Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

1-99 Old School Yapı Forum İçin Benden Bir Hediye Source + Fix Atılmış Hali

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

game ve mysql linki boş duruyor güncelleme gelecekmi acaba elinize sağlık
Sol tarafta indir iconu var oradan indirebilirsiniz.

Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar.

Forumda daha önce 1–99 old school files paylaşımı yapan konunun kapatılması sebebiyle, dosyaları bu başlık altında paylaşma kararı aldım.

Paylaşılan filesin altyapısı, forumu kullanan birçok kişinin de bildiği üzere geçmişte farklı sürümlerle dolaşmış bir altyapıya dayanmaktadır. Ancak burada paylaşılan dosyalar, çok sayıda hata giderilmiş, stabilitesi artırılmış ve +50 civarında fix uygulanmış halidir. Ayrıca 2–3 adet ek sistem entegre edilmiştir.

Önemli bir noktayı özellikle belirtmek isterim:
Bu dosyalar bilinçsiz şekilde açılıp direkt kullanıma alınırsa, kısa sürede performans sorunları ve core problemleri yaşatabilir. Sistem yoğunluğu fazladır. Bu nedenle bilgisi olan arkadaşların gereksiz sistemleri ayıklayarak ve düzenleyerek kullanmaları tavsiye edilir.

Paylaşılan files, daha önce forumlarda dolaşmış sürümlerle yalnızca altyapı olarak benzerlik göstermektedir. Buradaki paylaşım, düzenlenmiş, fixlenmiş ve geliştirilmiş halidir.

Bu paylaşım, forumda deneme moderatörü olmam sebebiyle, tamamen hediye ve paylaşım amacıyla yapılmaktadır. Dosyalar; test etmek, incelemek ve geliştirmek isteyen arkadaşlar için paylaşılmıştır.

Ricam şudur:
Oyunu açmadan önce dosyaları detaylı şekilde inceleyin. Sistem şişkinliği ve çeşitli hatalar mevcuttur; buna göre ilerlerseniz daha sağlıklı sonuç alırsınız.

Konu altından dosyayı indirip sorun yaşayan veya teknik destek ihtiyacı olan arkadaşlara, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.

Aşağıda files hakkında teknik bilgiler yer almaktadır.

Teknik Bilgiler:
  • FreeBSD 11.3
  • MySQL 5.5 desteklemektedir
  • Visual Studio 19 İle Build Alabilirsiniz.
  • Gcc Sürümü g++49

Herkese iyi forumlar, iyi çalışmalar dilerim.

Fix.txt:
1- GLOBAL RANK SYSTEMİ BAZI PATRONLAR TABLOYA YAZILMIYOR
                    2- İTEMİ OYUNCU ÜSTÜNE SÜRÜKLEDİĞİNDE TİCARET PENCERESİ AÇILMIYOR /////--- FİXLENDİ...
                    3- OFFLİNESHOP DA EFSUNLU EŞYA KURULAN ÇARDA GÖZÜKÜYOR FAKAT DİĞER ÇARLARDA GÖZÜKMÜYOR // FİXLENDİ........
                    4- ÇARK SİSTEMİ HIZLI ÇEVİR AKTİF DEĞİLKEN ÇEVRİLDİĞİNDE PENCEREYE TIKLANDIĞINDA ÇEVİRME BUGA GİRİYOR.// FİXLENDİ.......
                    5- OTOMATİK AV AÇILDIĞINDA KARAKTER YÜRÜDÜĞÜNDE HERŞEYİN İÇİNDEN GEÇİYOR // FİXLENDİ.........
                    6- K ENVANTERDE SANDIK İÇERİKLERİNDEKİ İTEMLERİN EFSUNLARI GÖRÜNMÜYOR..// FİXLENDİ.............
                    7- ŞAMAN KAPLAN KAĞIDI ATMAK SKİLL DAMAGESİ ÖNCE SKİLL SONRA GİDİYOR.//FİXLENDİ.
                    8- AYNI ZAMANDA SURANIN ÇÖZME SKİLLİ DE BU ŞEKİLDE GİDİYOR // FİXLENDİ.
                    9- BİNEK MÜHRÜ TAKILI İKEN AT ÇAĞRILIYOR.// FİXLENDİ......
                    10 AZRAİL BAZEN GÖRÜNÜYOR BAZEN GÖRÜNMÜYOR SYSERR VERİYOR //FİXLENDİ........
11- ARENA DA BİNEK ÇAĞRILIYOR .
                    12- SİYAH EKRANDA TOPLANMA SORUNU... //// FİXLENDİ...
                    13- HIZLI RUH TAŞI / BK OKUMA SİSTEMİ.. // EKLENDİ.
                    13- OTOMATİK SATIŞ SİSTEMİNE İTEM EKLENİRKEN SÜRE EKLEYECEĞİZ..//FİXLENDİ......
                    14- + BASMA PENCERESİ HIZLI + BAS SİSTEMİ HATALI DÜZENLENECEK.//FİXLENDİ..
                    15 - CUBE DOSYASI ADET YAZDIKTAN SONRA AYNI ADET KALIYOR EXTRA OLARAK İTEMLERİ İSTERKEN DEĞERLERİ GÜNCELLENDİ.//FİİİXLENDİ
                    16 - KADİM EFSUN NESNESİ PENCERESİ EN ÜSTE ÇEKİLECEK.//FİXLENDİ....
                    18- + BASMA PENCERESİ DÜZENLENDİ..
                    18- PASİFF SKİLLERİN GÖRSELLERİ DEĞİŞECEK. // DEĞİŞTİRİLDİ.
                    19- NESNE MARKETE SANDIK ÖNİZLEME GELMELİ. // FİXLENDİ......
                    1- F5 panel görsel degisicek ( -Boss Spawn )// FİXLENDİ.....
                    12( uzaktan market içine ( demirci ve üretim npc eklencek //FİXLENDİ...
                    13-Fırsatı yakala Paneli görseli değisicek - EP OLARAK GÜNCELLEDİM..//EKLENTİ...
                    4-Ruh itemlerin cevherleri eklenmiyor (  kask ayakkabı kalkan içinde ekleme yapabillirmiyiz ) //FİXLENDİ..
                    6-oto silde eklenmemiş bağzı itemler metin keserken gelir gelmez siliniyo // Fix
7-Sistem mesajları Türkçe karakterleri bazen yazmıyo
8-20 metin 20 canavar veren 2 taş yapılcak ( biz yapabilirmiyiz )
                    9-kostüm silah fişleri degisirken saniye eklenicek // FİXLENDİ...
14- 30 level Kadim silahlar eklenicek
                    15-sim suyu etkiler kısmında otomatik toplamaya yarar yazıyor // FİXLENDİ....
                    55- KADİM EFSUN NESNESİ NİNJA OKLARINA SÜRÜKLEYİNCE PENCERE AÇIYOR.. // FİXLENDİ..

FreeBSD 11.3 - MySQL 5.5 Desteklemektedir.

FreeBSD Şifresi: 123
FreeBSD:
Files Dosyaları SRC+GAME:
Files Dosyaları Game+Mysql:

Files Tanıtım

Virüs Taraması:

Selamlar,

Paylaşım için teşekkürler, emeğine sağlık.

Paylaşım için teşekkürler :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri