noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Cevap verin artık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Persant
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 611

Persant

Level 2
Üye
Konular
15
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 10 Ay
Başarım Puanı
32
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

11.09.2015 tarihinde ViaLactea adlı hesabım Hackshield sebebinden kapatıldı.Hesabımın neden kapatıldığına dair bilgi almak için 2 gündür 2 kez destek bölümünden ticket gönderdim fakat hiç kimse cevap vermedi ve bende buradan sesimi duyurmaya karar verdim.Artık birisi bana cevap versin hesabım neden kapatıldı? Hesabıma en son giriş tarihim 06.09.2015 ve bu tarihten sonra giriş yapmamışım.Bir başka konu ise ViaLe diye birisi ile karışma riskimde var çünkü ban yiyen kişinin nick ViaLacte diye gözüküyor konu ile ilgili resmi burdan bulabilirsiniz =>

ARTIK BİRİSİ BANA CEVAP VERSİN BAN YEDİYSEMDE NEDEN YEDİĞİMİ ÖĞRENMEK BENİM HAKKIM

Hesabınız resimdede görüldüğü kadarında hackshield i engellemeye çalışmak ve hile açmaya çalışmaktan ban yemişsiniz yinede net bir açıklamayı yetkili arkadaşlar yapıcaktır

su an sorgulayamıyorum mlsf yetkiliye aktarıyorum

su an sorgulayamıyorum mlsf yetkiliye aktarıyorum

Oyun içi yetkililerin gördüğü bir aykırı davranış sebebi ile ceza uygulamalarında kanıt sunma gereksinimi bulunmuyor .

Bana verilen cevap bu.Bu nasıl bir cevaptır ban yememin sebebini bilmek benim en doğal hakkım bu güne dek kaç kişi ban yemiştir hepsine sebebi söylenmiştir heralde bana niye cevap verilmiyor bana bi açıklama yapın

NOT:Gönderdiğim tickete verilen cevap !

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri