noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle

BlackDragonx61 |Emek |Ws'lik SF + |Source

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan blackdragonx61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 400
  • Görüntüleme Görüntüleme 49K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bana Kalırsa Uğraşılmaz Nedeni İse Bütün Dosyaları açıp Reklamlarımı kaldıracaksın ? yoksa SRC de düzgün hatasız işlemmi ?
hata oranı %100 , Build Etme Oranı %0 Paylaşılan SRC Farklı ilk baştaki SRC büyük ihtimal :) Hatalı <3
akılla ilgili problem mi var? o kadar uğraştım reklam kaldıracakmış src build olmuyormuş bilgisizsen bari yorum yazma src %100 build oluyor git biraz öğren de gel

Burada Boş Muhabbet Yapmayın files İyi Güzel Tamam Yararına Paylaştınız Siz Satarkendemi Bu Sourceyi Kullanıyordunuz yoksa Kendinizin Hatalarını Çözüp demi Satıyordunuz Şimdi Geldiniz Paylaştınız Fakat Artık Satarken Ne Kullandınız Burda ne Kullandınız bilinmez.

Bu Forumda bilgili Bilgisiz bir Çok İnsan Evladı Var Adam gelmiş Lisanslı Game Paylaşıyor SRC paylaşıyor Biraz Kontrol Ettimde Tamamen Reklam Dolu SRC ve Tamameeen Reklam Burda Source Build Etmeyi Bilmeyen , Lisans Kaldırmayı Bilmeyen Bir çok insan var Bunlara Yardımcı Olmak yerine Filesi Paylaşıp Salmakmıdır bu ? Üşeniyosan Gir Bari Forumun Linkini Ver Burdan Yardım alabilirsiniz diye. Paylaşıpta Çekilmez Olmuyor Anladınız değilmi ?
kullanma bitsin ben yemin ediyorum ne kullandıysam şimdi onu paylaştım reklamlar benim emeğim var srcde niye kaldırıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri