BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

NetMarLis Müşteri Yorumları Ve Önerileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NetMarLis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 150
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NetMarLis

Vivoxy.Com
TM Üye
Konular
44
Reaksiyon Skoru
297
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 6 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
125
MmoLira
112
DevLira
0
Ticaret - 25%
1   3   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

tanitim.jpg

Merhaba Arkadaşlar ,

Bildiğiniz üzere uzun bir süre alt yapı değişikliğiyle uğraşmaktaydık. Bu değişim sürecinde problemler illaki oldu. Bir çok sorunun ve şikayetlerin farkındaydık. Şuan için tüm alt yapı çalışmaları tamamlanmış olup yapılan çalışmalardan bir kaçını saymak gerekirse ,​

1 - Tüm fileslerimizin alt yapıları değiştirildi ve sorunsuz hale getirildi.
2 - Sunuculardaki hatsal sorunlardan dolayı lag problemleri giderildi. Ve testler yapıldı testler başarılı.
3 - 4 class ip siparişinde bulunduk ve ip adreslerimiz ripe tarafından tahsis edildi.
4 - Yeni çalışanlar alındı ve eğitimleri tamamlanmak üzere.
5 - Yeni donanımsal firewallere geçişler tamamlandı saldırı sorunları tamamen giderildi.

ips-ids-diagram.png

Bir kaç çalışmamız yukarıdaki gibidir. Not aldığımız eksikliklerimizin bir çoğuda bu güncellemeler sebebiyle yaşandı. Ticketlere geç dönüşler , kurulumlardaki yavaşlıklar vs vs. Sizlerin şikayetlerini her zaman dikkate aldık ve işleme aldık. Yorumlarınız ile dahada gelişmek ve isteklerinize göre NETMARLİS'in oyun sunucuları bölümündeki hizmetimizi sizlere özel yapılandırmak istiyoruz. Yorumlarınız düşünceleriniz bizler için çok önemli. İyi veya kötü yorumlarınızı bizlerden eksik etmezseniz mutlu oluruz. Eğer eksik olduğumuz konuları düşünüyorsanız aşağıdaki maddelere uygun şekilde yorum yaparsanız gerçekten mutlu olacağız.​

1 - NetMarLiS'te gördüğünüz eksiklikler neler ?
2 - NetMarLiS'te olması gereken özellikler ve filesler nasıl olmalıdır ?
3 - NetMarLiS paket fiyatları ve kampanyalar değiştirilmeli mi ? ( Değiştirilmesini istiyorsanız öneri bir paket sunabilirsiniz )
4 - NetMarLiS'in kendini geliştiremediği konular nelerdir ?
5 - Belirli aralıklarla yarışma vb etkinliklerle ücretsiz sunucu sağlamamızı destekliyormusunuz ?
6 - NetMarLiS'ten daha önceden hizmet aldınız mı , hizmet süresince memnun kalmadığınız taraflar nedir ?

Not : Tarafsız yorumlar yapabilirsek gerçekten memnun olacağız. Konuyu açmamızın sebebi , eksikliklerimizi görmemiz ve daha iyi bir hizmet sağlama çabamızdır. Konuyu lütfen savaş alanına çevirerek tartışma konusuna çevirmeyelim.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Atıflara & yapılan eleştirilere rağmen @Netmarlis ile çalışabilirsiniz arkadaşlar. Daha 1 Hafta dolmadan 4 belki 5 adet destek bildirimi açtım. Hiç birisi de geri çevrilmedi gerekli doğru cevap verildi.
"Kendi Fikrimce:" Bir bilişimin vereceği files ne kadar iyi olabilir dedirtmeyecek bir files sağlıyorlar ve geliştiriyorlar sürekli.
Bazı eksik ve hatalar olabilir bunlar düzeltilmeyecek şeyler değildir.
Sonuç olarak kendileri halen çalışmakta olduğum ve yıllık sözleşme satın alma yapmayı düşündüğüm bir firmadır.
Netmarlis den metin2 sunucu alan bir kişi olarak söylüyorum diğer bilişimlerden çok farklı bir bilişim gerek destek konusunda gerek sunucuları gerkçekten çok iyi . İyiki varsınız. :)

Netmarlis den metin2 sunucu alan bir kişi olarak söylüyorum diğer bilişimlerden çok farklı bir bilişim gerek destek konusunda gerek sunucuları gerkçekten çok iyi . İyiki varsınız. :)

Yorumunuz için gerçekten teşekkür ederim. Lakin illaki memnun kalmadığınız yönlerimiz vardır. Onuda paylaşırsanız çok mutlu olurum. Burda iyiden ziyade kötü yorum bekliyorum. Dahada gelişmek için bu yorumlara ihtiyacımız var :)

Yorumunuz için gerçekten teşekkür ederim. Lakin illaki memnun kalmadığınız yönlerimiz vardır. Onuda paylaşırsanız çok mutlu olurum. Burda iyiden ziyade kötü yorum bekliyorum. Dahada gelişmek için bu yorumlara ihtiyacımız var :)
Ayrıca tevazu sahibisiniz :) Gerçekten iyi bir bilişim filesde ticaret kısmında slota item konulamıyor başka sıkıntı yok teşekkürler :)

herşey çok güzel yalnız destek kısmında biraz eksik kalınıyor yeni personellerde alınıp ekip büyüdüyse bu sıkıntıda ortadan kalkar diye düşüyorum geri kalan hersey çok güzel fiyat olarak verdiğiniz özelliklere daha uygununu veren yok çok fazla bir problemlede karşılaşmadım tek eksik destek bana göre :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri