ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Evet o sebeple COSTUME_MOUNT ile alakalı bir not yazdım başa, ileride eklersem uyarlamam gerekecek zaten o zaman konuyu da güncellerim ama dediğiniz gibi item tanımlayıp unequip ile çıkartmak oldukça pratik olur, bu şekilde de kullanılabilir, bende eski sistem olduğu için gerek görmedim açıkçası.COSTUME_MOUNT’a göre aşırı uzun. İnput_login.cpp enterGame içerisine Show’dan önce char.cpp ye bi fonksiyon gönderilir parametresi mapIndex olarak. Birtane list içine yasaklı harita indeksleri eklersin sonra Bu fonksiyonun parametresine mapindex eklersin parametreden gelen index eşit ise list içindeki yasaklı İndexe birtane LPITEM ile item oluşturursun bunu GetWear olarak alırsın bunuda mountun wearına verirsin sonra item->UnEquipItem(); ile itemi slottan çıkartırsın. Bundan önce de eğer Ata binmiş durumundaysa attan indirmeyi ve göndermeyi kullanırsın. O haritaya girince de Geri kalan bineğe binme ata binme engeli de en basit engel.
Yanlış anlama COSTUME_MOUNTA göre uzun demek istedim. Yoksa kodunuzla alakalı değil.