BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

NetMarLis Müşteri Yorumları Ve Önerileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NetMarLis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 150
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam sitenize giremiyoruz ? ve kaç gündür sw bekliyoruz ?

Domain üzerindeki sorun sebebiyle teslimatlara geç kaldık. Birde yeni sistemlerde etken oldu tabiki. Netmarlis final serisini yarın hizmete sunuyor. Artık son güncelleme ve son alt yapı ile herşey stabil halini almış olacak. Yaşanan bu aksilikler sebebiyle gerçekten özür diliyorum. Gelecek olan yenilikler ve düzenlemeler ile gönlünüzü alacağımıza eminiz . Sağlıcakla kalın :)

Nee Birisi Netmarlis mi dedi ? Almış oldugum sunucumla ilgili bir şikayetim olmadı mükemmel derecede bilgili ve ilgili kurucu ekibi ile tüm bilisimlere fark atıcak bir bilisim olan netmarlis şimdide en yeni files özellikleri ile karşımıza cıkıyor.. Sorunsuz ve Mükemmel bir yönetim saglayan netmarlisin Bir sözü olan ''ZIRVE TEK KİŞİLİKTİR.'' Sözünun önemini bir kez daha anlayıp gereken yerlerde paylaşımızını yapan birisi olarak Netmarlis.com u Kesinlikle tavsiye ve teşvik ederim ...

Beyler Ben Daha almadım ama inş yarın alıcam Ama bugune kadar ne ticket attıysam anında cevap aldım . Ve bu fiyatlara bu ozellikler cok iyi boyle giderse En iyisi olacaklar ve kendilerinin dedikleri gibi ''Unutmayın Zirve Tek Kişiliktir.'' :smile:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri