Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Böyle Bişeye Hakkınız Varmı Elym2 ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ReLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

bende onu diyorum işte
@admin; @Shorty;
ozmn herkese kafasına göre ban atsın hesap silsin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yönetici şahit olduğu zaman videosuz banlayabiliyor. Eğer o 1 level çarların senin olduğunu düşünmüşlerse ortada yanlış anlama vardır.
Yönetim ekibinde banlama yetkisine sahip kişiler bir kural ihlalini gördüyse işlem yapma hakkına sahipler 1 lv çar onun mu şunun mu diye düşünmek yerine ip taraması yaparak asıl karakterin kime ait olduğunu bulabilirler kişi oyunu kötülediği için ban yemiş düşük seviye çar ile yapılan yorumlardan yola çıkılıp ip taraması sonucunda asıl hesaba ban atılmış belliki

Yönetim ekibinde banlama yetkisine sahip kişiler bir kural ihlalini gördüyse işlem yapma hakkına sahipler 1 lv çar onun mu şunun mu diye düşünmek yerine ip taraması yaparak asıl karakterin kime ait olduğunu bulabilirler kişi oyunu kötülediği için ban yemiş düşük seviye çar ile yapılan yorumlardan yola çıkılıp ip taraması sonucunda asıl hesaba ban atılmış belliki
ban atabilir ki böyle bi suçum varsa tabiki. ama ban atmamış hesabı direk silmiş . aynı kullanıcı adım ve şifremle tekrar hesap kurdum ve kuruldu. Hesabı Silmeye Hakkı olmadıgını diye biliyorum ?

Yönetim ekibinin insiyatifinde bir durum. Oyun içerisine gelip oyuna zarar verme amaçlı yazılar yazarsanız hesabınız süresizda kapatılır, silinirde. Oynamak istediğiniz oyuna zarar vermeyi niye amaçlıyorsunuz ? Niye başkalarını oyundan soğutmaya çalışıyorssunuz?

Kusura bakma savunulacak bir tarafı yok.

Mesajının sonunda belirttiğin gibi hakkını sonuna kadar arayabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri