- Konular
- 56
- Online süresi
- 4d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 103
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 127
- MmoLira
- 1,261
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 256
- Reaksiyon Skoru
- 270
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 16 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yönetim ekibinde banlama yetkisine sahip kişiler bir kural ihlalini gördüyse işlem yapma hakkına sahipler 1 lv çar onun mu şunun mu diye düşünmek yerine ip taraması yaparak asıl karakterin kime ait olduğunu bulabilirler kişi oyunu kötülediği için ban yemiş düşük seviye çar ile yapılan yorumlardan yola çıkılıp ip taraması sonucunda asıl hesaba ban atılmış bellikiYönetici şahit olduğu zaman videosuz banlayabiliyor. Eğer o 1 level çarların senin olduğunu düşünmüşlerse ortada yanlış anlama vardır.
- Konular
- 56
- Online süresi
- 4d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 103
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 127
- MmoLira
- 1,261
- DevLira
- 0
ban atabilir ki böyle bi suçum varsa tabiki. ama ban atmamış hesabı direk silmiş . aynı kullanıcı adım ve şifremle tekrar hesap kurdum ve kuruldu. Hesabı Silmeye Hakkı olmadıgını diye biliyorum ?Yönetim ekibinde banlama yetkisine sahip kişiler bir kural ihlalini gördüyse işlem yapma hakkına sahipler 1 lv çar onun mu şunun mu diye düşünmek yerine ip taraması yaparak asıl karakterin kime ait olduğunu bulabilirler kişi oyunu kötülediği için ban yemiş düşük seviye çar ile yapılan yorumlardan yola çıkılıp ip taraması sonucunda asıl hesaba ban atılmış belliki
- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,133
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,763,811
- DevLira
- -3
Yönetim ekibinin insiyatifinde bir durum. Oyun içerisine gelip oyuna zarar verme amaçlı yazılar yazarsanız hesabınız süresizda kapatılır, silinirde. Oynamak istediğiniz oyuna zarar vermeyi niye amaçlıyorsunuz ? Niye başkalarını oyundan soğutmaya çalışıyorssunuz?
Kusura bakma savunulacak bir tarafı yok.
Mesajının sonunda belirttiğin gibi hakkını sonuna kadar arayabilirsin.
Kusura bakma savunulacak bir tarafı yok.
Mesajının sonunda belirttiğin gibi hakkını sonuna kadar arayabilirsin.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)