mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

BlackDragonx61 |Emek |Ws'lik SF + |Source

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan blackdragonx61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 400
  • Görüntüleme Görüntüleme 49K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yine sevdiğim 3 5 nadir arkadaşlar var bilmeyenlere yardımcı olan onun dışında yaş ortalaması küçük bekliyorsun. Yaşından daha fazla şeyler bildiklerini sanıp artist artist takılıyorlar burda . Ulan ben kimlere neler yaptım bitanesi beni tanımıyor. Artık yıllardır alışkanlık haline gelmiş millet kendi filesi adı altında biton sorunlu dosya paylaşıyor. Tamam paylaştında bu forumda herkes compile bilecek diye bir kaide yok. Yahu allah rızası için yardımcı olun diyor insanlar. Ne kadar acınası bir durum değil mi ? Sözum ona evde iğne iplikle örgü örmesi lazımken bir halt bildiği yok gelmiş insanlara coderlik tasliyor. Hodri meydan bakalım bu piyasada isim nasıl cikariliyormus bu saatten sonra oturup izleyecekler artık canım sıkılmaya başladı. Özel dosyalarımi bile paylaşıp 7 24 destek vereceğim burdan.

Bu piyasa bu veletlerle yürümüyor. Onlar yürüsün biz yürüdüğümüz yola kardeslerimizide alırız hiç merak etmesinler.

Adamsın

Hocam lütfen bi bakıver gamedeki ip yi kendi ipme göre düzenledim yine chler kapalı anlamadım şu gameyi lisanssız yapıp atıver ya.

Arkadaşlar sourceler tamamdır sorunsuz build oluyor oyunda açılıyor yalnız şu simya konusunda bi yardımcı olun. simyayı nasıl kapatabilirim yada enventer kısmında ve taskbar kısmında kaldırabilirim? enventerde kaldırıyorum ama taskbarda kaldıramabdım yardımcı olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri