noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[LUA] İtem Kilitleme Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mogart
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 86
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

çatışma yapmıyorum filesin source o item kitli olayını sen kodlamışsın diyorsn bu saten blackdragonun filesinde vardı ve onu kullanmışsın birde kendim kodladım demişsin , burda yalanclıkla adam olunmaz, doğruyu söyle altımda kal yeter ;)

Birincisi; Farkında mısın bilmiyorum ama o yazıları ben düzenledim yazdım. Ayriyeten source'lerin çoğunda item kilitleme sistemi var. Sadece bazı kısımlarında yazıları yok. Blackdragon arkadaşımızın source'sinde de bazı yazılar eksikti. Baştan aşağıya ben kodlamadım.

İkincisi; Edebini takın. Benim şarterimi attırma...

Üçüncüsü; Quest çalan adam diye geziyorsun ortalıkta. Piyasada ki bütün filesleri indir bak. Böyle bir quest nerde varsa bul. Sonra files sahibine sor bunu sen mi kodladın diye. Eğer sana Turkmmo'dan aldım derse de bence susman yeterli.

Dördüncüsü; Her paylaştığım konuya, her attığım yoruma muhalefet olma benim canımı sıkma. Yoksa canını çok fena sıkarım.

Birincisi; Farkında mısın bilmiyorum ama o yazıları ben düzenledim yazdım. Ayriyeten source'lerin çoğunda item kilitleme sistemi var. Sadece bazı kısımlarında yazıları yok. Blackdragon arkadaşımızın source'sinde de bazı yazılar eksikti. Baştan aşağıya ben kodlamadım.

İkincisi; Edebini takın. Benim şarterimi attırma...

Üçüncüsü; Quest çalan adam diye geziyorsun ortalıkta. Piyasada ki bütün filesleri indir bak. Böyle bir quest nerde varsa bul. Sonra files sahibine sor bunu sen mi kodladın diye. Eğer sana Turkmmo'dan aldım derse de bence susman yeterli.

Dördüncüsü; Her paylaştığım konuya, her attığım yoruma muhalefet olma benim canımı sıkma. Yoksa canını çok fena sıkarım.

Sen Kimsin Benim Canımı Sıkacan , benim oldugum yerde anca zırvalayıp aglarsın , çoğu sourcede item kitleme var demişsin blackdragon filesinden baska item kitli bi files söyle , Birde sen düzenlemiş diyorsun , sen daha source nasıl build edilir daha onu bilmiyorsundur , sen benim durumlarıma nasıl yorum atarak sacma sapan attınız açık bile var söylediniz olmadıgını bile bile , source paylastım özürünü dile bekliyorum

v5XlOA.png

DJ SOONUN FİLESİNE BOK GİBİ DİYİP HERKEZE LAF ATMASI SENSİN BUNU BİL YANİ ŞARTALLERİN BEN OLDUKCA ARTACAK.

nMjazB.png

Sabit Konu Olmayı Hak Ediyor

teşekkürler emeğine sağlık :)

teşekkürler yararlı konu

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri