- Konular
- 100
- Reaksiyon Skoru
- 65
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ticket attım cevap gelmedi burdan yazdım cevap gelmedi artık yazmak istemiyorum ama zorluyorsunuz insanı benim bilmek istedim tek şey neden çarıma giremiyorum yada niye ban yedi çünkü bundan 4 gün önce saat gece 01:05 de SAKACISIRINN çarıma konuşma banı geldi ve oyundan attı sonra girmeye çalıştım çarıma ama ıd şifre yanlış dedi oyuncu sıralamasında'da çarım görünmüyor zaten neden ban yedim yada her ne olduysa artık ve bunuda demek istiyorum çarım ban yemeden 10 dakika önce Short oyuna gelmişte ve o geldikden sonra konuşma banı gelip oyundan atmıştı şimdi benim sadece bilmek istedim tek şey neden çarıma giremiyorum ve neden kimsenin sorularına cevap gelmiyor sadece ben değil günde 2 3 tane konu açılıyor burda neden cevap gelmiyor attımız ticketlere buna bi çözüm bulursanız mutlu olucam bir umut bekliyorum belki açılır belki cevap gelir diye bu son yazışım zaten cevap geldi geldi gelmedi artık ne yazarım ne ederim sizinde ne oldunuzu görmüş olurum yada herkes görmüş olur saygılar.
@Shorty; @erdemaa;@admin;
@Shorty; @erdemaa;@admin;
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...