- Konular
- 15
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
11.09.2015 tarihinde ViaLactea adlı hesabım Hackshield sebebinden kapatıldı.Hesabımın neden kapatıldığına dair bilgi almak için 2 gündür 2 kez destek bölümünden ticket gönderdim fakat hiç kimse cevap vermedi ve bende buradan sesimi duyurmaya karar verdim.Artık birisi bana cevap versin hesabım neden kapatıldı? Hesabıma en son giriş tarihim 06.09.2015 ve bu tarihten sonra giriş yapmamışım.Bir başka konu ise ViaLe diye birisi ile karışma riskimde var çünkü ban yiyen kişinin nick ViaLacte diye gözüküyor konu ile ilgili resmi burdan bulabilirsiniz =>
ARTIK BİRİSİ BANA CEVAP VERSİN BAN YEDİYSEMDE NEDEN YEDİĞİMİ ÖĞRENMEK BENİM HAKKIM
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ARTIK BİRİSİ BANA CEVAP VERSİN BAN YEDİYSEMDE NEDEN YEDİĞİMİ ÖĞRENMEK BENİM HAKKIM
- Konular
- 256
- Reaksiyon Skoru
- 270
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 23 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hesabınız resimdede görüldüğü kadarında hackshield i engellemeye çalışmak ve hile açmaya çalışmaktan ban yemişsiniz yinede net bir açıklamayı yetkili arkadaşlar yapıcaktır
- Konular
- 1,810
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 1mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 5,439
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 421
- MmoLira
- 29,009
- DevLira
- 34
su an sorgulayamıyorum mlsf yetkiliye aktarıyorum
- Konular
- 15
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
su an sorgulayamıyorum mlsf yetkiliye aktarıyorum
Oyun içi yetkililerin gördüğü bir aykırı davranış sebebi ile ceza uygulamalarında kanıt sunma gereksinimi bulunmuyor .
Bana verilen cevap bu.Bu nasıl bir cevaptır ban yememin sebebini bilmek benim en doğal hakkım bu güne dek kaç kişi ban yemiştir hepsine sebebi söylenmiştir heralde bana niye cevap verilmiyor bana bi açıklama yapın
NOT:Gönderdiğim tickete verilen cevap !
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)