.
Hem piyasaya yeni karakterler çıkar yeni itemler çıkar savaşçı piyasası çoğalır hemde rakip karakterler çoğalacağı için daha çok zevkli bir durum haline gelmeye başlanabilir.
iyi oyunlar.iyi forumlar
Kardes vallahı savascı nınja sura 3 karakterdende var. Bunlardan sura olan aşırı kuvvetlı. Nınja biraz iyi işler yapıyordu suraya denk degıldı ama kıvılcımın eski halıyle iş göruyordu. Şimdi tamamen çöp oldu. Savascıya gelınce zaten full atak bile taksan savunma acıgı bulunmayan adama vuramıyorsun vursanda 2.skili atmadan adam bı vuruyor savunma olmadıgı ıcın pertsin. Savascının hıcbır etkısı zaten yok. Oyunda sura kesebılen damage atabılen bı kıvılcımcı vardı onuda hallettıler. Anket yapılmamasının ve bu sekılde degısıklıge gıdılmesının bır sebebı var bıze yenıden kristal İle item cektırmek..
Şamanların nası yolunu bulduğunu söylermisin ?
Ne düz vuruş var ne skil damagei var.
100 blok 90 büyü tamam.
Gardaş sanada hak vermek lazım. Eger Suranın ve Nınjanın 6 skille ısletme ozellıgı şamanlara savascılara ve bıcakcılarada verılmelıdır kı bı taraf asırı guclu olurken dıgerlerı pasıf durumda kalmasın. Şamanın bı şansıda full delıcı dızıp düz vurması var. Yanı toptan bı skil duzenlenmesı lazım.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)