Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Öncelikle Selamın Aleyküm
Sizlere Source[Açık Kaynak Kodları] ile Gunsam_all Komutunu Servere Entegre Etmeyi Göstereceğim Şunu Başta Belirtmek İsterimki Konu Baştan Sona Alıntıdır. Sadece Fotolar Bana Ait'tir.
Daha Önceden TURKMMO'da Bu Konu Paylaşılmıştı Ancak Az bir Süre Durdukdan Daha Sonra Kaldırılmıştı.
Ben İse Bu Sistemi Serverime Kurup Beğenmiştim Ve Şimdide Sizlere Sunmak İstiyorum.
Sistemin İşleyişi : Sistem Çok Kolay İşler Gm Karakterden /gunsam_all Komutu Servere Gönderilir Ve Gm Hariç Yani Kodu Yazan Hariç Herkes Gansnam Style Dansı Oynamaya Başlar İlginç Ve Eğlenceli bir Görüntü Ortaya Çıkar.
Sistemin Amacı : Sistemin Amacı Başlı Başına Eğlencedir Yani eklemesem Olmaz Demek Mantıksızdır. Ama Ben Gerek Duyuyorum Çünki Baya Eğlenceli
Ve Eklemenizi Tavsiye Ediyorum.
Komut : /gunsam_all
Sistemin Kurulumu ::
EDITLENECEK DOSYALAR = cmd.cpp & cmd_gm.cpp
cmd.cpp açılır aratılır:
Altına Eklenir;
Tekrar Aratılır:
Altına Eklenir;
cmd_gm.cpp açılır aratılır: ;
Kod Bloğunun Altına Eklenir ;
Tekrar aratılır ;
Kod bloğunun Altına Eklenir ;
Sizlere Source[Açık Kaynak Kodları] ile Gunsam_all Komutunu Servere Entegre Etmeyi Göstereceğim Şunu Başta Belirtmek İsterimki Konu Baştan Sona Alıntıdır. Sadece Fotolar Bana Ait'tir.
Daha Önceden TURKMMO'da Bu Konu Paylaşılmıştı Ancak Az bir Süre Durdukdan Daha Sonra Kaldırılmıştı.
Ben İse Bu Sistemi Serverime Kurup Beğenmiştim Ve Şimdide Sizlere Sunmak İstiyorum.
Sistemin İşleyişi : Sistem Çok Kolay İşler Gm Karakterden /gunsam_all Komutu Servere Gönderilir Ve Gm Hariç Yani Kodu Yazan Hariç Herkes Gansnam Style Dansı Oynamaya Başlar İlginç Ve Eğlenceli bir Görüntü Ortaya Çıkar.
Sistemin Amacı : Sistemin Amacı Başlı Başına Eğlencedir Yani eklemesem Olmaz Demek Mantıksızdır. Ama Ben Gerek Duyuyorum Çünki Baya Eğlenceli
Ve Eklemenizi Tavsiye Ediyorum.Komut : /gunsam_all
cmd.cpp açılır aratılır:
PHP:
ACMD(do_item);
Altına Eklenir;
PHP:
ACMD(do_gunsam_all);
Tekrar Aratılır:
PHP:
{ "kill", do_kill, 0, POS_DEAD, GM_HIGH_WIZARD },
Altına Eklenir;
PHP:
{ "gunsam_all", do_gunsam_all, 0, POS_DEAD, GM_IMPLEMENTOR },
PHP:
ACMD(do_kill)
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Tekrar aratılır ;
PHP:
struct notice_packet_func
Derseniz Ben Uğraşmak İstemiyorum Sen Direk Dosyaları Ver Atayım Saten Extra Bişeyler Eklemedim Sadece Bu Sistem Var İçerisinde.
......:l04:Öncelikle Selamın Aleyküm
Sistemin Amacı : Sistemin Amacı Başlı Başına Eğlencedir Yani eklemesem Olmaz Demek Mantıksızdır. Ama Ben Gerek Duyuyorum Çünki Baya EğlenceliVe Eklemenizi Tavsiye Ediyorum.
Komut : /gunsam_all
cmd.cpp açılır aratılır:
PHP:ACMD(do_item);
Altına Eklenir;
PHP:ACMD(do_gunsam_all);
![]()
Tekrar Aratılır:
PHP:{ "kill", do_kill, 0, POS_DEAD, GM_HIGH_WIZARD },
Altına Eklenir;
PHP:{ "gunsam_all", do_gunsam_all, 0, POS_DEAD, GM_IMPLEMENTOR },
![]()
PHP:ACMD(do_kill)
![]()
Tekrar aratılır ;
PHP:struct notice_packet_func
![]()
Derseniz Ben Uğraşmak İstemiyorum Sen Direk Dosyaları Ver Atayım Saten Extra Bişeyler Eklemedim Sadece Bu Sistem Var İçerisinde.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)