HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bana Kalırsa Uğraşılmaz Nedeni İse Bütün Dosyaları açıp Reklamlarımı kaldıracaksın ? yoksa SRC de düzgün hatasız işlemmi ?
hata oranı %100 , Build Etme Oranı %0 Paylaşılan SRC Farklı ilk baştaki SRC büyük ihtimalHatalı <3
xfroest arkadaşımız biraz düzenlemiş sanırım üstüne birazdaha eklenip güzel şeyler çıkmazmı diyorusn D:SAD
xfroest arkadaşımız biraz düzenlemiş sanırım üstüne birazdaha eklenip güzel şeyler çıkmazmı diyorusn D:SAD
Üstüne Yoğunlaşılırsa Tabiki Yapılır Ama Bunu Herkes bilmez Yapmasını Yada Değiştirmesini İşte Konuda burda Hatalı Vereceğine Düzgün Versin İnsanlar Yararlansın zormu bu Yabancılar bir files yapıyor en temizini veriyor türkiyede bu yok
çünkü amaç lider en iyisi olmak 
Neden Öğretmiyorlar Şöyle bilgi Vereyim ?
Kimse Kendinden İyisini İstemez.
Kimse Kendisinin Yaptıklarını Basitce Yapılsın İstemez
Bunların Oldugu Tek ÜlkeMalesefki Türkiye İnsanlar Birbirine Yardım Etmiyor. Destek çıkmıyor Halbuki bir Files Yapılsa Ve Paylaşılsa Bu Kötülenir Fakat Gelse Burda Bir Kaç kişi Files Paylaşsa " OO işte süper İşte Aradığım " Gibisinden yorum Alır Halbuki Kötülenen İltifat Alandan Çok daha Hatasız Ve İyidir Ayrıca Alondarka Sesleniyorum Piyasada 40k Değilde 34k Her zaman Daha iyidir. Bunuda Herkes Bilir client + game Bakımından Gayet Temiz Hatasız Fakat görüyoruzki 40k nın Azizliği
![]()
Yine sevdiğim 3 5 nadir arkadaşlar var bilmeyenlere yardımcı olan onun dışında yaş ortalaması küçük bekliyorsun. Yaşından daha fazla şeyler bildiklerini sanıp artist artist takılıyorlar burda . Ulan ben kimlere neler yaptım bitanesi beni tanımıyor. Artık yıllardır alışkanlık haline gelmiş millet kendi filesi adı altında biton sorunlu dosya paylaşıyor. Tamam paylaştında bu forumda herkes compile bilecek diye bir kaide yok. Yahu allah rızası için yardımcı olun diyor insanlar. Ne kadar acınası bir durum değil mi ? Sözum ona evde iğne iplikle örgü örmesi lazımken bir halt bildiği yok gelmiş insanlara coderlik tasliyor. Hodri meydan bakalım bu piyasada isim nasıl cikariliyormus bu saatten sonra oturup izleyecekler artık canım sıkılmaya başladı. Özel dosyalarımi bile paylaşıp 7 24 destek vereceğim burdan.
Bu piyasa bu veletlerle yürümüyor. Onlar yürüsün biz yürüdüğümüz yola kardeslerimizide alırız hiç merak etmesinler.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)