Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Size özel nerden ulaşabilirim acaba skype facebook?
9.30 gibi bilgisayar başında olucam eve gidince yardım ederim ben dostum skypeden ejder_kral_7@hotmail.com u ekle
Sourcede reklamların olması dogal hem reklam degil düzenleyen olarak adını belirtmiş nede olsa adamın emeği
Son düzenleme:
???-> Öncelikler files sorunsuz şekilde kuruldu. Bunun için teşekkürler. Bazı sorularım olacak ;
* /b ile yazınca tüm oyuncularda gözükmesi nasıl olabilir ? exp helper de kodu notice_big ve aktif şekilde çalışıyor fakat gm charla yaznca veya herhangi quest de notice_big(''ayışğ eventi açılmıştır. İyi oyunlar'') şeklinde yazınca sadece gm charda gözüküy o büyük tablo diğer userlerde gözümüyor. Nasıl yapılabilir ? Bir sv de görmüştüm gm konuşuyo aynı şekilde big tablosuna geliyo yazılar.
* Evlerin bazılarında Başka serverin ismi yazıyor nasıl düzeltebiliriz ?
![]()
* Aşağıdaki yazıyı nasıl kaldırabiliriz ?
![]()
* Damage Rekor Nasıl aktif edebiliriz ? Ben denedim charla ama hala en yüksek damage 952 Black diyo başka charla 10k attım gine aynısnı diyor nasıl düzeltebiliriz ?
* Vslik server yapıcam hangi dosyaları sileyim ? Beta Map olan dosyalar hangisi ?
* Charla girdiğimde hep '' Düello aktif ışınlan'' şeklinde görev geliyor ve ışınlandğımdada sunak görevlisindeki seçeneklere basıyom ve yetkiniz yok! diyor nasıl yetki verebilirim ?
* Toplu dans kodu nedir ?
* Toplu öldürme kodu nedir ?
* Simya görevi nasıl devre dışı bırakılır?
Şimdiden teşekkürler
fix
onu srcye at kullan açıksız
src içinde var zaten
aga client visual studyo 2013 ilemi build edilecek
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)