- Konular
- 49
- Online süresi
- 6g 54289s
- Reaksiyon Skoru
- 187
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 138
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 2 Gün
- MmoLira
- 141
- DevLira
- 6
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
ARKADASLAR TURKMMO GUVENLİK DUVARİ KAYNAKLİ KODLARİ HİCBİR SEKİLDE EKLEYEMİYORUM MOBİLDEYİM PC GEÇTİGİMDE DOSYA ARAK VT YAPAR ATARİM K.BAKMAYİN İLK DEFA YASADİM TURKMMO DA BOYLE BİRSEY SENELERDİR FORUMDA YOKTUM HİC ALİSİK OLDUGUM SEYLER DEGİL NORMALDE BURDA BUNU YASAMAK AMA YAPİCAK BİRSEY YOK ZAMAN GECTİKCE HERSEY YENİLENİYOR USTUNE EKLİYOR BUDA BİR KORUMA SEKLİ SİTENİN KENDİSİNİ. 
Merhaba Turkmmo halkı,
Serverınıza büyük rekabet getirecek, kimsede olmayan Haftalık Metin Kesme Yarışı sistemini paylaşıyorum. Forumun güvenlik sistemi (SQL koruması) nedeniyle kodları aşağıda verdiğim linkte topladım. Oradan tek tıkla kopyalayıp kurabilirsiniz.
Sistemin Özellikleri:
Otonom Yapı: Sizin müdahalenize gerek kalmadan SQL üzerinden sayım yapar.
Adaletli Rekabet: Her hafta Pazar gecesi veriler temizlenir ve rekabet yeniden başlar.
Otomatik Ödül: Haftanın birincisine ödülü otomatik olarak Nesne Market (MALL) deposuna gönderilir.
KURULUM VE KODLAR:
Sistemin çalışması için gerekli olan SQL Tablosu, Questlib Fonksiyonları ve Quest Dosyası aşağıdaki linktedir:
Sistem Kodları (Tıkla Kopyala):
(Not: Eğer link açılmazsa kodları yorum olarak da ekleyebilirim.)
Dosya Yolları ve İşlemler:
Merhaba Turkmmo halkı,
Serverınıza büyük rekabet getirecek, kimsede olmayan Haftalık Metin Kesme Yarışı sistemini paylaşıyorum. Forumun güvenlik sistemi (SQL koruması) nedeniyle kodları aşağıda verdiğim linkte topladım. Oradan tek tıkla kopyalayıp kurabilirsiniz.
Sistemin Özellikleri:
Otonom Yapı: Sizin müdahalenize gerek kalmadan SQL üzerinden sayım yapar.
Adaletli Rekabet: Her hafta Pazar gecesi veriler temizlenir ve rekabet yeniden başlar.
Otomatik Ödül: Haftanın birincisine ödülü otomatik olarak Nesne Market (MALL) deposuna gönderilir.
KURULUM VE KODLAR:Sistemin çalışması için gerekli olan SQL Tablosu, Questlib Fonksiyonları ve Quest Dosyası aşağıdaki linktedir:
Sistem Kodları (Tıkla Kopyala):
(Not: Eğer link açılmazsa kodları yorum olarak da ekleyebilirim.)
Dosya Yolları ve İşlemler:
Kod:
| İşlem Adı | Dosya Yolu | Açıklama |
| :--- | :--- | :--- |
| SQL Tablo | Navicat > Player | New Query kısmına tablodaki kodu yapıştırın. |
| Fonksiyonlar | /locale/turkey/questlib.lua | En alta SQL bağlantı kodlarını ekleyin. |
| Tanımlama | /locale/turkey/quest_functions | db_query ve mysql_query satırlarını ekleyin. |
| Quest Kurulum | /locale/turkey/quest/ | weekly_event.quest olarak kaydedip okutun. |
[CODE]
⚠️ Önemli Hatırlatmalar:
questlib.lua dosyasına şifrenizi yazmayı unutmayın.
NPC kodu olarak 20095 (Seon-Hae) tanımlıdır, isterseniz quest içinden değiştirebilirsiniz.
Ödül olarak 50011 vnumlu item ayarlanmıştır (EP Kuponu vb.).[/I][/B][/COLOR]
[B][I][COLOR=rgb(204, 204, 204)]Kurulumda takılan veya hata alan arkadaşlara konu altından destek verilecektir.[/COLOR][/I][/B]
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
- Konular
- 1,953
- Online süresi
- 1ay 8g
- Reaksiyon Skoru
- 3,987
- Altın Konu
- 140
- Başarım Puanı
- 339
- TM Yaşı
- 6 Yıl 9 Ay 24 Gün
- MmoLira
- 39,465
- DevLira
- 150
Konu sahibinin istegi üzerine kapatılmıştır.@Son1Dem Kapatır mısın abi kodlar yüzünden asla hiçbir şekilde ne yaparsam yapayim [CODE ile kapatsamda konuyu paylasamiyorum yorumada izin vermiyor. Pcde değilim mobildeyim yoksa dosya yaparmda virustotal ekler yuklermde mobildeyim suan
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)