- Konular
- 2
- Online süresi
- 1d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 8 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 235
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
+rev tesekkurler kral eline sağlık 

Merhaba,
Zamanında yabancı bir forumda komut aracılığıyla src üzerinden item düzenleme konusunu görmüş ve denemiştim. (Maalesef, konu sahibini hatırlamıyorum; bileniniz varsa yorumda belirtebilir.)
Bu yöntem sorunsuz çalışıyor, ancak en büyük dezavantajı komutun zahmetli olmasıydı. Bu nedenle, pratiklik açısından tanıdık bir Python efsun botunu düzenleyerek bu amaç için kullanılabilir hale getirdim. Çok detayına girmedim, fakat mevcut hali ile testleriniz için kullanabilirsiniz. En nihayetinde, üstüne çok düşülmesi gerekmeyen bir sistem. Bu yüzden dosya ve fonksiyon isimlerini değiştirmek gibi detaylara girmedim.
Bu küçük sistem, sadece meraklı geliştiriciler ve files geliştirme süreci amacıyla hazırlanmıştır. İsterseniz daha da geliştirip kullanabilirsiniz; bu tercihe bağlıdır.
Sistemin Özellikleri Kısaca:
GM Karakterler İçin: Sistem sadece GM (Game Master) karakterleri tarafından kullanılabilir. Item Efsun İşlemleri: Sürüklenen item için efsun değiştirme veya bozma işlevleri bulunmaz. Sadece sürüklenen itemin vnum değerini alır ve o vnum ile yeni bir item oluşturur. Örneğin, +3 olan bir itemi sürüklerseniz, oluşacak olan yeni item de +3 olacaktır. Bonus Oranları: Bonus oranları maksimum 32767 ile sınırlıdır. Bu sınırı aşmamak koşuluyla dilediğiniz değeri kullanabilirsiniz. Bot İşlevleri ve Efsun İşlemleri: Python dosyasında bot işlevleri ve efsunlarla ilgili diğer işlemler kaldırılmıştır. Sekme Çokluğu: Birden fazla item sürükleyip, her item için farklı efsunlar belirleyerek her birini ayrı ayrı oluşturabilirsiniz. Tekrar Eklenemezlik: Aynı vnum’a sahip itemler tekrar sürüklenip eklenemez. Aynı itemden birden fazla oluşturmak isterseniz, item oluşturma butonuna 2 veya daha fazla defa tıklarsınız. GUI Düzenlemeleri: GUI (Grafik Kullanıcı Arayüzü) ile ilgili bazı küçük buglar giderilmiştir.Bu sistemin pratik kullanımını ve özelliklerini göz önünde bulundurarak, geliştirme sürecinde faydalı buluyorum. Eğer üzerine daha fazla geliştirme yapıp kullanmak ister, detaylandırmak isterseniz, bu tamamen sizin tercihinize kalmış.
Kısa bir tanıtım videosu:
Anlatım:
cmd.cpp açın ve şunu bulun:
Kod:ACMD(do_item);
Altına ekleyin:
Kod:ACMD(do_create_item);
Tekrar şu kodu bulun:
Kod:{ "item", do_item, 0, POS_DEAD, GM_GOD },
Altına ekleyin:
Kod:{"create_item", do_create_item, 0, POS_DEAD, GM_IMPLEMENTOR },
cmd_gm.cpp dosyasını açın ve #include satırlarının altına ekleyin:
Kod:// CREATE_ITEM_START #include <iostream> #include <vector> #include <string> void split(const std::string& s, char delim, std::vector<std::string>& v) { int i = 0; int pos = s.find(delim); while (pos != std::string::npos) { v.push_back(s.substr(i, pos-i)); i = ++pos; pos = s.find(delim, pos); if (pos == std::string::npos) v.push_back(s.substr(i, s.length())); } } int countChars(char* s, char c) { return *s == '\0' ? 0 : countChars( s + 1, c ) + (*s == c); } // CREATE_ITEM_END
Bu fonksiyonu bulun:
Kod:ACMD(do_item); { ... }
Altına ekleyin:
Kod:// CREATE_ITEM_START ACMD(do_create_item) { char item[256]; char bonus[1024]; two_arguments(argument, item, sizeof(item), bonus, sizeof(bonus)); if (!*item || !*bonus) { // HATA - Kullanim ornegi > ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "/create_item <cod_item> <b1:v1,b2:v2,b3:v3,b4:v4,b5:v5>"); return; } if (bonus[(strlen(bonus)-1)] == ',') { ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "Eksik veri girildi. Kontrol edin."); return; } if (bonus[(strlen(bonus)-1)] == ':') { ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "Bonus ve deger arasinda eksik var."); return; } if (strstr(bonus, ":") == NULL) { ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "Bonus ve deger arasinda eksik var."); return; } if (strstr(bonus, ",") == NULL) { ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "Tamamlandi"); int vnum=0; str_to_number(vnum, item); LPITEM i = ITEM_MANAGER::instance().CreateItem(vnum); if (!i) { ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, ""); ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "Bu item mevcut degil."); return; } int bonus_vnum=0; int bonus_value=0; std::vector<std::string> bonus2; split(std::string(bonus), ':', bonus2); str_to_number(bonus_vnum, std::string(bonus2[0]).c_str()); str_to_number(bonus_value, std::string(bonus2[1]).c_str()); i->SetForceAttribute(0, bonus_vnum, bonus_value); i->SetSocket(0, 1); int inventario = ch->GetEmptyInventory(i->GetSize()); if (inventario != -1) { i->AddToCharacter(ch, TItemPos(INVENTORY, inventario)); }else{ M2_DESTROY_ITEM(i); ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "Envanterde yeterli alan yok!"); } }else{ std::vector<std::string> bonus1; split(std::string(bonus), ',', bonus1); if (bonus1.size()>0) { ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "Tamamlandi!", (int)bonus1.size()); if (countChars(bonus, ':') != (int)bonus1.size()) { ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, ""); ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "Eksik veri girildi. Kontrol edin."); return; } int vnum=0; str_to_number(vnum, item); LPITEM i = ITEM_MANAGER::instance().CreateItem(vnum); if (!i) { ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "Bu item mevcut degil."); return; } int b_size=bonus1.size(); if (bonus1.size()>6) b_size=7; int bonus_vnum=0; int bonus_value=0; for (int n=0; n<b_size; n++) { std::vector<std::string> bonus2; split(std::string(bonus1[n]), ':', bonus2); str_to_number(bonus_vnum, std::string(bonus2[0]).c_str()); str_to_number(bonus_value, std::string(bonus2[1]).c_str()); i->SetForceAttribute(n, bonus_vnum, bonus_value); } i->SetSocket(0, 1); int inventario = ch->GetEmptyInventory(i->GetSize()); if (inventario != -1) { i->AddToCharacter(ch, TItemPos(INVENTORY, inventario)); } else { M2_DESTROY_ITEM(i); ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "Envanterde yeterli alan yok."); } } } } // CREATE_ITEM_END
game.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.anlatımını kendi dosyanızın uygunluğuna göre değiştirin.
root/game.#include ve bulun:
Kod:onPressKeyDict[app.DIK_F4] = lambda : self.__PressQuickSlot(7)
Altına ekleyin:
Kod:onPressKeyDict[app.DIK_F5] = lambda : self.OpenItemCreator()
Dosyanın en altına ekleyin:
Kod:def OpenItemCreator(self): import aiSwitchbot creator = aiSwitchbot.Bot() creator.Show()
Son olarak verdiğim .py dosyasını root içine atın.

- Konular
- 49
- Online süresi
- 6d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 187
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 138
- MmoLira
- 141
- DevLira
- 6
Ne demek sistem benim değil başka forumdan alıntı yaptım ama işini gördüyse işine yaradıysa ne mutlu bana dostum <3 Dilersen konularıma göz atabilirsin birçok kendi yaptığım quat ve sıstemde mevcut.+rev tesekkurler kral eline sağlık
+rev tesekkurler kral eline sağlık![]()
- Konular
- 2
- Online süresi
- 1d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 8 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 235
- DevLira
- 0
Usta discord adresi verirmisin konu altını meşgul etmeyelim şimdi sorusu olan olur sorun yasayan nasil yapicam diyen olur biz disgorttan konusalim bu sistem hakkinda bir kac sorum var hemde konuların arasında bir kaç kullanacağım ama tam kurulum bilmedigim seyler var yardimini rica edicektim ?
Ne demek sistem benim değil başka forumdan alıntı yaptım ama işini gördüyse işine yaradıysa ne mutlu bana dostum <3 Dilersen konularıma göz atabilirsin birçok kendi yaptığım quat ve sıstemde mevcut.
- Konular
- 49
- Online süresi
- 6d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 187
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 138
- MmoLira
- 141
- DevLira
- 6
dr.tripss knk ark isteği yolla yaz beklıyorum. Tabiki zevkle yardımcı olurum istersen any desk uzerınden kurulumunuda yaparım şuan boştaykenUsta discord adresi verirmisin konu altını meşgul etmeyelim şimdi sorusu olan olur sorun yasayan nasil yapicam diyen olur biz disgorttan konusalim bu sistem hakkinda bir kac sorum var hemde konuların arasında bir kaç kullanacağım ama tam kurulum bilmedigim seyler var yardimini rica edicektim ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)