kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Kıvılcımcı Ninjaların Sıkıntısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Arthasss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Arthasss

Level 4
TM Üye
Konular
34
Reaksiyon Skoru
128
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 6 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
80
MmoLira
9
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ninjaların kıvılcım vuruşunu azaltmışsınız dün 20 k atarken şuan 3 k 4 k kıvılcım skili vuruyorum. düşürmenizde ki sebep yada etken nedir oyunculara açıklarmısınız yada açıkladınız ben mi göremedim . pek çok ninja var arkadaşım olanlarda var kimse hoşnut değil en azından bir anket sonucunda düşürülseydi öncelerden bir item konması isteniyosa yada skil gelmesi isteniyosa gibi şeylerde pek cok anketle karar verilmişti şuan ninjalar o kadar kötü bir duruma geldi ki atıyorum 2000 t eden setimi şuan oyun genelinde 1000 t diyorum bi tane alıcısı çıkmıyor.çeviklikli yaylar 300 t ederken suan değeri kalmadı. çift beecerili yaylar yaptık uğraştık onlarında bir önemi kalmadı . ninjalarda diğer karakterlerde sorunlarını doğan sıkıntıları konu altında paylaşırsa düşüncelerini tekrar bir düzenleme olabilir bence. bu konu hakkında bizi aydınlatıcak bilgilendiricek bir yetkili varsa bizlerin isteklerinide en azından göz atarsa seviniriz iyi forumlar.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Hataları bunları yapmadan düzeltemez miydiniz. O kıvılcımın yüklenme süresi 60 sn olduktan sonra bir çözmeyi etkisiz kılmışım neye yarar 2 saniyede bir çözme yiyorsun zaten 16 16 4 kere yedik mi 64k hp yapıyor ki savunma sette 64k imkansız hele ninja veya sura gibi karakterlerde, yaptığınız özelliklerin pek bir artısı yok yani bizi avutmaktan başka. Becerinin kullanımını öldürmemek için yeni özellikler ekledik diyorsunuz ya dizen herkes 20k atayım suralara rakip olayım, eğlenelim, zevk alalım diye dizdi siz onu 4k ya düşürünce kim oynar sanıyorsunuz ki. Yine eskisi gibi heryer sura olacak azcık zevk alıyorduk o da gidecek belki. Bunu iyi düşünüp oyuncuların isteklerini dikkate alarak yapın lütfen

Bu beceri ile dün yaptığımız denemelerde 20-21k vurabildik.

Atak Set > Kbç set
Atak Set > Karakter savunma set

gibi bir çok farklı efsun kombinasyonları ile denemelerimizi yapıyoruz dün gece yapılacak bakım çalışmasının ertelenmesinin sebebi aslında bu en ideal sonucu bulup hem yazılımsal sorunu düzelticez hem de bu konuda bir memnuniyetsizlik oluşmayacak.
Son güncelleme sonrası oyun içerisinde yaptığımız denemelerde 26k hasara kadar çıkabildik. Şu an bu skilden karakter savunma set, kbç savunma set, atak set farklı etkilenmektedir. Bununla ilgili net bir durum henüz yoktur. Kıvılcım skilini daha stabil hale getirmeye ve hem ninja tarafını hem de diğer karakterleri kullanan arkadaşları memnun etmeye çalışıyoruz.
Ben ninja oynamıyorum fakat ninja oynayan birden çok arkadaşım varken onların görüşlerine katılıyorum.Böyle bişey olacağı zaman genelde anket yapılırdı en basit örnek oyuna neden Lycan gelmedi çünkü anket sonucu veya deneyimlerin başarısız olması sonucu karar kabul edilmedi diye düşünüyorum.Dediğiniz gibi dün denedik karakter sete 3 k kıvılcım atarken kbç sete 15 k kıvılcım atılıyor ee bunun ne anlamı kaldı ki şuan herkes zaten setlerde daha çok efsundan yararlanabilmek için hemen hemen karakter savunma dizdi.Karşılarına çıkan bir sura karakter savunma setinde 400 bhızı,350-400 zekası ile karşısındaki ninjaya 2 saniyede bir 20 20 çözme atıcaksa ve bu ninja 3 k kıvılcım atacaksa bide diyorsunuz ya çözme ile aynı anda basarsa çözme yemiycek diye adam bir kere kıvılcıma aynı anda basıp 20 k yemese bile kıvılcım skili tekrar aktif olana kadar en kötü 20 20 k adet kritik bir adet kritiksiz çözme yer tahmin ediyorum ki ninjalarda da hp olayını en fazla 50 k ya çıkaranlar olacağına göre bu pek adaletli bir durum sayılmayacak memnuniyetsizlik olmaması söz konusu bile değil yani fazlasıyla sıkıntılı bir durum.

Oyun içerisinde savaşçı karakterinin zaten tamamen hiç bir şekilde özel olarak atak dizilmediği sürece işleyen skili bulunmuyor.
Şaman karakteri gene bi şekilde yolunu buluyor zaten :)
Geriye kalan bir suraya rakip olarak ninja çıkmışken bu da öldürülmemeli bence bu skilin düşürülmesi bir yana benim düşünceme göre savaşçılara bile yeni bir işleyen beceri konulsa daha çok zevkli olmaya başlaya bilir oyun.
Hem piyasaya yeni karakterler çıkar yeni itemler çıkar savaşçı piyasası çoğalır hemde rakip karakterler çoğalacağı için daha çok zevkli bir durum haline gelmeye başlanabilir.

iyi oyunlar.iyi forumlar
Bu oyunu GM'ler değil oyuncular oynuyor.Bir değişiklik olucaksa önce oyunculara sorulmaliydi.

Ne de olsa oyuncu memnuniyeti önemli,yani bence öyle olmali.
Benim düşüncem bir anket yapilsin çoğunluk ne istiyorsa o olsun.
Zaten yorumlara bakilinca ankete bile gerek olmadığı açıkça görünüyor.

Düşürülmesi şartsa daha az düşürülmesi daha uygun olur % 15 20 gibi, zaten şimdi damegeler % 40 değil % 60 düşürülmüş kritiksiz delicisiz 10 k atanlar 3.5 4 k atiyorlar.
İyi forumlar
2. damage vakası :) Tıpkı silahsız set için paralar yatırdığımızda silah çıkarma olayının kaldırılması gibi şimdi okçuların çektiği kıvılcımlık büyü hızı çevik seti de depoya kalkar artık yerini ne alır merakla takip etmekteyim :)
ninjaların kıvılcım vuruşunu azaltmışsınız dün 20 k atarken şuan 3 k 4 k kıvılcım skili vuruyorum. düşürmenizde ki sebep yada etken nedir oyunculara açıklarmısınız yada açıkladınız ben mi göremedim . pek çok ninja var arkadaşım olanlarda var kimse hoşnut değil en azından bir anket sonucunda düşürülseydi öncelerden bir item konması isteniyosa yada skil gelmesi isteniyosa gibi şeylerde pek cok anketle karar verilmişti şuan ninjalar o kadar kötü bir duruma geldi ki atıyorum 2000 t eden setimi şuan oyun genelinde 1000 t diyorum bi tane alıcısı çıkmıyor.çeviklikli yaylar 300 t ederken suan değeri kalmadı. çift beecerili yaylar yaptık uğraştık onlarında bir önemi kalmadı . ninjalarda diğer karakterlerde sorunlarını doğan sıkıntıları konu altında paylaşırsa düşüncelerini tekrar bir düzenleme olabilir bence. bu konu hakkında bizi aydınlatıcak bilgilendiricek bir yetkili varsa bizlerin isteklerinide en azından göz atarsa seviniriz iyi forumlar.

Valla gardas daha geçen 1500 t den nınja set aldım. Suanda bu damage dususunu gorunce neye ugradıgımı sasırdım. Zaten oyunda suradan baskası adam kesemıyor vs lerde savaslarda. Bıde nınjaların bu hale dusmesı yokmu. Hıc ıyı olmadı.

Aynen öyle en azından bi anket yapılsaydı. Haber vermeden bişe etmeden olmaz ki böyle. 20k atarken 4k atmaya başladık silahlar çöp oldu o kadar emek uğraş para boşa gitti. Böyle kararlar alırken keşke bize sorsanız, oyunda zevk alacak az şey var zaten onlardan biri daha gitti. Umarım oyuncuların istekleri doğrultusunda hareket edersiniz. Keyifli Forumlar...

2. damage vakası :) Tıpkı silahsız set için paralar yatırdığımızda silah çıkarma olayının kaldırılması gibi şimdi okçuların çektiği kıvılcımlık büyü hızı çevik seti de depoya kalkar artık yerini ne alır merakla takip etmekteyim :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri