farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

NetMarLis Müşteri Yorumları Ve Önerileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NetMarLis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 150
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba Ben Taha Mumcu Geçen Haftalarda Bir Sunucu Aldım Elsia2 Olarak Ve Gayette Memnunum İlgi Olarak Gerek Telefon Gerek Ticket Bakımından Gayet İyi Bir Firma Sunucularına Gelirsek Şu ana Kadar Bir Sorun Yaşamadım Her türlü Soruna Çözüm Üretiyorlar Memnunum Lagsız Korumalı Kaliteli Bir Sunucu Teşekkürler netmarlis..

Netmarlis destek olarak iyi güzel ,çoğu sorunu zaten dile getirmişler. Ben de tek ticketlara cevap verirken anlayamadım demeleri biraz garip geliyor , kimisinde tekrar tekrar yazıyorum kötülemek için değil de anlamadıysanız başta söyleyin veya nereyi anlamadığınızı söyleyin de şu ticketlar daha fazla uzamasın.Kısacası zirve tek kişiliktir.

Konuşarak Sadece Ego nu Tatmin Edersin.

Cahilllllll kıvırcıkkkkkkkkkkkk :D

Konuyu açarkende bir not düşmüştüm. Eğer tartışma konusu istiyorsanız lütfen farklı bir katagoride konu açarak tartışma yaratın. Saygı çerçevesini bozmayın. Dalga geçebilirsiniz başka biriyle ama bunuda unutmayın. Kişi kendisinde neyi görürse başkasındada onu görürmüş. Kendinizde olanı başkasında görmeyin. Karşınızdaki farklı insandır. Yorumlarınız bildirildi.

filesleri güzel gerçekten fakat destek biraz geç oda altyapıyla uğraşıldığındamı kaynaklı bilemiyorum ama diğer türlü tavsiye edilecek bir bilişim :) destek biraz daha hızlı olsa 4/4 lük bilişim ;)

Daha önce elyonemt2 olarak aldığım serverim vardı 10 numara filesleri var 700 onlineyi lagsız ve sorunsuzca kaldırıyordu ayrıca 6gb makineyi kimse bu fiyata vermez + Ttnet dc ve ayrı korumalar harbiden helal olsun verdiğimiz paralar

Zirvernin tek sahibi netmarlis .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri