HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Size özel nerden ulaşabilirim acaba skype facebook?
9.30 gibi bilgisayar başında olucam eve gidince yardım ederim ben dostum skypeden ejder_kral_7@hotmail.com u ekle
Sourcede reklamların olması dogal hem reklam degil düzenleyen olarak adını belirtmiş nede olsa adamın emeği
Son düzenleme:
???-> Öncelikler files sorunsuz şekilde kuruldu. Bunun için teşekkürler. Bazı sorularım olacak ;
* /b ile yazınca tüm oyuncularda gözükmesi nasıl olabilir ? exp helper de kodu notice_big ve aktif şekilde çalışıyor fakat gm charla yaznca veya herhangi quest de notice_big(''ayışğ eventi açılmıştır. İyi oyunlar'') şeklinde yazınca sadece gm charda gözüküy o büyük tablo diğer userlerde gözümüyor. Nasıl yapılabilir ? Bir sv de görmüştüm gm konuşuyo aynı şekilde big tablosuna geliyo yazılar.
* Evlerin bazılarında Başka serverin ismi yazıyor nasıl düzeltebiliriz ?
![]()
* Aşağıdaki yazıyı nasıl kaldırabiliriz ?
![]()
* Damage Rekor Nasıl aktif edebiliriz ? Ben denedim charla ama hala en yüksek damage 952 Black diyo başka charla 10k attım gine aynısnı diyor nasıl düzeltebiliriz ?
* Vslik server yapıcam hangi dosyaları sileyim ? Beta Map olan dosyalar hangisi ?
* Charla girdiğimde hep '' Düello aktif ışınlan'' şeklinde görev geliyor ve ışınlandğımdada sunak görevlisindeki seçeneklere basıyom ve yetkiniz yok! diyor nasıl yetki verebilirim ?
* Toplu dans kodu nedir ?
* Toplu öldürme kodu nedir ?
* Simya görevi nasıl devre dışı bırakılır?
Şimdiden teşekkürler
fix
onu srcye at kullan açıksız
src içinde var zaten
aga client visual studyo 2013 ilemi build edilecek
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)