HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
2013 ile build edeceksin romancam yok google çeviriyle başarılarblackdragonx pliz binary compatibile visual 2013 pliz no 2008
kullanma bitsin ben yemin ediyorum ne kullandıysam şimdi onu paylaştım reklamlar benim emeğim var srcde niye kaldırıyorsun
hocam örümcek baranes mapına girerken ch düşüyor neden olabilir acaba sysser de 15000 port hatası var bu db port o yüzden olabilir mi ? virtualbox dan kullanıyorum sunucuyu
hello client can not compile the Visual 2008 if you can go to make 2013 million
Arkadaşlar bunlara cevap verirmsnz* /b ile yazınca tüm oyuncularda gözükmesi nasıl olabilir ? exp helper de kodu notice_big ve aktif şekilde çalışıyor fakat gm charla yaznca veya herhangi quest de notice_big(''ayışğ eventi açılmıştır. İyi oyunlar'') şeklinde yazınca sadece gm charda gözüküy o büyük tablo diğer userlerde gözümüyor. Nasıl yapılabilir ? Bir sv de görmüştüm gm konuşuyo aynı şekilde big tablosuna geliyo yazılar.
* Evlerin bazılarında Başka serverin ismi yazıyor nasıl düzeltebiliriz ?
![]()
* Damage Rekor Nasıl aktif edebiliriz ? Ben denedim charla ama hala en yüksek damage 952 Black diyo başka charla 10k attım gine aynısnı diyor nasıl düzeltebiliriz ?
* Vslik server yapıcam hangi dosyaları sileyim ? Beta Map olan dosyalar hangisi ?
* Charla girdiğimde hep '' Düello aktif ışınlan'' şeklinde görev geliyor ve ışınlandğımdada sunak görevlisindeki seçeneklere basıyom ve yetkiniz yok! diyor nasıl yetki verebilirim ?
* Toplu dans kodu nedir ?
* Toplu öldürme kodu nedir ?
* Simya görevi nasıl devre dışı bırakılır?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)