Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[LUA] İtem Kilitleme Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mogart
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 86
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

O zman başka adamın eklediği filesteki kitli yi göstermesine gerek yoktu kitli item yere atamaqzsın vbde yazmıyor bizde onda yazıyor.
Blackdragonun sourcesi var c++ bölümünde o src de kilit sisteminin src eklentilerinin %20-30 u felan var o src de ondan dır.

Source'de ki o yazıları kendi sourcemde ben düzenledim. Senin source cacıksa benim yapabilecek bir şeyim yok. Editörlerin cevapları için teşekkür ederim.

Source'de ki o yazıları kendi sourcemde ben düzenledim. Senin source cacıksa benim yapabilecek bir şeyim yok. Editörlerin cevapları için teşekkür ederim.

O Files bile blackdragon files , herşeyi aynı kimi kandırıyorsun sen karşıma adam gibi çık yamulma , questi bile blackdragonun questini almışsındır

O Files bile blackdragon files , herşeyi aynı kimi kandırıyorsun sen karşıma adam gibi çık yamulma , questi bile blackdragonun questini almışsındır

@DarkKnights; Arkadaş sürekli bana karşı sataşma halinde. Önceki yorumları editöre sildirdim. Tekrar yorum attı. Gerekeni yapın lütfen.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@darkknights; arkadaş sürekli bana karşı sataşma halinde. önceki yorumları editöre sildirdim. Tekrar yorum attı. Gerekeni yapın lütfen.

çatışma yapmıyorum filesin source o item kitli olayını sen kodlamışsın diyorsn bu saten blackdragonun filesinde vardı ve onu kullanmışsın birde kendim kodladım demişsin , burda yalanclıkla adam olunmaz, doğruyu söyle altımda kal yeter ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri