- Konular
- 102
- Reaksiyon Skoru
- 75
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 7 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- -4
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
1.) İtem Sile Tıklayınca kitli item siliniyor
2.) Yaşlı Kadına İtemi Sürüleyince Siliniyor
2.)kitli item yere atamazsın filan yazmıyor , Vidyodaki gibi değil , yalan dolan iş yapıyor
3.)Timer Kodu Ekli Büyük swlerde lag olacaktır ve logları vb herşeyi açık olan kişinin ch si düşecektir
4.)Bu sistem güvenlik amacıyla yapılıyor İtem Sile Tıklayınca kitli item siliniyor bunu bile düzenlememiş enkısa sürede düzenlicem demişti konu kilit kapatılabilir
2.)kitli item yere atamazsın filan yazmıyor , Vidyodaki gibi değil , yalan dolan iş yapıyor
3.)Timer Kodu Ekli Büyük swlerde lag olacaktır ve logları vb herşeyi açık olan kişinin ch si düşecektir
4.)Bu sistem güvenlik amacıyla yapılıyor İtem Sile Tıklayınca kitli item siliniyor bunu bile düzenlememiş enkısa sürede düzenlicem demişti konu kilit kapatılabilir
- Konular
- 66
- Online süresi
- 44m 52s
- Reaksiyon Skoru
- 157
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 139
- MmoLira
- 31
- DevLira
- 0
1.) İtem Sile Tıklayınca kitli item siliniyor
Canım kardeşim benim senin gibi boş işlerim yok. Hayatımın sınavından az önce çıktım ben. Ve bunun açıklamasını da yaptım. Ayriyeten item silme işleminin bu quest ile alakası yok. İtem silme quest'ine ekleme yapılacak.
- Konular
- 102
- Reaksiyon Skoru
- 75
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 7 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- -4
- DevLira
- 0
Canım kardeşim benim senin gibi boş işlerim yok. Hayatımın sınavından az önce çıktım ben. Ve bunun açıklamasını da yaptım. Ayriyeten item silme işleminin bu quest ile alakası yok. İtem silme quest'ine ekleme yapılacak.
Beni ilgilendiriyormu sınavın , 1 haftadır güncellenicek dedin güncellenmedi alsında 24 saat verilir , boş yere yapmayın üstte yazdım serverinize eklemeyin , Konu Kilit Güncellenirse Tekrar Açılır.
- Konular
- 66
- Online süresi
- 44m 52s
- Reaksiyon Skoru
- 157
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 139
- MmoLira
- 31
- DevLira
- 0
Beni ilgilendiriyormu sınavın , 1 haftadır güncellenicek dedin güncellenmedi alsında 24 saat verilir , boş yere yapmayın üstte yazdım serverinize eklemeyin , Konu Kilit Güncellenirse Tekrar Açılır.
Saygılı ve sevgili kardeşim,
Boşuna karalama kampanyası yapmaya çalışma. Bu sistem sadece itemi kilitlemene yarar. Kilitli iteme neler yapılamayacağı beni ilgilendirmiyor. O kısım seni ilgilendiriyor. Yorum yaparken lütfen şu vücudunuzun en üst kısmını kullanın.
- Konular
- 102
- Reaksiyon Skoru
- 75
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 7 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- -4
- DevLira
- 0
Saygılı ve sevgili kardeşim,
Boşuna karalama kampanyası yapmaya çalışma. Bu sistem sadece itemi kilitlemene yarar. Kilitli iteme neler yapılamayacağı beni ilgilendirmiyor. O kısım seni ilgilendiriyor. Yorum yaparken lütfen şu vücudunuzun en üst kısmını kullanın.
İtem Kitleme ne için yapılır çar soyulmasın diye bunu adamlar yapıcaksa yine çarları oyulcak boşa questi eklemesinler boş konu
kapatılabilir
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)