noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[LUA] İtem Kilitleme Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mogart
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 86
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

Mogart

Level 5
TM Üye
Üye
Konular
66
Online süresi
44m 52s
Reaksiyon Skoru
157
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 6 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
139
MmoLira
31
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar Arkadaşlar,
Sizlere bugün kendi geliştirdiğim bir sistemi tanıtacağım. Bu sistemi forumda daha önce göremedim. O yüzden yapmaya karar verdim. Piyasada ki İtem Kilitleme sistemleri hep zaman ayarlı. Ben bu sefer ŞİFRELİ bir İtem Kilitleme Sistemi yazdım.

orR4YR.png
Şifreleme sistemine dayalı bir sistemdir. Belirlediğiniz şifre ile itemi kilitleyip itemin kilidini kaldırabilirsiniz.
Source'ye eklenmesi gereken kısımlar bu konuya dahil değildir. Lütfen o kısımları forumumuzun C++/C#/Python bölümünden bulup ekleyiniz. Yoksa sistem çalışmaz. Sistem tamamıyla kendi kodlamamdır. Source kısmını bu forumdan aldım.

nL305B.png
Sistem bir yüzük ve bir NPC ile çalışır. Yüzüğü ve NPC'yi istediğiniz gibi seçebilirsiniz.
İlk olarak yüzüğe tıklayarak İtem Kilitleme Şifresi ve Güvenlik Şifresi belirlemelisiniz.
Güvenlik Şifresi belirlemeden item kilitleyemezsiniz.
Güvenlik Şifresi, İtem Kilitleme Şifresini unuttuğunuz zaman şifreyi yenilemek içindir.
Yüzükten İtem Kilitleme Şifresini ve Güvenlik Şifresini belirledikten sonra işimiz NPC'ye dönüyor.
Kilitlemek istediğiniz itemi NPC'ye sürükleyerek İtemi Kilitleyebilirsiniz.
İtemin Kilidini kaldırmak için ise aynı NPC'ye sürüklemeniz gerekiyor.

Kurulum:
İndirdiğiniz iki dosyayıda /usr/game/share/locale/turkey/quest kısmına atınız.
Ardından /usr/game/share/locale/turkey/quest/object kısmından belirlediğiniz yüzük ve NPC kodlarının dosyalarına giriniz. Yüzük dosyasında USE klasörü var ise siliniz. NPC dosyasında TAKE klasörü var ise siliniz. SİLERKEN İÇİNİ KONTROL EDİN ÖNEMLİ BİR DOSYA VARSA YEDEKLEYİN. SONRA BANA SİTEM ETMEYİN.
Dosyları attıktan ve kontrol ettikten sonra Putty ile server'ınıza bağlanın. Girişinizi yapın ve gelen kısıma
Kod:
cd /usr/game/share/locale/turkey/quest
yazın. Ardından
Kod:
./qc itemkilitkayit.lua
yazıp Enterleyin. Hemen ardından
Kod:
./qc itemkilitleme.lua
yazıp Enterleyin.
Ardından oyuna girip. Reload q çekin. Veyahut reboot atın.
Eğer benim verdiğim dosyaları hiç ellemeden kullanıyorsanız; Yüzüğünüz 40003 NPC ise 20094 olmuştur.

Gelelim Kodlara:

nL30J0.png

ÖNEMLİ DUYURU:ARKADAŞLAR SİSTEMDE BİR SORUN VARDI. İTEMİ KİLİTLEDİKTEN SONRA OYUNDAN ÇIKINCA VEYAHUT IŞINLANINCA KİLİT KALKIYORDU. O SORUN DÜZELTİLDİ VE DOSYALAR TEK LİNKTE TOPLANDI. BU UFAK SORUNDAN DOLAYI HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLİYORUM.

Vv1Wgj.png

lv650g.png

knydOW.png

lv65OX.jpg

Vv1Wrn.jpg

nL30O0.jpg

vnvWjv.jpg

1MlOJA.jpg

L1W5bj.jpg

rZozO7.jpg

7Mr365.jpg

PPZJl9.jpg

Bir Teşekkürü Çok Görmeyin.

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

İtem Kitleme ne için yapılır çar soyulmasın diye bunu adamlar yapıcaksa yine çarları oyulcak boşa questi eklemesinler boş konu

kapatılabilir

• @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

• @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Emek verilen bir konuya boş konu denilmesi yanlış.Kararı verecek olan bölüm editörleridir sürekli kapatılabilir yazmana gerek yok özel mesaj atarsın ya da bahsedildi yaparsın konuyu inceleyip karar verirler
Teşekkürler.

Teşekkürler arıyordum :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri