farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

NetMarLis Müşteri Yorumları Ve Önerileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NetMarLis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 150
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendilerinin müşterisiyim 2.ay oldu Kendileri Harikalar Şuana Dek Ne Kaba Bir Laf Görmedim Kendilerinden Ticketlerime Sürekli Dönüyorlar Aldıgım Oyun +100 Onlineye Ulaştı Ve Sorunsuz Artıyor Halende Daha Nediyim Bana Göre Kötü Yanınız Yok Çok İy Bir Firma Birsürü Firma İle Çalıştım Hepsi Parayı Alana Kadar DESTEK Veriyorlar Sonrası Boş Ama NetMarlis Harika. Herşeyiyle Mükemmeller Harikalar Bundan Sonraki Yoluma Netmarlisle Devam Ediceğim Sürekli İyki Tanımışım Sizi NetMarlis. Unutmayın Arkadaşlar Zirve Tek Kişiliktir :)

Merhabalar,
Netmarlisin python derlemesini beraber yapmaktayız istenilen eklentileri yapıyoruz her zaman. Sorun çıktığında ise fixleniyor.
Ayrıca Braves2 projesine netmarlis ile devam etmekteyiz hala. Okan abi 8 yıldır piyasada ve işinin ehli.Bayadır yakınım en önemli projemizde bizi hiç bir zaman mağdur durumda bırakmadı ayrıca zor durumda olsada yinede yardıma koştu ve donanımsal koruma olsun ya da yazılımsal koruma olsun hepsinde başarılı olduğunu biliyorum ve sabahlara kadar uğraştığını ve başardığını biliyorum inanıyorum. Her zaman değişmeyecek bu fikir benim için hiç bir zaman güveninizi sarsacak seviyesiz biri değil ve güven seviyesi söz konusu ise benim için her zaman sonsuz derecede olacaktır yani iyiki tanımışım diyorum. Kendi alanında her zaman farkını ortaya koyan bir firma :) Zirve tek kişiliktir NetMarlis ;)

Son düzenleme:
Netmarlisten Bir çok Metin2 Sunucu Aldım gerçekten Çok İlgileniyorlar. Eğer Sizde Sunucu Almak İstiyorsanız Hiç Düşünmeyin Bence Destek Files Sorunsuz Bide %100 Koruma Geldi Süper Oldu Harika. Teşekkürler Netmarlis :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri