Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Gerçekten ilgililer ve sorun olucna direk yardımcı oluyolar. İşlerini gerçekten iyi yapıyolar zaten aldıklarımdanda bellidir diye düşünüyorum.
![]()
Merhaba Arkadaşlar ,
Bildiğiniz üzere uzun bir süre alt yapı değişikliğiyle uğraşmaktaydık. Bu değişim sürecinde problemler illaki oldu. Bir çok sorunun ve şikayetlerin farkındaydık. Şuan için tüm alt yapı çalışmaları tamamlanmış olup yapılan çalışmalardan bir kaçını saymak gerekirse ,
1 - Tüm fileslerimizin alt yapıları değiştirildi ve sorunsuz hale getirildi.
2 - Sunuculardaki hatsal sorunlardan dolayı lag problemleri giderildi. Ve testler yapıldı testler başarılı.
3 - 4 class ip siparişinde bulunduk ve ip adreslerimiz ripe tarafından tahsis edildi.
4 - Yeni çalışanlar alındı ve eğitimleri tamamlanmak üzere.
5 - Yeni donanımsal firewallere geçişler tamamlandı saldırı sorunları tamamen giderildi.
![]()
Bir kaç çalışmamız yukarıdaki gibidir. Not aldığımız eksikliklerimizin bir çoğuda bu güncellemeler sebebiyle yaşandı. Ticketlere geç dönüşler , kurulumlardaki yavaşlıklar vs vs. Sizlerin şikayetlerini her zaman dikkate aldık ve işleme aldık. Yorumlarınız ile dahada gelişmek ve isteklerinize göre NETMARLİS'in oyun sunucuları bölümündeki hizmetimizi sizlere özel yapılandırmak istiyoruz. Yorumlarınız düşünceleriniz bizler için çok önemli. İyi veya kötü yorumlarınızı bizlerden eksik etmezseniz mutlu oluruz. Eğer eksik olduğumuz konuları düşünüyorsanız aşağıdaki maddelere uygun şekilde yorum yaparsanız gerçekten mutlu olacağız.
1 - NetMarLiS'te gördüğünüz eksiklikler neler ?
2 - NetMarLiS'te olması gereken özellikler ve filesler nasıl olmalıdır ?
3 - NetMarLiS paket fiyatları ve kampanyalar değiştirilmeli mi ? ( Değiştirilmesini istiyorsanız öneri bir paket sunabilirsiniz )
4 - NetMarLiS'in kendini geliştiremediği konular nelerdir ?
5 - Belirli aralıklarla yarışma vb etkinliklerle ücretsiz sunucu sağlamamızı destekliyormusunuz ?
6 - NetMarLiS'ten daha önceden hizmet aldınız mı , hizmet süresince memnun kalmadığınız taraflar nedir ?
Not : Tarafsız yorumlar yapabilirsek gerçekten memnun olacağız. Konuyu açmamızın sebebi , eksikliklerimizi görmemiz ve daha iyi bir hizmet sağlama çabamızdır. Konuyu lütfen savaş alanına çevirerek tartışma konusuna çevirmeyelim.
Öncelikle Merhabalar hocam

İyi yönlerinizi burada yazsam çoğu kişi okumaya üşenir

O kadar iyi yönleriniz var ki her türlü konuda olsun yardımcı olmaya calısıyorsunuz.
Fakat elbette her hosting - her insan veyada her varlık 4-4'lük değildir. elbet iyi olan yanlarının yanında kötü yanlarıda vardır.
Benim şahit olduğum kötü yanda demiyelimde pek memnun kalmadığım bir kaç yönünüz var. Bunlar:
- Destek Bildirimi açıyoruz. Mesai saatleri içinde bazen mesja geliyor bazen çok geç geliyor bazende gelmiyordu. ( Tabi son 1-2 haftaya göre destek sisteminde bu olaylar azaldığını fark ettim.)
- Yeni sunucu aldığımızda Teslimat Süresi 1 saat olarak görünüyor. Fakat bu 2-3 saate kadar çıkıyordu. Şuanda nasıl bilmiyorum.
- Diğer bir yön 3 haritada sorunlar vardı ve Ticaret slotlarının ilk 12'si kullanılıyordu. Geriye kalan 12'si kullanılmıyor. Bunlarında düzeltileceğine adım kadar eminim.

Bu hataları vb şeyleride düzeltiğiniz taktirde diğer diğer bilişimlerden daha da üst seviyelerde olacağınıza eminim. Zaten diğer bilişimlerden üst seviyedesiniz
Başarılarınız ve Çalışmalarınızın Devamını Diliyorum.Unutmadan şunuda belirtmek isterim bazı arkadaşların düşüncesi şu yönde oluyor çok farkına vardım.Çoğu arkadaş bu gibi yorumlara yok arkadaşıdır yok millete rüşvet vererek bu hale getiriyor diyorlar. Ben bu arkadaşları burada kınıyorum. Aklı başında insan milletimizi böyle ters yollara düşürmez. Sonucunda Hepimiz kardeşiz.
Bu fotoğrafta Netmarlisle hala Çalıştığımı göstermektedir.

Öncelikle Merhabalar hocam
İyi yönlerinizi burada yazsam çoğu kişi okumaya üşenir
O kadar iyi yönleriniz var ki her türlü konuda olsun yardımcı olmaya calısıyorsunuz.
Fakat elbette her hosting - her insan veyada her varlık 4-4'lük değildir. elbet iyi olan yanlarının yanında kötü yanlarıda vardır.
Benim şahit olduğum kötü yanda demiyelimde pek memnun kalmadığım bir kaç yönünüz var. Bunlar:
Diğer bir husus var. Sizin burada sorduğunuzu ben size sorsam herhalde buraya yazmassınız ama aklınıza gelen ilk cevap; "Çok Destek Talebinde bulunuyor." Olurdu
- Destek Bildirimi açıyoruz. Mesai saatleri içinde bazen mesja geliyor bazen çok geç geliyor bazende gelmiyordu. ( Tabi son 1-2 haftaya göre destek sisteminde bu olaylar azaldığını fark ettim.)
- Yeni sunucu aldığımızda Teslimat Süresi 1 saat olarak görünüyor. Fakat bu 2-3 saate kadar çıkıyordu. Şuanda nasıl bilmiyorum.
- Diğer bir yön 3 haritada sorunlar vardı ve Ticaret slotlarının ilk 12'si kullanılıyordu. Geriye kalan 12'si kullanılmıyor. Bunlarında düzeltileceğine adım kadar eminim.
Bu hataları vb şeyleride düzeltiğiniz taktirde diğer diğer bilişimlerden daha da üst seviyelerde olacağınıza eminim. Zaten diğer bilişimlerden üst seviyedesinizBaşarılarınız ve Çalışmalarınızın Devamını Diliyorum.
Unutmadan şunuda belirtmek isterim bazı arkadaşların düşüncesi şu yönde oluyor çok farkına vardım.Çoğu arkadaş bu gibi yorumlara yok arkadaşıdır yok millete rüşvet vererek bu hale getiriyor diyorlar. Ben bu arkadaşları burada kınıyorum. Aklı başında insan milletimizi böyle ters yollara düşürmez. Sonucunda Hepimiz kardeşiz.
Bu fotoğrafta Netmarlisle hala Çalıştığımı göstermektedir.
![]()
Öncelik için yorumlarınız için teşekkür ederim. Sorunlarınızı notlarımın arasına ekledim.
Ticket sistemi artık daha detaycı olmaya başladı. Böylelikle sorunlara kesin çözüm arıyoruz doğal olarakta azda olsa gecikme yaşanıyor. Ve artık 30 dakikalık bir max zaman içerisinde yanıtlar alınacak.
Ticaret sistemindeki hata hakkında konuşmak isterim. Bu sorunu fixleyip testleride bizzat ben yapmıştım. Bu sorunun devam etmesi imkansız. Rica etsem packınız üzerinde bulunan tampack.bin adlı dosyayı silerek auto packı tekrar açınız ve ardından oyuna girerek tekrar test ediniz. Sorun halen devam ediyorsa özel mesaj ile geri dönüşünüzü bekliyorum. Az sonra bende test edeceğim.
Haritalar ile ilgili sorunlar notumun arasında mevcut. Bir kaç oyunda önemli / önemsiz buglarda mevcut. Bu hafta içi güzel bir güncelleme geliyor. Müjdeli haber , Files alt yapısı değişiyor ve özellikler aynı kalacak. Yeni gelen alt yapı sayesinde 512 mb ram de dahi 4 ch açabileceksiniz
Şimdilik bizden haberler bu şekilde sağlıcakla kalın.
[ımg]https://www.netmarlis.com/templates/webhoster2/assets/tanitim.jpg[/ımg]
merhaba arkadaşlar ,
bildiğiniz üzere uzun bir süre alt yapı değişikliğiyle uğraşmaktaydık. Bu değişim sürecinde problemler illaki oldu. Bir çok sorunun ve şikayetlerin farkındaydık. şuan için tüm alt yapı çalışmaları tamamlanmış olup yapılan çalışmalardan bir kaçını saymak gerekirse ,
1 - tüm fileslerimizin alt yapıları değiştirildi ve sorunsuz hale getirildi.
2 - sunuculardaki hatsal sorunlardan dolayı lag problemleri giderildi. Ve testler yapıldı testler başarılı.
3 - 4 class ip siparişinde bulunduk ve ip adreslerimiz ripe tarafından tahsis edildi.
4 - yeni çalışanlar alındı ve eğitimleri tamamlanmak üzere.
5 - yeni donanımsal firewallere geçişler tamamlandı saldırı sorunları tamamen giderildi.
[ımg]https://netmarlis.com/templates/webhoster2/assets/ips-ids-diagram.png[/ımg]
bir kaç çalışmamız yukarıdaki gibidir. Not aldığımız eksikliklerimizin bir çoğuda bu güncellemeler sebebiyle yaşandı. Ticketlere geç dönüşler , kurulumlardaki yavaşlıklar vs vs. Sizlerin şikayetlerini her zaman dikkate aldık ve işleme aldık. Yorumlarınız ile dahada gelişmek ve isteklerinize göre netmarlis'in oyun sunucuları bölümündeki hizmetimizi sizlere özel yapılandırmak istiyoruz. Yorumlarınız düşünceleriniz bizler için çok önemli. Iyi veya kötü yorumlarınızı bizlerden eksik etmezseniz mutlu oluruz. Eğer eksik olduğumuz konuları düşünüyorsanız aşağıdaki maddelere uygun şekilde yorum yaparsanız gerçekten mutlu olacağız.
1 - netmarlis'te gördüğünüz eksiklikler neler ?
2 - netmarlis'te olması gereken özellikler ve filesler nasıl olmalıdır ?
3 - netmarlis paket fiyatları ve kampanyalar değiştirilmeli mi ? ( değiştirilmesini istiyorsanız öneri bir paket sunabilirsiniz )
4 - netmarlis'in kendini geliştiremediği konular nelerdir ?
5 - belirli aralıklarla yarışma vb etkinliklerle ücretsiz sunucu sağlamamızı destekliyormusunuz ?
6 - netmarlis'ten daha önceden hizmet aldınız mı , hizmet süresince memnun kalmadığınız taraflar nedir ?
Not : Tarafsız yorumlar yapabilirsek gerçekten memnun olacağız. Konuyu açmamızın sebebi , eksikliklerimizi görmemiz ve daha iyi bir hizmet sağlama çabamızdır. Konuyu lütfen savaş alanına çevirerek tartışma konusuna çevirmeyelim.
1 - reseller arada kapanıyor. Eğer bakım yapılıyorsa birgün belirlensin ve gecesinde yapılsınki kimse sıkıntı çekmesin
2 - metin2 fileslerde kurtlu filesler olması ve istediğimiz itemin dönüşümünü ayarlayabilmemiz çok iyi olur. (şuanki admin panelde dönüşümleri ayarlayabiliyoruz fakat reboot atsakda yinede gözükmüyor)
3 - cs server + team speak satışlarınızı bekliyoruz.
4 - son olarak sitenizde referans sistemini açarsanız satışlarınızın çok olucağına inanıyorum. Hareketli banner şeklinde birşeyler olursa hem reklamınız olmuş olur hemde alıcı olursa müşterilerinizede kazanç sağlar ancak benim fikrim müşteriler kazandığı bakiyeyi sadece netmarlis den hizmet almak için kullanabilmeli
reseller - hosting - domain - vds - metin2 server gibi. Zaten çoğu hizmeti kampanyalı verdiğiniz için referans sistemiyle kazanılan bakiyeleri sadece netmarlis üzerinden hizmet almak için kullanmalıyız. Sizden o ücreti istemek olmaz. Böylelikle daimi müşterileriniz olucağınıda düşünüyorum.
5 - vds - vps sunucular içinde cpanel veyahut diğer paneller pahalı olduğu için özel bir panel bekliyoruz sadece sizden vds-vps alan kişilere sunacağınız özel bir jest olabilir. Malum cpanel vs.. Pahalı cpanel kadar yönetim açısından kolaylığı olmasada database açma phpmyadmine ulaşma gibi şeyleri yapabiliceğimiz ufak bir panel gerekli gerçekten
6 - reseller türkiye lokasyonda lazım açıkcası. çünkü fransa lokasyonda hızlı kurulum yok forum wordpress vs.. Cpanelden hızlıca kuruluyor türkiye lokasyona özgü birşey olduğunu biliyorum. Yanlışta biliyor olabilirim

7 - 2-3 ay öncesine kadar çalışan mail sistemi şuanda çalışmıyor örnek vereyim wordpress wp-admin şifremizi unuttuk şifre isteyince hemen mail adresimize gelirdi ama 2-3 aydır gelmiyor. Yoksa normal mailweb hesabı çalışıyor bir sıkıntı yok
genel olarak memnunuz diğer firmalara göre çok uygun fiyata sağlıyorsunuz ve %100 ilgileniyorsunuz başka firma olsa sattı bitti yapardı.
1 - reseller arada kapanıyor. Eğer bakım yapılıyorsa birgün belirlensin ve gecesinde yapılsınki kimse sıkıntı çekmesin
2 - metin2 fileslerde kurtlu filesler olması ve istediğimiz itemin dönüşümünü ayarlayabilmemiz çok iyi olur. (şuanki admin panelde dönüşümleri ayarlayabiliyoruz fakat reboot atsakda yinede gözükmüyor)
3 - cs server + team speak satışlarınızı bekliyoruz.
4 - son olarak sitenizde referans sistemini açarsanız satışlarınızın çok olucağına inanıyorum. Hareketli banner şeklinde birşeyler olursa hem reklamınız olmuş olur hemde alıcı olursa müşterilerinizede kazanç sağlar ancak benim fikrim müşteriler kazandığı bakiyeyi sadece netmarlis den hizmet almak için kullanabilmeli
reseller - hosting - domain - vds - metin2 server gibi. Zaten çoğu hizmeti kampanyalı verdiğiniz için referans sistemiyle kazanılan bakiyeleri sadece netmarlis üzerinden hizmet almak için kullanmalıyız. Sizden o ücreti istemek olmaz. Böylelikle daimi müşterileriniz olucağınıda düşünüyorum.
5 - vds - vps sunucular içinde cpanel veyahut diğer paneller pahalı olduğu için özel bir panel bekliyoruz sadece sizden vds-vps alan kişilere sunacağınız özel bir jest olabilir. Malum cpanel vs.. Pahalı cpanel kadar yönetim açısından kolaylığı olmasada database açma phpmyadmine ulaşma gibi şeyleri yapabiliceğimiz ufak bir panel gerekli gerçekten
6 - reseller türkiye lokasyonda lazım açıkcası. çünkü fransa lokasyonda hızlı kurulum yok forum wordpress vs.. Cpanelden hızlıca kuruluyor türkiye lokasyona özgü birşey olduğunu biliyorum. Yanlışta biliyor olabilirim
7 - 2-3 ay öncesine kadar çalışan mail sistemi şuanda çalışmıyor örnek vereyim wordpress wp-admin şifremizi unuttuk şifre isteyince hemen mail adresimize gelirdi ama 2-3 aydır gelmiyor. Yoksa normal mailweb hesabı çalışıyor bir sıkıntı yok
genel olarak memnunuz diğer firmalara göre çok uygun fiyata sağlıyorsunuz ve %100 ilgileniyorsunuz başka firma olsa sattı bitti yapardı.
Öncelikle uzun yorumunuz için gerçekten çok teşekkür ederim. Çalışmalarımızı şekillendireceğine emin olabilirsiniz. Tüm yazılan maddeleri tek tek not aldım. Şuan iki maddenize açıklık getirmek istiyorum. Fransa lokasyon sunucularında son zamanlarda sık sık bakımlar yapmaya başladık. Ve son bakımda bu hafta içi yapılacak. Cxs adında tr lokasyonda kullandığımız sistemi fransa lokasyonada kurmayı planlıyoruz. Böylelikle fransa lokasyondaki iplerin spam listesine girmesini engellemiş olacağız. Malum sürekli denetimler yapılıyor lakin yinede gözden kaçan bazı dosyalar ipleri spama itiyor. Sürekli ipler spama düşüyor ve spamdan tekrar çıkarıyoruz. Bu sorunu cxs adlı yazılım ile önleyeceğiz ve bu haftadan sonra bu tür sorunlar yaşanmayacak. Diğer maddelerinizide not aldım ve çalışmalarımızı bu yöndede geliştireceğimizin garantisini vermek isterim. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)