- Konular
- 326
- Online süresi
- 4d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 226
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 14 Gün
- Başarım Puanı
- 195
- MmoLira
- 1,992
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bence Çok iyi olmuş bi kıvılcım 20k atması saçmaydı Çok iyi %40 düşmesi tam yerinde olmuş ellerine Sağlık.
Kardes senı paraylamı verdıler savaslarda adam kesebılen tek karakter sura. Nınjanın kıvılcımı vardı oda gıttı. Aksama kadar bırbırımıze kılıc mı sallayalım. 18 20 Arası çözme sura atıyordu. 18 20 de nınja kıvılcım atıyordu. Ustelık kıvılcım skili çözmeden cok zor doluyor. Savascıların ve yakın dovuslerın bıle aslında kıvılcım gıbı ısleyen bı skile ıhtıyacı varken dusurulmesıne nası sevınıyorsun anlamak sıkıntı.
- Konular
- 34
- Reaksiyon Skoru
- 128
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 6 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 80
- MmoLira
- 9
- DevLira
- 0
Son güncelleme sonrası oyun içerisinde yaptığımız denemelerde 26k hasara kadar çıkabildik. Şu an bu skilden karakter savunma set, kbç savunma set, atak set farklı etkilenmektedir. Bununla ilgili net bir durum henüz yoktur. Kıvılcım skilini daha stabil hale getirmeye ve hem ninja tarafını hem de diğer karakterleri kullanan arkadaşları memnun etmeye çalışıyoruz.
Tabi yaptiginiz itemlere silahlara gore cikiyor ama adam gidip cift beceri yay yapmis suan butun hemen hemen ninjalarda var cift beceri hepsi cop oldu yani beceri icin.kivilcim 3 k ya inebiliyorsa benim suramda var hem vslik hem savunma laf olsun diye demiyorum nasil buyu savunmasi yok onunlada 20 k ya kadar atabiliyorum onunda dussun 3 k kivilcim atiliyosa 3 k buyu atilsin esit olunca her karakter bizlerde kabul edebiliriz sadece kivilcim skili icin gidip ninja dizenler var aramizda sonradan habersiz anketsiz bu sorunlar olunca tabii problemler oluyo icimizde sonucta herkes karakterine emek harcayarak yapti nasil ki suranin her skiline savunma var buyu vurusuna yok ninjaninda her skiline savunma var kivilcimi suranin buyusu gibiydi tek ona yoktu oda gitti tek sura karakterine baglanmak istemiyorum ben sahsi olarak umarim bizimde madur olmamamiz gereken bir netlik kazanir bu olay tesekkurler aciklama icin
- Konular
- 326
- Online süresi
- 4d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 226
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 14 Gün
- Başarım Puanı
- 195
- MmoLira
- 1,992
- DevLira
- 0
Son güncelleme sonrası oyun içerisinde yaptığımız denemelerde 26k hasara kadar çıkabildik. Şu an bu skilden karakter savunma set, kbç savunma set, atak set farklı etkilenmektedir. Bununla ilgili net bir durum henüz yoktur. Kıvılcım skilini daha stabil hale getirmeye ve hem ninja tarafını hem de diğer karakterleri kullanan arkadaşları memnun etmeye çalışıyoruz.
26 K Hasara bız cıkmadık. Normal savunmalı bı adama ben 20 21 atıyordum. Kendı bayragımda. Çölde ve baska yerlerde 17 18ç5 arası seyır edıyor. Tabı sızın ve bızım attıgımız çarlar farklı. Ancak %40 oranında damagenın azalması çok kötü bir durum. Zaten oyunda suranın cozmesınden baska ısleyen skıl yokken kıvılcımla neden oynanıyor. ? Zaten kıvılcım oncedende azaltılmamıs mıydı ?
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 7 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 34
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ben 2 set + 3 adet yayı boş yere dizmedim.Geri getirilmeli...
- Konular
- 0
- Online süresi
- 35s
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 1 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 23
- DevLira
- 0
Kıvılcım ilk geldiğinde suraya rakip çıktı diye düşündüm(kıvılcımın da savunmasının olmayışından ötürü).Kıvılcımın çift vurduğunu öğrendik, güzel dedik.Belki oyun hatasıydı çift vuruş ama çözme ve kıvılcımın bekleme süreleri arasındaki farktan dolayı normal karşıladım veya kendimi buna inandırdım ne derseniz artık . Teke tekte sura zaten üstün geliyodu ,K.karakter setle 1 kıvılcım attığımda sura bana 4 tane çözme atıyor.Benim vurduğum en fazla 18-20 suranın vurduğu düz 7 kritikle 16-18 .Ben 1 kez vurabiliyorum onlar 4 kez vuruyorlar.Kıvılcımla çift vuramadığında zaten çok zor kesiyosun belki kesemiyosun bile , çift vurduğunda da çok yüksek vuruluyosa ,tek vuruşta ölünüyosa çift vuruşu kaldırırsınız olur biter .Ninjanın en sağlam yeteneklerinden birini işlevsiz kılmanıza gerek yok.Benim düşüncem böyle .
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)