ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cevap verin artık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Persant
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 611

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Oyun içi yetkililerin gördüğü bir aykırı davranış sebebi ile ceza uygulamalarında kanıt sunma gereksinimi bulunmuyor .

Bana verilen cevap bu.Bu nasıl bir cevaptır ban yememin sebebini bilmek benim en doğal hakkım bu güne dek kaç kişi ban yemiştir hepsine sebebi söylenmiştir heralde bana niye cevap verilmiyor bana bi açıklama yapın

Cevap verilmemesinin nedenini kendin yazmışsın zaten.Oyun yetkilileri oyun içerisinde aykırı bir davranışını görmüş bu yüzden ceza vermiş neden ve kanıt bu yüzden gösterilmiyor

Cevap verilmemesinin nedenini kendin yazmışsın zaten.Oyun yetkilileri oyun içerisinde aykırı bir davranışını görmüş bu yüzden ceza vermiş neden ve kanıt bu yüzden gösterilmiyor

Mademki oyun içinde aykırı bi davranışım var neymiş bilelim değil mi ne yapmışım suçum neymiş söylesinler bu o kadar zor bişey değil ???

Ya bu nasıl bi cevaptır oyun ıcı ne gormuste banlamıs yani mıllet ana bacı sovuyor 5 gun adam oyun ıcı hıc bısey yapmamıs 5 gun car oyuna gırmemıs oyun ıcı aykırı davranıs dıyosunuz valla bravoo :ka19:

Mademki oyun içinde aykırı bi davranışım var neymiş bilelim değil mi ne yapmışım suçum neymiş söylesinler bu o kadar zor bişey değil ???

Ya bu nasıl bi cevaptır oyun ıcı ne gormuste banlamıs yani mıllet ana bacı sovuyor 5 gun adam oyun ıcı hıc bısey yapmamıs 5 gun car oyuna gırmemıs oyun ıcı aykırı davranıs dıyosunuz valla bravoo :ka19:

Yalnız bu cevabı ben yazmadım.Alttaki mesajımda o mesajın açıklamasını yaptım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri