- Konular
- 66
- Online süresi
- 44m 52s
- Reaksiyon Skoru
- 157
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 139
- MmoLira
- 31
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhabalar Arkadaşlar,
Sizlere bugün kendi geliştirdiğim bir sistemi tanıtacağım. Bu sistemi forumda daha önce göremedim. O yüzden yapmaya karar verdim. Piyasada ki İtem Kilitleme sistemleri hep zaman ayarlı. Ben bu sefer ŞİFRELİ bir İtem Kilitleme Sistemi yazdım.
Şifreleme sistemine dayalı bir sistemdir. Belirlediğiniz şifre ile itemi kilitleyip itemin kilidini kaldırabilirsiniz.
Source'ye eklenmesi gereken kısımlar bu konuya dahil değildir. Lütfen o kısımları forumumuzun C++/C#/Python bölümünden bulup ekleyiniz. Yoksa sistem çalışmaz. Sistem tamamıyla kendi kodlamamdır. Source kısmını bu forumdan aldım.
Sistem bir yüzük ve bir NPC ile çalışır. Yüzüğü ve NPC'yi istediğiniz gibi seçebilirsiniz.
İlk olarak yüzüğe tıklayarak İtem Kilitleme Şifresi ve Güvenlik Şifresi belirlemelisiniz.
Güvenlik Şifresi belirlemeden item kilitleyemezsiniz.
Güvenlik Şifresi, İtem Kilitleme Şifresini unuttuğunuz zaman şifreyi yenilemek içindir.
Yüzükten İtem Kilitleme Şifresini ve Güvenlik Şifresini belirledikten sonra işimiz NPC'ye dönüyor.
Kilitlemek istediğiniz itemi NPC'ye sürükleyerek İtemi Kilitleyebilirsiniz.
İtemin Kilidini kaldırmak için ise aynı NPC'ye sürüklemeniz gerekiyor.
Kurulum:
İndirdiğiniz iki dosyayıda /usr/game/share/locale/turkey/quest kısmına atınız.
Ardından /usr/game/share/locale/turkey/quest/object kısmından belirlediğiniz yüzük ve NPC kodlarının dosyalarına giriniz. Yüzük dosyasında USE klasörü var ise siliniz. NPC dosyasında TAKE klasörü var ise siliniz. SİLERKEN İÇİNİ KONTROL EDİN ÖNEMLİ BİR DOSYA VARSA YEDEKLEYİN. SONRA BANA SİTEM ETMEYİN.
Dosyları attıktan ve kontrol ettikten sonra Putty ile server'ınıza bağlanın. Girişinizi yapın ve gelen kısıma
yazın. Ardından
yazıp Enterleyin. Hemen ardından
yazıp Enterleyin.
Ardından oyuna girip. Reload q çekin. Veyahut reboot atın.
Eğer benim verdiğim dosyaları hiç ellemeden kullanıyorsanız; Yüzüğünüz 40003 NPC ise 20094 olmuştur.
Gelelim Kodlara:
ÖNEMLİ DUYURU:ARKADAŞLAR SİSTEMDE BİR SORUN VARDI. İTEMİ KİLİTLEDİKTEN SONRA OYUNDAN ÇIKINCA VEYAHUT IŞINLANINCA KİLİT KALKIYORDU. O SORUN DÜZELTİLDİ VE DOSYALAR TEK LİNKTE TOPLANDI. BU UFAK SORUNDAN DOLAYI HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLİYORUM.
Bir Teşekkürü Çok Görmeyin.
Sizlere bugün kendi geliştirdiğim bir sistemi tanıtacağım. Bu sistemi forumda daha önce göremedim. O yüzden yapmaya karar verdim. Piyasada ki İtem Kilitleme sistemleri hep zaman ayarlı. Ben bu sefer ŞİFRELİ bir İtem Kilitleme Sistemi yazdım.
Source'ye eklenmesi gereken kısımlar bu konuya dahil değildir. Lütfen o kısımları forumumuzun C++/C#/Python bölümünden bulup ekleyiniz. Yoksa sistem çalışmaz. Sistem tamamıyla kendi kodlamamdır. Source kısmını bu forumdan aldım.
İlk olarak yüzüğe tıklayarak İtem Kilitleme Şifresi ve Güvenlik Şifresi belirlemelisiniz.
Güvenlik Şifresi belirlemeden item kilitleyemezsiniz.
Güvenlik Şifresi, İtem Kilitleme Şifresini unuttuğunuz zaman şifreyi yenilemek içindir.
Yüzükten İtem Kilitleme Şifresini ve Güvenlik Şifresini belirledikten sonra işimiz NPC'ye dönüyor.
Kilitlemek istediğiniz itemi NPC'ye sürükleyerek İtemi Kilitleyebilirsiniz.
İtemin Kilidini kaldırmak için ise aynı NPC'ye sürüklemeniz gerekiyor.
Kurulum:
İndirdiğiniz iki dosyayıda /usr/game/share/locale/turkey/quest kısmına atınız.
Ardından /usr/game/share/locale/turkey/quest/object kısmından belirlediğiniz yüzük ve NPC kodlarının dosyalarına giriniz. Yüzük dosyasında USE klasörü var ise siliniz. NPC dosyasında TAKE klasörü var ise siliniz. SİLERKEN İÇİNİ KONTROL EDİN ÖNEMLİ BİR DOSYA VARSA YEDEKLEYİN. SONRA BANA SİTEM ETMEYİN.
Dosyları attıktan ve kontrol ettikten sonra Putty ile server'ınıza bağlanın. Girişinizi yapın ve gelen kısıma
Kod:
cd /usr/game/share/locale/turkey/quest
Kod:
./qc itemkilitkayit.lua
Kod:
./qc itemkilitleme.lua
Ardından oyuna girip. Reload q çekin. Veyahut reboot atın.
Eğer benim verdiğim dosyaları hiç ellemeden kullanıyorsanız; Yüzüğünüz 40003 NPC ise 20094 olmuştur.
Gelelim Kodlara:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ÖNEMLİ DUYURU:ARKADAŞLAR SİSTEMDE BİR SORUN VARDI. İTEMİ KİLİTLEDİKTEN SONRA OYUNDAN ÇIKINCA VEYAHUT IŞINLANINCA KİLİT KALKIYORDU. O SORUN DÜZELTİLDİ VE DOSYALAR TEK LİNKTE TOPLANDI. BU UFAK SORUNDAN DOLAYI HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLİYORUM.
Bir Teşekkürü Çok Görmeyin.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Teşekkürler konu sabit
Çok teşekkür ederim. İlk sabit konum ne kadar gurur verici bir şey anlatamamUmarım yeni yeni konular açıp sabitlerde yer alırım
İtem Kitleme ne için yapılır çar soyulmasın diye bunu adamlar yapıcaksa yine çarları oyulcak boşa questi eklemesinler boş konu
kapatılabilir
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Emek verilen bir konuya boş konu denilmesi yanlış.Kararı verecek olan bölüm editörleridir sürekli kapatılabilir yazmana gerek yok özel mesaj atarsın ya da bahsedildi yaparsın konuyu inceleyip karar verirler
- Konular
- 70
- Online süresi
- 3mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 211
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 139
- MmoLira
- 6,504
- DevLira
- 0
Teşekkürler.
- Konular
- 66
- Online süresi
- 44m 52s
- Reaksiyon Skoru
- 157
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 139
- MmoLira
- 31
- DevLira
- 0
Teşekkürler.
Rica Ederim.
- Konular
- 83
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 143
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 20
- DevLira
- 0
Teşekkürler arıyordum 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)